Bogda 36 Napisano Novembar 4, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno uvoze i 2t i 4t sa su pogresili sa papirologijom, veliki obim poslovanja + neodgovornost. Mene vise cudi kako da neko ne moze da napravi razliku izmedju 2t i 4t, bar po zvuku ako ne nista drugo. Ili sam ja toliki zaludjenik da mogu da prepoznam i model motora po zvuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 4, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ау, бате, па дошло време да се тешко разазнају цваје од 4Т.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOJAkom 0 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ау, бате, па дошло време да се тешко разазнају цваје од 4Т.... I to a i verujem da on nije bas puno od uzbudjenja prvi dan slusao pazljivo + naravno da (bez ovog iskustva) nije pomisljao da ne poseduje ono za sta su mu dali papire. Jedino sto je primetio i bio tada zacudjen,sto ga ova malo bolje vuce od onih koje je probao,mislim na 4t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ма саркастичан сам. Мислим, за гро купаца "Кинез" је први двоточкаш кога купују, врло вероватно немају никаква претходна искуства са малолитражним моторима, па се такве "замене идентитета" могуће. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOJAkom 0 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ма саркастичан сам. Мислим, за гро купаца "Кинез" је први двоточкаш кога купују, врло вероватно немају никаква претходна искуства са малолитражним моторима, па се такве "замене идентитета" могуће. Prvi njegov dvotockas + informaticar:)Ima vremena da naucimo;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 5, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mala pomoc. Hteo bih da odradim servis mog Jonway Rangera 250, pa me zanima gde u Beogradu (Zvezdara) ima dobar i detaljan servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 5, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 5, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kypck Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Novembar 5, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Interesujem me neko vase misljenje Motul 710 2t ili Castol 2t tts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Januar 28, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Motul. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 28, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Oba su kvalitetna i neces pogresiti bilo koje da izaberes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan koga interesuje odlican kewway supershadow 250 postavio sam oglas na forumu,inace kao nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Februar 19, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan sasvim se slazem da su za te pare vise nego zadovoljavajuci. jedina mana: pojavljuje se hrdja posle blata i kise, ali kada se obrise odmah, nema vise hrdje. pa ovi mali skuteri prelaze vise od 14.000 kilometara koji kostaju 59.000,- din.. ja sam imao yamahu virago 535, prodao sam je i kupio regal raptor 350ccm i presrecan sam. da sam kupio takav original, kostalo bi preko 10.000,- Evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Februar 19, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan samo sto sam skinuo naslon i ugradio zicu 5 kao paukovu mrezu oko rezervoara. svecice su od skutera od 50ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 22, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,izvinite sto upadam u vas svet,ali imam jedno pitanje. Potreban mi je ,,neki,, kras bar ili kako neki vole roll bar,za projekat,pa ako neko ima da proda nesto,molim da mi se javi na pp,ili sliku na moj mail,dole naznacen u potpisu. Hvala na saradnji i ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Februar 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Scubi, mislim da on ima jedan od nekog čopera kineza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Scubi, mislim da on ima jedan od nekog čopera kineza? Hocu.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 25, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Scubi, mislim da on ima jedan od nekog čopera kineza? Hocu.Hvala Crash bar stigao! To je to,potraga je zavrsena,Scuba je izvadio stvar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan 'Е л' ко био до сајма? Има л' штогод ново са налепницом "made in China"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nista posebno zanimljivo sto se tice sajma generalno, a i po pitanju kineza. Onaj Xinguye od prosle godine mozda jedino donekle zanimljivo. Po nekoj mojoj proceni oko trostruko manje sadrzaja u odnosu na proslu godinu, oni koji su se i pojavili, u proseku su bili na manjim standovima sa manje modela nego sto imaju u ponudi, bilo da su motori ili oprema u pitanju. Neki moj zakljucak je da osim za one kojima je sajam u blizini , nije vredan odlaska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Mart 29, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Jedno veliko s**nje Ko nije bio ne mora ni da ide, bezveze ce da baca pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano April 22, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu svecicu NGK c7hsa (4629), kupljenu u Mass-u viska. Koga zanima, mogu mu doneti u nedelju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 34 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan ... Ipak nije sve u lovi, ima nešto i u živcima pa bi hteo da podelim iskustva sa ostalima jer moja su zaista Horor! Da, ovo je zaista lepo sroceno, uglavnom gledamo na pare, a manje na vreme, zivce, pa i bezbdnost u voznji... Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalibor78 0 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan cao ljudi sta preporucujete od kineski copera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Кол'ко пара мислиш да даш? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...