LJepoja 0 Napisano Avgust 3, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan znaci ljudi bicu kratak, kupih ja motor zxr 400 ram je "malo" pokrivljen :-\ ko moze da ga ispravi,i koliko je to para od prilike,i koliko to traje ako jos nesto treba od podataka tu sam ajde pa da se ponovo i ja vozam sa R-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 3, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se firma zove Moto line i sedište je u Sremskoj Mitrovici al' nek lokalci to bolje objasne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 3, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan dex je u pravu, servis je MOTOLINE iz sremske mitrovice, majstor je Peca i radi odlično, pisao je čak i za motomagazin u radilici na temu ispravljanja ramova. mislim da je cena negde oko 500e što naravno zavisi od stepena deformiteta. imaš kontakt u rubrici srevis pa ga nazovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 3, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne budes mogao da ga nadjes javi, prepisacu ti ja broj iz Motomagazina, samo ce trebati malo vremena da ga nadjem u onoj gomili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 3, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Moto line 063/538-982 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 4, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Marka sa karaburme mislim da će ti biti povoljniji ako nemaš telefon daću ti ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Avgust 6, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan ljudi moji..malo sam se raspitivao i zvao sve ove brojeve...ram ne moze da se ispravi ispod 400-500e,a za te pare..sam cu da ga ispravim uz pomoc par odabranih ljudi i uz,ne odgovarajucu ali priblizno odgovarajucu aparaturu pa zato menjam naslov ove teme ! ;D tako da se sutra bavim ispravljanjem rama inace imam isti takav motor sa kog cu da uzmem mere kada je u vazduhu naravno,a ako neko zna jos nesto sto bi mi pomoglo u uzimanju mera neka kaze sada ili neka zauvek cuti ;D u svakom slucaju najbitnije mi je da obe osovine budu paralelne jedna sa drugom i ako to pogodim onda je sve u redu..nece praviti ni dva traga niti bilo sta sto ima veze sa krivim ramom.... ima tu jos par stvari koje necu sada da otkrivam ali u svakom slucaju reci cu vam kada ispravim ram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan proverio sam cena je 100-150 e. Broj imas na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Avgust 9, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ja ispravio ram ! sva ulubljenja na ramu su se vratila na svoje mesto ali ne bas skroz...mozda su ulubljena jos milimetar...nisam mogao da verujem da ce se tako ispraviti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 9, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nek ' ti bude. Sastavi motor i proveri da li je zadnji tocak na sredini. Stavi dve dugacke ravne daske-fosne uz zadnji tocak.Posto je prednji uzi, kada ispravis prednji tocak trebao bi da imas isto rastojanje sa leve i desne strane. Montiraj oklop. Ako je sve ravno, svaka rupa treba da je na svom mestu. Nijedan elemenat oklopa ne sme da bude nategnut. Izmeri koliko imas od prednjeg tocka do najblizeg dela tzv. ralice. Uporedi to sa istim motorom za koji sigurno znas da nije imao tezi pad. Izmeri koliko ima od sredine prednje osovine do sredine osovine zadnje viljuske ili nekog drugog fiksnog repera. Kada vozis mora na isti nacin da skrece i levo i desno, u voznji bez ruku ne vuce na stranu. Moze i ovako. Skini viljusku i kroz vrat provuci dugacku ravnu cev. Na strugu napravi dve caure da je drze u sredini, udalji se i pogledaj da li je na sredini zadnje gume. To vazi samo ako je zadnji kraj 100% prav. Nikada ne gledaj sam posto je oko subjektivan instrument, cesto vidi ono sto hoce da vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Avgust 10, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan sve sam proverio sem ovoga... Kada vozis mora na isti nacin da skrece i levo i desno, u voznji bez ruku ne vuce na stranu. sto cu znati tek kada ga provozam...ako to ne bude u redu...dzabe sam krecio ! inace postavicu vam i koju slicicu...pre i posle ali sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Avgust 10, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Nek ' ti bude. Sastavi motor i proveri da li je zadnji tocak na sredini. Stavi dve dugacke ravne daske-fosne uz zadnji tocak.Posto je prednji uzi, kada ispravis prednji tocak trebao bi da imas isto rastojanje sa leve i desne strane. Montiraj oklop. Ako je sve ravno, svaka rupa treba da je na svom mestu. Nijedan elemenat oklopa ne sme da bude nategnut. Izmeri koliko imas od prednjeg tocka do najblizeg dela tzv. ralice. Uporedi to sa istim motorom za koji sigurno znas da nije imao tezi pad. Izmeri koliko ima od sredine prednje osovine do sredine osovine zadnje viljuske ili nekog drugog fiksnog repera. Kada vozis mora na isti nacin da skrece i levo i desno, u voznji bez ruku ne vuce na stranu. Moze i ovako. Skini viljusku i kroz vrat provuci dugacku ravnu cev. Na strugu napravi dve caure da je drze u sredini, udalji se i pogledaj da li je na sredini zadnje gume. To vazi samo ako je zadnji kraj 100% prav. Nikada ne gledaj sam posto je oko subjektivan instrument, cesto vidi ono sto hoce da vidi. Odličan post! Hvala Marko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...