Jump to content

Moto Zajednica

Tema za vlasnike kineza :)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Otpisite ono blagovremeno obavesteni... ;D Malopre mi je drugar javio da se sutra krcka! :)

Krckanje ce biti u kafeu "E" u Staroj Pazovi, krckaju se 4 zeca. Kafe "E" se nalazi na glavnoj ulici BG-NS, nemozete promasiti.

Svi ste dobrodosli! :)

P.S-Postavio sam temu i u Offtopic-u

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Bilo bi super kada bi mogao da dodjes, da se vidi malo tvoj motor. ;D Garantujem da bi se oko Spidera okupilo ljudi zacas.

Jedno pitanje, Regal je ista firma kao i Sprint ili...?

• Svrati ponekad, 316 postova

Regal Raptor je marka motra fabrike u Kini i Sprint je ime brenda firme koja kupuje te motore od fabrike koja proizvodi Raptora za evropsko trziste . Mozda malo komplikovano deluje, ali bitno je da motor radi ;-).

• Drug član, 2265 postova

Ja jos uvek nisam registrovao moju masinu pa necu moci da dodjem.. Nadam se da cu je sledece nedelje registrovati.

Pa mogao bi da dodjes ;) Mislim da smo te u sredu dana primetili u kancelariji kako si kuckao nesto na kompu, radili prvi servis na princu. Nego nam bilo bezveze da te cimamo na radnom mestu, delovao si zauzeto, a i da ti ne napravimo problem ;D . Posle si negde zbriisao.

Bio sam sa Slayer-om btw.

• Zainteresovan, 547 postova
  • Motocikl: BMW F650 GS

Otpisite ono blagovremeno obavesteni... ;D Malopre mi je drugar javio da se sutra krcka! :)

Krckanje ce biti u kafeu "E" u Staroj Pazovi, krckaju se 4 zeca. Kafe "E" se nalazi na glavnoj ulici BG-NS, nemozete promasiti.

Svi ste dobrodosli! :)

P.S-Postavio sam temu i u Offtopic-u

Pa sto ne kazes nadam se da cu stici barem da se provozamo imam neke obaveze posle toga.....

Nemam pojma... :( Ja bih rado dosao ali imam problem... u civilnoj vojsci sam tako da sada nemam posao i pare mi predstavljaju problem... :(

Ako se dokopam neke love i ako budem imao vremena doci cu ali su nazalost jako male sanse.

• Svrati ponekad, 316 postova

Ja jos uvek nisam registrovao moju masinu pa necu moci da dodjem.. Nadam se da cu je sledece nedelje registrovati.

Pa mogao bi da dodjes ;) Mislim da smo te u sredu dana primetili u kancelariji kako si kuckao nesto na kompu, radili prvi servis na princu. Nego nam bilo bezveze da te cimamo na radnom mestu, delovao si zauzeto, a i da ti ne napravimo problem ;D . Posle si negde zbriisao.

Bio sam sa Slayer-om btw.

Trebali ste se javiti, nema veze sto sam bio zauzet, 5 minuta nikome ne bi naskodilo. Sledeci put obavezno se javite.

• Drug član, 2265 postova

@ grdoje

Necemo sledeci put da se javimo, nego kada bude sledece krckanje i registrujes motor, dodjes lepo u pazovu pa da popricamo po koju ;)

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: CB 500

Ja dolazim Zo-Lee,ako budem slobodan.

Jos nista ne znam. ???

Zao mi je sto nisam mogao da dodjem na krckanje :(

Imao sam posla kuci, ova kisa mi napravila stete,malo bilo poplave... :(

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Danas bio lep dan pa rekosmo da ubijemo neki krug da iskoristimo lepo vreme, presli smo oko 120 km, moj drug vozio KTM 5oo fullkros, 2t makina, i ja sa mojim cudom. Vozikali smo se malo do josanice (skroz gore u svim pravcima), po kamenolomu, po trnavi, jagodini, koncarevu, rakitovu, isli do lipara, vozili se i po blatu, makadamu, kamenom putu, itd. Voznja je svo vreme bila sportska, zaleganje po krivinama, voznja u visokim obrtajima sto se moje makine tice, pravili smo jednu kratku pauzu da namertimo lonac od auspuha na KTM otpao ceo (odsrafio se), :D , bilo je i malo paljenja guma, itd. Tokom voznje po kamenju i makadamu zbog rupa i slicno samo sam cekao da pocnem da se raspadam (kao kinez je to) ali motor se ponasao perfektno, bez raspadanja, vukao je dobro, nemam zamerki... Ovo sam napisao zbog toga sto mnogi kad vide kineza odma pocnu podjebavanja ali da su bili sa nama uverili bi se u suprotno, super smo se proveli i posle 5-6 sati voznje bili smo nenormalno umorni, slddeci put icicemo jos dalje. Pozz

• Svakom po zasluzi, 12405 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Nas i Kineza 2 melearde ;D

Bio sam i na prvom servisu kod ovde već spominjanog "Ise" u D. Tucovića u Bgd, promenili mi svećicu, podesili smešu, naštelovali zadnju kočnicu, suma sumarum 1450 dinara.

Gazda Isa ne ume baš nešto, bar mi se čini, ali ima jedan stariji, tršavi, on je glavni majstor i ume dosta, samo i ume da se izlupeta....Na moje pitanje kako mogu da malo "ubrzam" skuter, kaže ugradićemo "čuveni" kit od 70 kubika...na 2-taktaš???

Kad sam mu to rekao, bilo je trt-mrt, mislio sam da promenimo rolnice ;D ;D Kao da je nov u poslu, pa još ne prepoznaje modele?

• Svakom po zasluzi, 12405 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Kad sam već u kancelariji ;D menjao li je neko na Sprint Phantomu (ili Sprint Exactly-isti je motor) te rolnice, majstor kaže da će bolje da ubrzava i da ima do 10 km/h veću krajnju brzinu.

Ovaj moj skuterčić fabrički nije imao nikakve blokade, mereno GPS-om bez vetra, po ravnom putu, sa mojih 83 kg  i sa zaletom od jedno 400 m ide 72.2 km/h.

• Svrati ponekad, 271 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 600

Nas i Kineza 2 melearde ;D

Bio sam i na prvom servisu kod ovde već spominjanog "Ise" u D. Tucovića u Bgd, promenili mi svećicu, podesili smešu, naštelovali zadnju kočnicu, suma sumarum 1450 dinara.

Gazda Isa ne ume baš nešto, bar mi se čini, ali ima jedan stariji, tršavi, on je glavni majstor i ume dosta, samo i ume da se izlupeta....Na moje pitanje kako mogu da malo "ubrzam" skuter, kaže ugradićemo "čuveni" kit od 70 kubika...na 2-taktaš???

Kad sam mu to rekao, bilo je trt-mrt, mislio sam da promenimo rolnice ;D ;D Kao da je nov u poslu, pa još ne prepoznaje modele?

Mislim da si u pravu da gazda Isa se nerazume bas nesto u motore. Ja sam vec pisao da mi je za prvi servis trazio oko 4000 din i naravno da mi zameni, vec postojece NGK, svecice (na 150 km), filter ulja ( koji se nemenja jer je metalni), Motul ulje i ne znam sta jos. Malo sam se raspitivao i prvi servis za princa iznosi 1000 din drugi servis iznosi 1500 din. Takodje imas jos jedan servis koji je ovlascen za Sprint motore a nalazi se preko puta Beopetrol pumpe u ul. Djure Djakovica (po novom Venizelosova). Cisto da znas da te neko ne radi.

• Svrati ponekad, 271 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 600

Arakis

Pogledaj sajt http://www.sprintscooters.com tu ces naci mrezu ovlascenih servisera za motore marke Sprint.

Verovatno nisu ubacili jos servisera jer sam pronasao samo dva u Beogradu i to:

BEOGRAD “Kart Moto”Mice popovica 14            064/127-56-10

BEOGRAD “Deki“ Mehmeda Sokolovica 37/1      063/237-610

Mog princa sam odrzavao u Smederevu i mogu da ti kazem da su ok momci. Proveri i kod njih kolika je cena servisa za tvoj motor

SMEDEREVO Kosac      026 655 534

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja