pedjas011 85 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan da, ali nemacki policajac nije tu SAMO da te ulovi i kazni za nesto bas me interesuje za sta jos drugo sluzi taj nemacki policajac Evo ja cu ti reci sta sve rade policajci preko. U putopisu sam pisao da sam skoro bio u IT i evo sta rade. Bilo nas je 6 i kada smo se malo zagubili u nekom malom gradicu nadomak Rima posto je pola grada bilo zatvoreno zbog nekog festivala, nismo mogli da nadjemo neki put uz more koji smo hteli i moj kum i ja stanemo pored pandurskih kola i pitamo sta i kako. Pandurka krece da nam objasnjava na slabom engleskom i u trenutku shvati da to nece ici bas lako i seda u kola i kaze da je pratimo. I na nase odusevljenje pali rotaciju i ladno nas vodi nekih 10min kroz ceo grad i izvodi na pravi put. E to rade policajci. A ovaj nas olos da je video 6 stranaca bi vec video 100e u svom dzepu! E to je razlika. e da je 100 e....mozda 100 e po motoru....jos po 100 e za nepoznavanje grada...i po koja kazna pride....cisto da se ne opuste.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Niko nije rekao da on zeli da lezi u bolnici. On prosto ne razmislja o tome!!! e da je 100 e....mozda 100 e po motoru....jos po 100 e za nepoznavanje grada...i po koja kazna pride....cisto da se ne opuste.... Slazem se Evo reprezentativni primer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Septembar 1, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako http://www.youtube.com/watch?v=IKrf4N2KaVo Klince jednog drugara su vijali i oborili autom, i ja sam devedesetih doživeo da pandur iskoči pred auto sa pistoljem uperenim u moju glavu, sreca pa je imao brze noge da skoci u kanal jer nije bilo teorije da se zaustavim, samo sam nabio glavu pod tablu koliko sam mogao da mi ne napravi promaju... jebeni divlji zapad i ništa se ne menja kako godine prolaze. U vezi price o italijanskoj policajki, bude toga i ovde, patrola zaustavi pun auto obeznanjenih mladica, vozac koji je bio "samo" naduvan ih je ubedio da je čist i sposoban za voznju i da je krenuo da razveze pijane kućama. Patrola ga je pratila dok nije istovario i poslednjeg i kad su bili sigurni da je sve pod kontrolom otisli su. No problem je što jen za tako sta potrebno naleteti na malobrojne primerke koji su raspoloženi za dobra dela dok je sistemski regulisano samo otimanje para. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 451 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan da, ali nemacki policajac nije tu SAMO da te ulovi i kazni za nesto bas me interesuje za sta jos drugo sluzi taj nemacki policajac Evo ja cu ti reci sta sve rade policajci preko. U putopisu sam pisao da sam skoro bio u IT i evo sta rade. Bilo nas je 6 i kada smo se malo zagubili u nekom malom gradicu nadomak Rima posto je pola grada bilo zatvoreno zbog nekog festivala, nismo mogli da nadjemo neki put uz more koji smo hteli i moj kum i ja stanemo pored pandurskih kola i pitamo sta i kako. Pandurka krece da nam objasnjava na slabom engleskom i u trenutku shvati da to nece ici bas lako i seda u kola i kaze da je pratimo. I na nase odusevljenje pali rotaciju i ladno nas vodi nekih 10min kroz ceo grad i izvodi na pravi put. E to rade policajci. A ovaj nas olos da je video 6 stranaca bi vec video 100e u svom dzepu! E to je razlika. ha ha i to ti je jedini primer sta rade policajci preko,pa to je bila njihova dobra volja a ne duznost,jel imaš još neki primer "dobrog" rada policajaca preko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Septembar 12, 2011 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Da kucnem u drvo nisam imao potrebe preko za njihovim uslugama i nadam se na nikada necu. A imas li ti nekog primera dobrog rada ovde. Posto ja imam samo lose primere i onda kada su na zalost trebali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 12, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja primer sa Islanda. Prekoračenje brzine na magistralnom putu me je koštalo 700DM u to vreme, ali ako uplatiš u roku od nedelju dana dobiješ neki popust (10-20%, ne sećam se). Naravno, nikakve molbe ne slušaju uopšte Još sam bio srećan jer me nisu terali da duvam, a imao sam verovatno oko 0,5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...