R.I.P. 39 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan A moj je prvi ;D Gledao ja letos tog Raptora, razlika u kvalitetu delova i izradi je kao nebo i zemlja u odnosu na Sprint-ovog Princa. Jeli bre matori ;D hoćeš da kažeš da je moj Princ s*anje. ;D ;D ;D C,c,c,c od kada je izašao iz kineske sekte samo priča o kinezima :D A kad me srce vuče... ;D Ma nije nj*sra, ali sam baš kod tebe u prodavnici video Raptora i uporedio neke delove, sa Prince delovima i razlika je očigledna....u korist Princa, naravno Pa nemoj to da mi radiš :D Ako princ čuje neće više hteti da upali ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Raptor je stvarno lepo i kvalitetno uradjen motor, a lepo se i ponasa u voznji, imao sam prilike da malo testiram onog "prvog" Jedino su mu nalepnice skrnave, sto se tice ostalog nisam uocio bitne mane. Jedina sitnica su izduvne grane na koje je moguce pecnuti se prilikom manevrisanja u mestu. Mozda ima jos neki sitan nedostatak koji vlasnik provali prilikom upotrebe, al sto se mene tice sve ostalo je na svom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan reklama za princa, raptora ili moju radnju, ako je za moju radnju, sa takvom reklamom sigurno necu da se usrecim, ali ipak se izvinjavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Februar 14, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga!?Da nije neki kineski praznik pa svi slavite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad,kako ko! Ja juce bogami slavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Aspar ne zaboravi da Kineska Nova godina još traje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan KADA CE KINESKI PODFORUM?! ADMINI?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno po završetnu Kineske Nove godine, to će nam biti poklon, ha,ha,ha,ha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li srafofi sutra ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Apollo motor: četvorotaktni, jednocilindrični zapremina: 250 cc hlađenje: vodeno max. snaga: 13 kW starter: električni dimenzije (mm): 2180x830x1240 težina: 133 kg rezervoar za gorivo: 8,4 l maksimalna dozvoljena težina: 283 kg Cross Yamasaki motor: četvorotaktni, jednocilindrični zapremina: 50 cc hlađenje: vazdušno max. snaga: 2,6 kW starter: elektro/mehanički dimenzije (mm): 2040x870x1140 težina: 107 kg rezervoar za gorivo: 6 l maksimalna dozvoljena težina: 150 kg Slike mozete da vidite na www.sprintscooters.com /modeli 2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Пу, ј... их избор! OK, "Apollo", ал' они изабраше до бола "Пулсеру" сличан модел. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj Yamasaki se prodavao cele prosle godine. ??? Uvoznik je bio Sky iz Temerina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan 250ccm kruzera nikad nije manjkalo, pa i nisu morali njega da jure jer vec ima slicnih, mada nije lose po nas da ima vise konkurencije. Yamasaki vec postoji, videcemo cene. Apollo mi se dopada, konacno malo jaci supermoto na trzistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ej ljudi moji,ja sam mislio da su ovi kinezi losijeg kvaliteta,ali totalno sam se razuverio... Pre neki dan sam video moj prvi skuter to je Xintian Kinroad 'bem li ga tako je nesto pisalo u saobracajnoj dozvoli, inace skuter je verna kopija Gileri Runner 125 sa 4T masinom (zao mi je sto nemam nijednu sliku,skroz su skinuli Gileru). Ja sam ga nabavio jos 2002, moj je bio jedan od 3-4 kojih su stigli u SRB te godine,nabavio sam ga preko neke firme iz Kraljeva. Elem vozio sam ga 3 god i prodao 2005,sa nekih 6.000 km. Zavrsna obrada iskreno nije bila nikakva,al dok je bio kod mene stanje je bilo tip top, posle mene promenio je 3 vlasnika,al sve u istom kraju,dva puta je bio u bliskom kontaktu sa automobilima(ne kod mene), al je i to preziveo,kad sam ga video pre neki dan srce mi je stalo,eksterijerno je u haosu,na njemu su jos fabricke gume koje su presle preko 20.000 :o :o al mehanicki mu nista ne fali,sto me je bas zacudilo jer kad je bio u tudjim rukama vozen je pun gas, sadasnji vlasnik mi se cak pohvalio da jos uvek uhvati 90 km/h ko od sale... I tako ljudi moji sad vidim da ovi kinezi nisu uopste losi,cak za ulozene pare prva liga... Sad se nesto lozim da opet pazarim nekog kineza,al se malo plasim jer jedino lose iskustvo koje sam imao je dalja prodaja.. :-\ :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan samo novi su na ceni, ponovna prodajna vrednost je slaba. to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @freetruck Sve zavisi koliko brzo planiras da ga prodajes. Procentualno gube nesto vise od ostalih, ali manja nabavna cena to nadoknadjuje. Npr. Kupis kineski skuter za 1000e, vozis ga 3-4 godine i prodas ga za 600. Izgubio si 400e. Kupis skuter od 3000e, vozis ga isto toliko i prodas za 2000e. Manji je gubitak u procentima, ali je suma 1000e. Sa druge strane, ako kupujes polovan nekog jaceg brenda, mnogo manje gubis, ali je moguce da neces ustedeti zbog skupljeg odrzavanja, a uglavnom kad kupujes cesto mora bar neka sitnica da se sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Сећате се помињања оних неколико 400 и 500-кубикаша из Кине? На адреси једног америчког увозника ("Рокета" - ко ли им смисли име?) има којечега занимљивог и слика "уживо" тих модела - http://www.roketa.com/product/productlist/2628.shtml . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vec vidjeno, pitanje je oce li i kad doci na nase trziste i po kojoj cjeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Пу, ј... их избор! OK, "Apollo", ал' они изабраше до бола "Пулсеру" сличан модел. Mozemo se nadati da ce neki modeli pojeftiniti , prodao sam kola tako da bi one jakne i oprema trebale da stignu do kraja nedelje po cenama koje sam najavio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Је ли, у чему је фора, па пола туцета људи по форуму шетају оваквог аватара? Шта сам пропустио? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Је ли, у чему је фора, па пола туцета људи по форуму шетају оваквог аватара? Шта сам пропустио? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Сећате се помињања оних неколико 400 и 500-кубикаша из Кине? На адреси једног америчког увозника ("Рокета" - ко ли им смисли име?) има којечега занимљивог и слика "уживо" тих модела - http://www.roketa.com/product/productlist/2628.shtml . Nesto ti ne radi ovaj link,druze nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan Сећате се помињања оних неколико 400 и 500-кубикаша из Кине? На адреси једног америчког увозника ("Рокета" - ко ли им смисли име?) има којечега занимљивог и слика "уживо" тих модела - http://www.roketa.com/product/productlist/2628.shtml . Nesto ti ne radi ovaj link,druze nas foreste daj coveku invite pa da konacno shvati koliko nas je ko smo u stvari!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Је ли, у чему је фора, па пола туцета људи по форуму шетају оваквог аватара? Шта сам пропустио? http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=41447639603 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @ Forrest Radi link, probaj opet. Nego, kad ti upade u super tesku, jel to zbog bratstva, ili nesto petljas sa adminima? Ili mozda... Pevaj ;D Zorge, lepo si ga izguglao, ovde se mnogo bolje vidi na sta lice. I kad smo vec kod linkova, daj link za Apollo. (posloji negde na temi, ali ko ce to sad naci....Vlas' sta bi ono oko onoga?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...