Jump to content

Moto Zajednica

replike R-ova

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 348 postova
  • Motocikl: bez

Danas sam video na adi 3 lika kako voze replike R-ove.Nisu oni najmanji modeli u pitanju,vec su malo veci taman da covek od 180cm moze "komotno" da se smesti.Interesuje kakve su to masine i gde mogu da se kupe.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Ne mogu da izdržim već moram da priupitam, kako je moguće da se i pored ove silne pisanije koja se vodi na forumu, a vezane za registraciju onih silnih Liberty-ja 125 na SO tablice, i dalje dešava da se mašine sa 49+ ccm mogu registrovati na SO tablice?

Sorry na off-u, ali...

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Pa to je sigurno propust u zakonu posto to nisu pravi motori vec umanjeni.Sinoc sam gledao dvojicu klinaca kako divljaju na nekom ATV-u od 400 ccm, a deckici ne verujem da imaju preko 70 kg zajedno, balavci neki.Al moze im se kad se kod nas svaki ATV registruje ako radna masina i vozi sa PSP. :-\ :-X

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

cetvorotaktni 100cm registruju se na SO ima jos jedan kod mog prijatelja 700e.

Imao je i jedan moj drugar, ali bih ja rekao da je mašina dvotaktna (nisam siguran) i da ima 110ccm. Platio je sličnu cifru, oko 700 evrića. Nije bio registrovan, a pitanje je i da li može da se registruje (možda čak i zavisi od opštine do opštine). Kako rekoh, za 2T ili 4T nisam siguran, ali mi deluje nemoguće da 4T mašina košta tako malo. Vozio je na točak bez problema, ali je ubrzo pokidao zadnji lančanik. Pokidali su se šrafovi, verovatno zato što je i na lančaniku postojao navoj umesto (za dlaku šire) rupe, tako da verovatno nije ni bio lepo zategnut. Onda je to sređeno, razbušene malo šire rupe na lančaniku da čak i malo veći šrafovi prolaze i urezan veći navoj na točku. Onda je motor prodat ;)

Naravno, ne treba očekivati previše za ovako male pare.

• Svrati ponekad, 348 postova
  • Motocikl: bez

Za tako mali mali motor koji sluzi iskljucivo za zezanje i nisu tako male pare.Meni je 700eur za zajebanciju veliko kao kuca.Videcu sutra o cemu se tu zapravo radi i da li vredi.

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ8

Pa to je sigurno propust u zakonu posto to nisu pravi motori vec umanjeni.Sinoc sam gledao dvojicu klinaca kako divljaju na nekom ATV-u od 400 ccm, a deckici ne verujem da imaju preko 70 kg zajedno, balavci neki.Al moze im se kad se kod nas svaki ATV registruje ako radna masina i vozi sa PSP. :-\ :-X

Mala ispravka, kod nas se ATV-ovi ne registruju nikako. Ja sam jedini kolko mi je poznato da je uspeo da registruje ATV na radnu mašinu... Registrovali su se ranije uglavnom kao traktori, ali je to ukinuto prošle godine, pa sam ja na proleće jurio kako da registrujem svoj ATV, molio sam ih da mi ga registruju na A nije išlo, pa su slali neke dopise, pa vamo pa tamo, pa sam im na kraju pokazao sliku sa plugom i gusenicama i pristali su da ga registruju kao radnu mašinu...

U principu nije pametno deci davati jak ATV, ali proizvođači savetuju da za preko 100 kubika treba imati minimum 16 godina...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja