NikolaCruss 10 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Foorreste, misle li ovi tvoji "Sprint"-ovci da sledeće godine uvoze još modela od 250 i više kuba, znaš li? Misle, ono sto ja znam za sad, bice Raptor od 300cc , i testiranje 600cc Tako nesto je i meni rekao onaj majstor sto radi kod njih kada sam prosle subote bio na servisu Pa da napredujemo na 600! Nema preskakanja klasa Tomerc, de ces odmah na 600?! ;D ;D ;D Pazi ti njega tko se javlja! Nesto se ne sjecam da onaj BMW za kojim patis ima manje kubika ;D ;D ;D :D Nego da lijepo platis pivo! A ne, taj BMW ima 1.200 cc, ali to samo sanjam, nista drugo... Ja sam skroman covek, uzecu TDM od 850 cc! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Foorreste, misle li ovi tvoji "Sprint"-ovci da sledeće godine uvoze još modela od 250 i više kuba, znaš li? Misle, ono sto ja znam za sad, bice Raptor od 300cc , i testiranje 600cc Tako nesto je i meni rekao onaj majstor sto radi kod njih kada sam prosle subote bio na servisu Pa da napredujemo na 600! Nema preskakanja klasa Tomerc, de ces odmah na 600?! ;D ;D ;D Pazi ti njega tko se javlja! Nesto se ne sjecam da onaj BMW za kojim patis ima manje kubika ;D ;D ;D :D Nego da lijepo platis pivo! A ne, taj BMW ima 1.200 cc, ali to samo sanjam, nista drugo... Ja sam skroman covek, uzecu TDM od 850 cc! ;D ;D ;D Ups! Izvini! Kakva greska sa moje strane! Uvreda sta vise Ja placam pivo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Motor ne planiram menjati! Jedino kupiti jos koji 500,600,850,1000.. neka hvala meni mojih 250 je sasvim dovoljno. Ja filter ne menjam zbog snage,nego zbog prostora ispod sedista! Kutija u kojoj se nalazi sada filter zauzima mnogo mesta i smeta mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje stigli filteri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li kupio na Bubnju "KN"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li kupio na Bubnju "KN"? Na Bubnju ima svega ali od falsa nezna covek zasto ide tamo Nisam nista specijalno video mada sam proveo skoro 3 cuke setajuci okolo.Za motore samo dva standa .jedan sa opremom ( jako siromasno) takodje i drugi stand ima nesto sitno za skutere.Najjaca je jedna gospodja ima koznih pantalona(druga ruka) na novom delu pijace.\ Sve pantalone su oko 100 Evrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Novembar 8, 2008 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan .Najjaca je jedna gospodja ima koznih pantalona(druga ruka) na novom delu pijace.\ Sve pantalone su oko 100 Evrica Izvini, zivo me zanima da nije ta gospodja malo crnomanjasta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan itekako zajedno sa gospodinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan To ljudino! Ajde dogovoricemo se da se vidimo iza nedelje. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 9, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Hm vidim da vam je za oko zapeo prodavac koznih pantalona sa Bubnja , danas sam ga i ja zapazio ustvari pratim njegov "shtand" jedno godinu odprilike (da ne bude zabune gospodin ima zlatni zub i vozi na Austriske table koliko sam ja zapazio modeli su kao da su njihovi "bivsi "vlasnici "rahmetli" al ne od pada sa motora vec od starosti ;) mada ako se neko zanima za primerke kozne opreme sa istoriskom vrednoscu pravo mesto!!! Inace ja sam ovisnik o tom buvljaku i uvek u potrazi za nekim "biserom koji puno vredi a malo kosta " a zna da bude toga verujte ,mada i kojekakvog dresha....... tako ako vam treba neka informacija o kojekakvim sitnicama ne stidite se pitajte nalazio sam ja tu koznih bisaga auspuha i kojekakvih drangulija koji se na motor mogu "okachiti" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Novembar 9, 2008 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan itekako zajedno sa gospodinom Pa da, ona prodaje polovne kozne pantalone skuplje nego u Lusu, mislim strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 9, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Ma to se obara na pet banki sad ce ladne subote tipujes u devet sta ti odgovara prosetas pojedes pljesku pa se pred pakovanje vrnes i izvadis mesano dinare i evrice pa odvalis "toboze nemas vise itd ako moze itd,,,,oni smoreni i obicno takvim danima lose pokrivenim troshkovima (i veoma niskoj nabavnoj ceni p robe) obicno kazu daj bar za pivo,pride,, ti obecas iduce donosim nemam sad... i eto pogodbe!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Novembar 9, 2008 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, nije to radnja. Ona je inace subotom u Bubanj Potoku, a nedeljom na zemunskom buvljaku. Znam je po tome sto me odrala za kozni prsluk (3500 din) do duse stvarno je ko nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, nije to radnja. Ona je inace subotom u Bubanj Potoku, a nedeljom na zemunskom buvljaku. Znam je po tome sto me odrala za kozni prsluk (3500 din) do duse stvarno je ko nov. Pa za tu lovu si mogao da kupiš i nov prsluk ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Чему толика прича о тим филтерима? То шта (теоретски) може да се добије на снази није вредно помена, поготово што се не ради о моторима којима је битан сваки проценат повећања снаге и што, нпр. CV конструкција карбуратора (какав је на Qingqi-јевом супермотарду/ендуру, оригинал Keihin) захтева одређене притиске у филтерској кутији, брзину протока ваздуха и слично. Неки момци преко гране су се зезали са тим "печуркама" и имали су више проблема са подешавањем правилног рада машине, са мале снаге на нижим и средњим обртајима и гомилу других проблема. Оптимално решење за повећање снаге је на крају било да туре малко ширу главну дизну на карбу и забуше пар отвора на кутији у коме је филтер. Понављам, ово је прича за CV тип карбуратора, а какви су на Kinroad-има и Jinlun-има - не знам. Пре годину-две читао сам на Нету чланак неког руског ауто-часописа о њиховом испитивању тих филтера са смањеним отпором, или, како их тамо зову - "нуљевики". Резултати су били такви да је обичан, али квалитетан филтер (са великом филтрационом површином - дужом папирном "хармоником") био у рангу тих "печурки", од којих су само изузетно ретке (и скупе) могле да задрже онако ситне честице прашине какве задржава онај класичан. Иначе, ако би се зазали по питању филтера, ја бих накалемио на мотор онај мали уљни, какав може да се види на ИМТ-овим мотокултиваторима. Уљни филтери за ваздух су мајка... ;D Zaobilazenje visokoprotocnog filtera modifikacijom kucista filtera, za sta se slazem sa tobom da bi bilo najbolje, ne bi pilo vodu u slucaju 250ccm modela. Problem je taj sto je konstrukcija filtera i airbox-a takva da bi dodatni otvori na kutiji znacili zaobilazenje filltera za vazduh. Dragonfly, kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Данас нам је диван дан, диван дан, нашем.. (погодите коме) ...рођендан, рођендан. Честитам ти бајкеру у желим тог новог "Кинеза" од 600 кубика кога си поменуо. Све најбоље. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Forest, srecan rodjendan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Novembar 10, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Je l' njemu? ;D Drugare, neka si mi živ i zdrav, uzbrdo brz, da nikad, ali pazi kad nikad da ogrebeš opremu i da ne budeš riba da ne častiš drugare [move][/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Forrest!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 10, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari! Gazdo,srecan rodjendan,sve najbolje kako u zivotu tako i na poslu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Forreste srecan rodjendan! :) Sve najbolje i da se ogrebes za V-Rod jednog dana! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Forrest!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa nek' je sa srecom i da si zivko i zdravko!!! Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan!!! Sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...