Marko Francuski 0 Napisano April 26, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro je sve, hvala bogu, samo Vile su zeznute... ali gledam, nisu vile u pitanju nego korman, kontam da je to isto ... ne?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano April 26, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je i korman ali u svakom slucaju moras proveriti vile. Dosta su duge vile i mozda su se iskrivile bar malo. To bi trebalo da se primeti u voznji. Ako je samo korman onda jos bolje. Zaboravio sam prednji tocak. Za njega stvarno ne znam da li moze da se ispravi. Pitanje i diskovi nisu li se iskrivili. Nekako mi cudno izgledaju, bar na slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano April 26, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Da, ja sam primetio i da je tocak malo iskrivljen... ne znam sad ako treba da se uzimaju nove vile??? koliko to kosta?? da li onda treba i prednji tocak i diskovi da se uzimaju?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan pun si sa pp, obriši neke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Elem koliko vidim na slikama diskovi prednje kočnice su takodje iskrivljeni, što se delova tiče zovi glavnog uvoznika i distributera Massetehnic iz NS, broj je 021/6736-022 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano April 26, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Naj bolje ce ti pomoci kolega RIP . Inace kako si zadovoljan Raptorom. Kolika je potrosnja? Kako ide? Nema li previse vibracija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano April 26, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan ok.. Pa Raptor je super, nema vibracija, ima malo, minimum, onoliko koliko treba, moj je jos u fazi razradjivanja, tek sam presao 300 km, tako da ne mogu da ti kazem, nesto puno o njemu... Eto sad ovaj pad sto mi se desio, jbg.. sta da radim.. ali ovako, Raptor je sasvim ok.. lepo ide, dobro cupa, .... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 27, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro je sve, hvala bogu, samo Vile su zeznute... ali gledam, nisu vile u pitanju nego korman, kontam da je to isto ... ne?? Ubih se od gledanja u vile da vidim gde su krive, a ako nisu i ako je samo volan onda nije tako strasno i lakse se da ispraviti. Ustvari volan mi deluje ravno, mada je tesko proceniti sa slike, a nosaci volana iskrivljeni pa ako su samo oni ne bi trebalo da je skupo. Dobro si prosao sto se tice pada, najbitnije je da tebi nije nista. Ne znam da li ti je ovo prvi motor, ili si nenaviknut na njega, ali osim vetra bilo je i tvoje greske tj. neiskustva. Vetar ume da bude zajeban i treba voziti sredinom puta obavezno, jer lako moze da te pomeri van njega ako si blizu ivice, sto se verovatno tebi i desilo. Sto se tice pedale kocnice, kako mi deluje sa slika ne bi trebalo da je problem da se zavari. Rucica prednje kocnice je verovatno standardna, najbolje da skines svoju i uporedis sa onom koju bi uzeo. Cisto da znas da ne cekas na masstehnic ako nemaju. Sto se tice tocka, ne znam koliko je izvodivo ispravljati ga. Ima ljudi koji ispravljaju felne za automobile, pa se raspitaj da li je izvodivo jer se ipak mnogo razlikuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je kolega RIP vec postovao br.telefona, tvoje je samo da trazis sluzbu rez delova i to je to.Delovi se krecu od 10 do 50 evra ali motor nije bitno ostecen tako da nema razloga za brigu i paniku.Kao sto su ti vec rekli POLAKO jer je viljuska dosta dugacka i nesiluj zadnju kconicu vec kada vidis da zanosi smanji u nizi stepen a i svako od nas je morao bar jednom da padne tako da je to sasvim normalana stvar i eto ti ga vatrno ksteneje ;D Sto se tice novost imogli bi u julu i avgustu da ocekuijemo Daytonu 350 kao i Raptora SPT 350cc za 1900evra[/u obecali su da ce biti tako od Raptora od 250 i 350 izgleda da nema nista ove godine kao i za Raptor NAC 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da si ti dobro,motor ces srediti.I mene je zamalo vetar bacio gde ne treba,sad vidim da moze da bude opasniji od kise. Sve sto mozes je da budes srecan,nije mala brzina kojom si isao kad se to desilo. Ako se vreme konacno ne stabilizuje,neznam ni da li cu da registrujem motor,sto rece jedan Vranjanac:ću ga batalim motorce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu, da je meni sve u redu, ipak nije taj motor mala stvar, velik je i dugacak, treba ga zadrzati+moja neiskusnost i eto, sta da se radi... raspitivao sam se za rezervne delove ali drugar vozi Suzuki Katana 600 i kaze da su vile preko 800 do 1000 evra a diskovi i do 150 evra po komadu, ali to je za Suzuki.. Rekao je i tvrdi sa sigurnoscu da vile nisu ostecene, cak i da je korman u redu samo je nosac kormana iskrivljen... Naravno kocnica moze da se zavari, jos to sve treba da se vidi... treba da nosim sutra kod servisera pa da ga on detaljno pregleda, da napravi spisak delova da naruci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 27, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da si ti dobro,motor ces srediti.I mene je zamalo vetar bacio gde ne treba,sad vidim da moze da bude opasniji od kise. Sve sto mozes je da budes srecan,nije mala brzina kojom si isao kad se to desilo. Ako se vreme konacno ne stabilizuje,neznam ni da li cu da registrujem motor,sto rece jedan Vranjanac:ću ga batalim motorce ;D Kad smo vec kod vetra, ako u Glogonju nismo naucili da vozimo po vetru - nikad i necemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 27, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da si ti dobro,motor ces srediti.I mene je zamalo vetar bacio gde ne treba,sad vidim da moze da bude opasniji od kise. Sve sto mozes je da budes srecan,nije mala brzina kojom si isao kad se to desilo. Ako se vreme konacno ne stabilizuje,neznam ni da li cu da registrujem motor,sto rece jedan Vranjanac:ću ga batalim motorce ;D Kad smo vec kod vetra, ako u Glogonju nismo naucili da vozimo po vetru - nikad i necemo. Kosaaaavaaa saaa Duuunaavaaaaa :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, planira li neko od vas da ide sa kinezom na Tour Around Serbia 2009? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 28, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, planira li neko od vas da ide sa kinezom na Tour Around Serbia 2009? Ja bi`,al` hebe me ovih 50cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, planira li neko od vas da ide sa kinezom na Tour Around Serbia 2009? Ja bi`,al` hebe me ovih 50cc Ista situacija i samnom. Pa cak i da uspem da kupim ove sezone drugi motor bice kasno za Tour Around Serbia 2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 28, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Крените два дана раније. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 28, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Крените два дана раније. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Крените два дана раније. ;D ;D ;D hahaha... Ja bih isto isao ali, ne mogu... Prvo da sredim moje motorce, da ga registrujem pa onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ici najverovatnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Крените два дана раније. ;D ;D ;D hahaha... Ja bih isto isao ali, ne mogu... Prvo da sredim moje motorce, da ga registrujem pa onda... Imenjace, sta bi sa popravkama? Jesi li nabavio delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pozz imenjace, evo ovako, malo sam i ja bio uplasen i malo sam i preuvelicao sve to.. Nego, kocnica, moze bez problema da se zavari, cale ce je nositi u livnicu da je zavari.. Vile nisu iskrivljene, nije ni korman nego samo drzac volana malo iskocio sa lezista, srafovi nisu bili dobro zategnuti, sad sam ih zategnuo i drzaci samo legli.. sad je ok, nije krivo, kocnica prednja, to treba da se uzme rucica samo, to nije skupo i treba da nosim kod servisera malo auspuh da dorade, posto se malo pomerio prilikom pada.. naisao sam na probleme jos pre pada, ali to su fabricka ostecenja i to trebaju da mi srede, posto je jos pod garancijom, elem, gumice na karburatoru su malo ispucale, posto su loseg kvaliteta i prima fals vazduh, i prilikom voznje se malo gusi, problem je armotizer, posto je jako slab i kad sednu dvoje lim ispod blatobrana dodiruje gumu, tj. skroz se spusti i guma udara o blatobran.. Amortizer se doduse moze podesiti, cvrstina, tako da to ne predstavlja veliki problem... Nego, I ti planiras da uzmes Raptora?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ja se dogovaram sa jos jednim drugarom da idemo, nadam se da ce poloziti do juna sad mu je 8 maja tipovanje on ce ici malaguti madisonom 150ccm, a ja planiram sa mojim novim motorom... s tim sto cemo da dodjemo u Bg dan ranije da bi mogli da odmorimo malo pred prvu etapu... a ako od drugara nista ne bude onda cu ja sam da zapucam, bice u Beogradu puno drugara sa foruma , nadam se da ce me primiti u drustvo... e sad pitanje za sve koji imaju slican motor kao ja, po vasem misljenju kako bi ovu turu podneo ovaj motor? ja mislim da nebi trebalo da ima problema da se zaputim sa njim (ovo bi mi bila prva velika voznja)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Tura nije uopste zahtevna sto se motora tice,bilo bi samo jako dobro da predjes do tada 1000km,i uradis prvi servis.Posle toga nema sta da brines,a do tada ce se pokazati sve decje bolesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz imenjace, evo ovako, malo sam i ja bio uplasen i malo sam i preuvelicao sve to.. Nego, kocnica, moze bez problema da se zavari, cale ce je nositi u livnicu da je zavari.. Vile nisu iskrivljene, nije ni korman nego samo drzac volana malo iskocio sa lezista, srafovi nisu bili dobro zategnuti, sad sam ih zategnuo i drzaci samo legli.. sad je ok, nije krivo, kocnica prednja, to treba da se uzme rucica samo, to nije skupo i treba da nosim kod servisera malo auspuh da dorade, posto se malo pomerio prilikom pada.. naisao sam na probleme jos pre pada, ali to su fabricka ostecenja i to trebaju da mi srede, posto je jos pod garancijom, elem, gumice na karburatoru su malo ispucale, posto su loseg kvaliteta i prima fals vazduh, i prilikom voznje se malo gusi, problem je armotizer, posto je jako slab i kad sednu dvoje lim ispod blatobrana dodiruje gumu, tj. skroz se spusti i guma udara o blatobran.. Amortizer se doduse moze podesiti, cvrstina, tako da to ne predstavlja veliki problem... Nego, I ti planiras da uzmes Raptora?? Pa razmisljam se a i stekam lovu. Da je 250ccm uzeo bih ga sigurno. Ovako se razmisljam. Ja sam dosta tezak pa ne znam kako bi se ponasao na duzim turama. Jos da stavim prtljag + saputnik bice uzbrdo 10-15 na sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...