miki083 8 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan preturao sam svuda po oglasima , i ne mogu da nadjem prenji zmigavac za apriliju habana 2000god, (pojeo ga pas), kao da trazim kontrolnu tablu za spejs satl , molim vas ako neko ima , ili zna gde ima neka pomaze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako moze admin da prebaci ovu temu u opste teme ili gde vec treba ,otkucao sam je na pogresnom mestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Avgust 9, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u guevari ili motodelovi.com, ali mislim da ćeš originalni teško naći. Potraži neke koji se uklapaju u dizajn motora pa promeni sva četiri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Avgust 9, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Imas na ebay.de, prosta pretraga Aprilia Habana, 7,68 evra sa porezom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Avgust 9, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je deplsirano ovo što pišem ali naručivanje možeš da izvršiš preko naših sa motoberze: EBAY KUPOVINA (Miloš) ili ON - LINE NARUCIVANJE (Vladan). Prema dosadašnjim iskustvima, obojica su jako korektni. Ti vidi ko je brži i po kojoj ceni može to da ti stigne... Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala , mada potrudicu se da nadjem ovde ,mora da ima neko ....valjda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos neko, nesto..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...