Popsy 2907 Napisano Februar 6, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uuu lepa oprema ;D pogotovo ove dve jakne na kraji bash su SCI FI.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kukao,vapio i trazio al nece marva da uveze, jer se raptor od 125cc slabo prodavo a ni chalenger nije doziveo procvat prodaje.Ima jos jedna dojava da ce stici raptor sa normalnom viljuskom (kao princ) ali kubikaza u njaboljem slucaju 250cc, ja se jos uvek nadam Pulser- u od 200cc a ako nestigne potrazicu kod drugih uvoznika. A sto se tice dece jbg oni su najbolji kupci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Izglancao sam motorcikl i do sad sam se vozikao a i josh cu ;D Imam i jedno pitanje. moze li neko da mi pojasni cemu sluzi ovo sa slike cemu ovi kablovi tj staj to video sam na louisovom sajtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda postoje grejaci u tim ruckama, pa otuda kablovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kukao,vapio i trazio al nece marva da uveze, jer se raptor od 125cc slabo prodavo a ni chalenger nije doziveo procvat prodaje.Ima jos jedna dojava da ce stici raptor sa normalnom viljuskom (kao princ) ali kubikaza u njaboljem slucaju 250cc, ja se jos uvek nadam Pulser- u od 200cc a ako nestigne potrazicu kod drugih uvoznika. A sto se tice dece jbg oni su najbolji kupci Naravno da se 125cc Raptor slabo prodavao ( za te pare ).Neznam odakle im ideja da ga uvezu .Lazu ako kazu da nije bilo jace ponude(kubikaze).Cuvam negde mejlove tih takozvanih dilera ili kako oni sebe nazivaju uvoznici.U susednoj nam Hrvackoj Reptor 250cc uvezen je mnogo ranije nego sto su ovi nasi uvoznici(u daljem tekstu neznalice)svatili da taj motor postoji. Neznalice takodje neznaju da je taj isti raptor 250cc mnogo skuplji u Hrvatskoj pa se isto lepo prodaje.Znam a mozda i Neznalice znaju ako prate neke hrvatske forume.ove godine nasi susedi ce da uvezu motore koje ce neznalice kod nac tek (mozda )za 3-4 god.Ali ebi...a navikli smo mi i gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jacih kubikaza prave ih do 800cc, nego oce neko da kupi Fiat punta 98, 2500 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 6, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dragonfly nemoj da se ljutis i srdis, ovo je takva zemlja i nemoj da te to cudi...koliko se secam u nekom od daljih postova si rekao da ti i ne treba jaci motor i da si se srodio sa svojim. Psto sam ja svoj motor nasao i kada ga preuzmem prva voznja bice u Uzice na komplet lepinje. Evo ovom prilikom te pozivam na taj put, da se izduvas i nauzivas ;D ;D ;D pusti brige, samo ces rano osedeti ;D SHAOLIN RIDE AGAIN glavu gore.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja druze gde zivim i netuzim se navika cini cuda . Ma ne nisam popiz..e nego idu mi jetru posto sam informisan .Biti informisan je jako za..bano. A biti informisaniji od onih koji bi mene trebali informisati, to je jos zajebanije. Naravno mislim na tzv.uvoznike No ko ga je...e da se mi nadjemo negde upalimo makine i na lepinje su kajmak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravi sam .Danas se vracam od Pece i sta se desi.Otpadne mi zadnji lancanik polomi 2 srafa Sa ostalim srafovima jos mi je enigma.Ima ih ali ne drze nista I prc ja vozim 3-om kad ono kao u leru . Dok to neopravim nema voznje. Ima li neko neku ideju odakle da pocnem.Naravno osim one ;Prvo skini tocak itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izglancao sam motorcikl i do sad sam se vozikao a i josh cu ;D Imam i jedno pitanje. moze li neko da mi pojasni cemu sluzi ovo sa slike cemu ovi kablovi tj staj to video sam na louisovom sajtu Grejanje rucki.Poveze se negde u faru a onaj prekidac je na kormanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kukao,vapio i trazio al nece marva da uveze, jer se raptor od 125cc slabo prodavo a ni chalenger nije doziveo procvat prodaje.Ima jos jedna dojava da ce stici raptor sa normalnom viljuskom (kao princ) ali kubikaza u njaboljem slucaju 250cc, ja se jos uvek nadam Pulser- u od 200cc a ako nestigne potrazicu kod drugih uvoznika. A sto se tice dece jbg oni su najbolji kupci Izvini druže ne znam odakle ti to da se Princ slabo prodavao? :-\ Razumem za chalengera da se slabo prodavao, mislim cenam mu ni tada nije bila mala, 2300 E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravi sam .Danas se vracam od Pece i sta se desi.Otpadne mi zadnji lancanik polomi 2 srafa Sa ostalim srafovima jos mi je enigma.Ima ih ali ne drze nista I prc ja vozim 3-om kad ono kao u leru . Dok to neopravim nema voznje. Ima li neko neku ideju odakle da pocnem.Naravno osim one ;Prvo skini tocak itd... Vidimo se u nedelju kod tebe pa cemo da rešimo tvoj problem. Nadam se da imaš dovoljno tečnog alata ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo vreme najavise za sutra, ima li neke voznjice onako za opustanje, dosadno mi da se vozim sam, a vreme lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kukao,vapio i trazio al nece marva da uveze, jer se raptor od 125cc slabo prodavo a ni chalenger nije doziveo procvat prodaje.Ima jos jedna dojava da ce stici raptor sa normalnom viljuskom (kao princ) ali kubikaza u njaboljem slucaju 250cc, ja se jos uvek nadam Pulser- u od 200cc a ako nestigne potrazicu kod drugih uvoznika. A sto se tice dece jbg oni su najbolji kupci Izvini druže ne znam odakle ti to da se Princ slabo prodavao? :-\ Razumem za chalengera da se slabo prodavao, mislim cenam mu ni tada nije bila mala, 2300 E. Koliko sam ja skontao covek nije ni rekao da se princ slabo prodavao,vec samo Raptor( i Chalenger tu i tamo) pa zbog toga ne zele da uvoze Raptora sa vecom kubikazom a princ je spomenut samo u kontekstu poredjenja prednje viljuske koja bi trebala kon novog modela da bude standardna a ne produzena kao kod starog Raptor-a. Steta za vece kubikaze,mada verovatno bi bili previse skupi tj. "ma sigurno je gorko to grozdje" . ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 6, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan alo shaolinci oce li ko na bubanj sutra, da bunarimo shtogod? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg brzo citam a jos slabije pamtim sta sam procitao :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti mi na pp broj moba da se dogovorimo, reci mi okvirno u koje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Februar 6, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan alo shaolinci oce li ko na bubanj sutra, da bunarimo shtogod? Ja cu biti sutra u 10 prepodne, sa kumom i burazerom, idemo kolima sa Vozdovca. Nisam Shaolin, ali mozemo da se nadjemo negde tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravi sam .Danas se vracam od Pece i sta se desi.Otpadne mi zadnji lancanik polomi 2 srafa Sa ostalim srafovima jos mi je enigma.Ima ih ali ne drze nista I prc ja vozim 3-om kad ono kao u leru . Dok to neopravim nema voznje. Ima li neko neku ideju odakle da pocnem.Naravno osim one ;Prvo skini tocak itd... Verovatno ti je spao samo zeger koji drzi lancanik uz tocak. Skontaces sve kada skines i vidis malo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravi sam .Danas se vracam od Pece i sta se desi.Otpadne mi zadnji lancanik polomi 2 srafa Sa ostalim srafovima jos mi je enigma.Ima ih ali ne drze nista I prc ja vozim 3-om kad ono kao u leru . Dok to neopravim nema voznje. Ima li neko neku ideju odakle da pocnem.Naravno osim one ;Prvo skini tocak itd... Verovatno ti je spao samo zeger koji drzi lancanik uz tocak. Skontaces sve kada skines i vidis malo bolje. Mislim da nije to evo slike nabrzaka jos nisam bio kod motora mislim da moze relativno lako da se popravi . Jedini moguci problem je po meni los kvalitet matica i srafova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Izvadis sva cetri i stavish nova 4 al najbolje da odesh kod nekog metalostrugara i da mu trazis 4 takva srafa ed onog zilavog celika od koga prave i osovine barem sam je to radio na tomos ctx-u i kidao sam ga ko manijak ma sve drugo je pucalo al ti srafovi nikad stim sto ih je bilo 6. A da bi sraf izvadio prvo moras izvaditi onaj veliki silen blok tj zvezdu ono gumeno jer je u njemu i ostao sraf. Pa srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan DELIJA, zna li se kolko ce da kosta ovaj oklop, mnogo mocno izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cena ce biti 6500,00 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se od kog su materijala stitnici. Ima li ovo cudo luftere ili je ona mrezasta varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kukao,vapio i trazio al nece marva da uveze, jer se raptor od 125cc slabo prodavo a ni chalenger nije doziveo procvat prodaje.Ima jos jedna dojava da ce stici raptor sa normalnom viljuskom (kao princ) ali kubikaza u njaboljem slucaju 250cc, ja se jos uvek nadam Pulser- u od 200cc a ako nestigne potrazicu kod drugih uvoznika. A sto se tice dece jbg oni su najbolji kupci Izvini druže ne znam odakle ti to da se Princ slabo prodavao? :-\ Razumem za chalengera da se slabo prodavao, mislim cenam mu ni tada nije bila mala, 2300 E. Koliko sam ja skontao covek nije ni rekao da se princ slabo prodavao,vec samo Raptor( i Chalenger tu i tamo) pa zbog toga ne zele da uvoze Raptora sa vecom kubikazom a princ je spomenut samo u kontekstu poredjenja prednje viljuske koja bi trebala kon novog modela da bude standardna a ne produzena kao kod starog Raptor-a. Steta za vece kubikaze,mada verovatno bi bili previse skupi tj. "ma sigurno je gorko to grozdje" . ;D Za Raptora bi sigurno bilo vise interesovanja da nije 125ccm. Na sajmu je privukao dosta paznje, prilazili ljudi da se raspituju i kako je ko cuo da je 125ccm, okrenuli su se i produzili dalje. Sto se tice vecih kubikaza, uvoznici su dosta "ambiciozni", pa je mozda to razlog. Na skuterima se najvise zaradi, kostaju 300-400$ sa sve porezima i transportom, a u prodaji su vise nego duplo skuplji, pa im se verovatno zato ne da da uvoze npr. onaj 500ccm Subaru, ako je njegova nabavna cena 3000e, maloprodajna bi trebalo da bude jedno 6000e, da bi ih smatrali isplativim. @dragonfly Ne mogu da verujem da su ti srafovi popucali, isto sam pomislio da je kod tebe sistem sa zegerom pa da je on spao. Mozda je bio lose ucentriran tocak, pa je i to doprinelo, ali takvi stafovi bi morali da izdrze svasta. verovatno nisu dobro izliveni, pa je odatle nastao problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...