forrest gump 14 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Deki vise ne radi Srpint,A Kart Moto se niko ne javlja na ovaj broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Jun 10, 2008 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Deki vise ne radi Srpint,A Kart Moto se niko ne javlja na ovaj broj Treba pisati Novosađanima, uvoznicima, stvarno to pitanje oko servisa je totalno neposlovno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan [ Treba pisati Novosađanima, uvoznicima, stvarno to pitanje oko servisa je totalno neposlovno... To izgleda vazi samo za Beograd, evo R.I.P. i ja bili u Smederevu,ljudi potpuno u sistemu,skroz su ok,i poslovicni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam uradio treci servis i za mesec i 10 dana sam presao 2300 km. Od kvarova koje sam ima to je: 1. Pokazivac goriva koji je uspesno popravljen, i 2. Nosac kofera je pukao po varu koji ce biti zamenjen jer sam se javio u garantnom roku. Prilikom popravljanja pokazivaca goriva serviser je video i fabricku gresku - ostecenje na rezervoaru ispod ukrasne plastike gde se nalazi pokazivac goriva kojku je takodje prihvatio jer je fabricko ostecenje. Ovih dana cekam da mi stigne rezervoar i nosac kofera. Nadam se da ce na tome da se zavrsi ova sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koja je nosivost Sprint Princa 125? Pitam zato sto u upustvu pise da je 150 kg i da je namenjen za jednu osobu a registruje se na 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan to pise i kod mene isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Za sada mala ekipa krece u subotu za Kulu ujutru.Ajde da vidimo ima li jos zainteresovanih iz Shaolin zajednice,pa da idemo zajedno.Eto prilike za prvi zajednicki put,i upoznavanje.Sto vise,to bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja vam se necu pridruziti na ovom moto skupu u Kuli jer DRKADZIJE IZ SUPA NISU ODSTAMPALI DOVOLJAN BROJ TESTOVA ZA A KATEGORIJU. A trebao sam sutra da polazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je vreme u subotu? Izgleda da cu i ja moci ali najavljuju neku kisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 10, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja vam se necu pridruziti na ovom moto skupu u Kuli jer DRKADZIJE IZ SUPA NISU ODSTAMPALI DOVOLJAN BROJ TESTOVA ZA A KATEGORIJU. A trebao sam sutra da polazem... Prosli put kad sam bio na polaganju dosli neki likovi skroz iz NS da polazu u Pazovi a lik im kaze dzaba ste dolazili nema dovoljno testova.......tako da nije to jedini slucaj da se to desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je vreme u subotu? Izgleda da cu i ja moci ali najavljuju neku kisu... U subotu umereno oblačno, pre podne sa kišom.U nedelju pre podne umereno oblačno, posle podne pretežno sunčano. Ajde Dzax,nismo od secera,malo iako poprska,nije strasno.Sto rece neko na forumu,kisa kvasi,vetar susi! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 11, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kada ste navalili.... ;D ;D ;D Kojom trasom cemo ici? Pa da se nadjemo negde uz put. Ja bi krenuo ranije 8,9? Meni nije rano ali,nismo svi isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 11, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Joj, jbt kako mi se ide u Kulu... a ne mogu Nisam dobar sa finansijama i imam posla u subotu i nedelju... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kada ste navalili.... ;D ;D ;D Kojom trasom cemo ici? Pa da se nadjemo negde uz put. Ja bi krenuo ranije 8,9? Meni nije rano ali,nismo svi isti. Ici cemo autoputem do NS, a posle cemo da vidimo.Reci gde da te pokupimo usput.Da,da,mislim da je 9 ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kakvi su motori marke Zimco?I ako ima neko slike,jedan lik mi rece da ima i kao izgleda slicno kao moj samo ima 150 ccm. Nisam jos video te modele pa me interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Jun 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zimco? Da nije Kymco? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lik mi rece Zimco e sad valjda on zna sta vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan mozda je to neki zimski Kymco! ;D ;D sala, postoji ZXMCO http://www.zxmco.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan To je sigurno ZXMCO. Dosta ljudi izgovara Zimko, mada mi nija bas jasno zato ??? Izgleda da neznaju sta voze. Brzo su nestali kod nas, tako da mislim da su losi. Nisu se zadrzali kao Keeway, Sprint, Kinroad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 391 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1459 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam temu,pa bi da dodam i svoj komentar. Pored Kawe imam Sprint Sport 50 4t. Placen 750e,sad je 650.Za te pare bez primedbi. Vozim trecu sezonu bez problema.Presao 6300km, osim promenjenog kaisa bez kvarova.Amortizeri nisu neki,ali vrse uslugu.Malo trni dupe...samo navika.U servisu preporucuju zamenu ulja na svakih 1000km.Ko zna sta oni sipaju.Moj je dobijao kvalitetno ulje na 500, 1500,3500,6000.Sledeca na 9000. Za te pare pun pgodak.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sport je jedino prosle godine imao problem sa delom koji se zove CDI. To smo davali u garanciji. Ove godine su stavili mnogo kvalitetniji CDI, tako da nema nekih ozbiljnih reklamacija. Dosta problema se javi zbog toga sto vlasnici ne znaju kako da se ponasaju prema novom motoru. Odmah krenu sa "cepanjem" masine, a svi znaju da svaki nov motor prvo mora pravilno da se razradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boole 0 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cdi kod vas u servisu nepunih 1700 din,a cdi kod nekog lika na futoskom putu 50e i to kao po nabavnoj ceni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Tacniije kosta 1640 dinara ;-). Pa ko mu kupuje CDI za 50 eura? Kao da je za avion ;-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Opet se nesto krcka!!! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=20186.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi da se prikljucim i ja. Prosle godine sam kupio baotian 9-ku ,onaj najmanji, i zajedno sa caletom sam navrteo skoro 7000. Od kvarova samo zamenjen kais i menjano ulje. Sada sam kupio Qingqi SuperMoto 125 kubika i presao vec skoro 3000 bez i najmanjeg kvara. Ubrzanje je solidno, max brzina po njegovom satu je 105 km/h ali po gps-u 115km/h. Od prerada za sada sam skinuo rep,napravio nosac za stop svetlo , skinuo nalepnice, skinuo boju sa oboda felni i ispolirao aluminijum. Povadjeni su prigusivaci iz auspuha,tako da je zvuk sad slican KTM-u. Evo par slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...