D.E.J.A.N 20 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem kawasaki 2002 godiste,u fabrickom stanju,presao 29200km,motor ima original akrapovic,nikad nije padano sa njega,uradjen je servis na 27900km,stavljene nove sinterove plocice,lanac je jako dobar,gume su dobre,razlog prodaje je taj sto sam motor kupio pre dva meseca i od tada sam napravio nekih 500km,zbog obima posla koji imam nisam u mogucnosti da se vozam,motor sam platio 3200e i prevod 10500din,tako da je cena 3300e fixna,ako ga registrujem onda je 3500e,bez zamena! tel 0638685929 sutra stavljam slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Avgust 3, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motocikl! Jesi li voljan da prodas samo auspuh? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nisam druze jer sam ga tako kupio,nemam original njegov,a i zvuk je fantastican,ne verujem da bi mi se neki svideo kao akrap pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Avgust 6, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan posto vidim po porukama da su ljudi malo skepticni u vezi sa ispravnoscu motora,evo ovako za sve zainteresovane- ko nadje i jednu zamerku na motoru sto se tice kompletne ispravnosti ja mu poklanjam motor 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Avgust 6, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan posto vidim po porukama da su ljudi malo skepticni u vezi sa ispravnoscu motora,evo ovako za sve zainteresovane- ko nadje i jednu zamerku na motoru sto se tice kompletne ispravnosti ja mu poklanjam motor To LAVE!!! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 24, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kao iz fabrike!Srecno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Avgust 25, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze,stvarno i jeste kao iz fabrike,ajmo ljudi steta da stoji motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skb 1 Napisano Avgust 29, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako moze da bude kao iz fabrike kad ima akrapovicev auspuh. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da ti dam originalni ausPuk i doplatu za Akrapa??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Avgust 30, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan da ti dam originalni ausPuk i doplatu za Akrapa??? izvini druze ali ja ovde ne bih nista dirao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Septembar 3, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan vidim da je kriza i da se nema kesa,ajd da napisem da je moguca zamena za nesto jace i novije uz naravno moju doplatu,moze i neki naked tipa z750,z1000 ili neki ktm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Septembar 16, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan ovo je mozda jedan od poslednjih modela koji se moze nazvati motociklom. jak cvrst ram, stabilan motor. Sve ovo posle su plasticne igracke. uvek mi se svidjala njegova prednja maska. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Septembar 16, 2011 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Lep polozaj vozaca, ne zamara. Udoban, koliko jedan takav motor moze da bude, lako se vozi i ide za sve pare i trosi bas malo. Pricam iz licnog iskustva, imao sam isti 636 samo crveni. Jedina mu mana sto ne moze da se stavi kofer na njega :moto3: . Sretna prodaja i kupovina ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi,pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...