zekazmaj 16 Napisano Avgust 5, 2007 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce covek da izadje dok realizujemo ideju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Avgust 5, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To treba uraditi, samo da ne shvati kao neku zajebanciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 5, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, e a Dextera opet za blagajnika, ima co'ek iskustva Salim se, zaista ne mora nista materijalno, sam nekakav vid pozdrava, set nalepnica ili sta slicno. Ufff, majica Deki, samo da saznam velicinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 5, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Eto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 6, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja - svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 6, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan marketinski potez . Prilika koju ne treba propustiti. Na kraju krajeva i on je covjek i vozi motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi da odradimo to dok covek ne ozdravi, brzo na akciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 7, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Šta je ovo,te "dobra ideja",te "sjajna ideja"...i ništa. ??? Zna li neko KO JE ČOVJEK,GDJE JE,KAKVE SU POVREDE? Da li se iko od vas Beograđana potrudio da bar to sazna...ili bi trebalo da ja iz "druge države" donosim informacije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 7, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan predpostavljam da svi rade i svako ima svoje obaveze ali evo ja sam spreman da doprinesem,samo sto ja nisam ni admin ni neki odgovorni clan bj pa predlazem da neko od starijih uzme stvar u svoje ruke i sto pre izda zadatke-ko sta da uradi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2227 Napisano Avgust 7, 2007 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cope, odlicna ideja Lancia88, ajde saznaj sto pre detalje o tom kolegi u plavom, da vidimo gde se nalazi tacno i kakve su mu povrede. Da ipak znamo tacno sve, a ne samo ovako 'rekla-kazala'. Mislim da nema potrebe da skupljamo neku kintu (osim ako je covek bas katastrofa povredjen ili tako nesto, ne daj Boze), dovoljno ce biti da mu odnesemo voce, poneki poklon od nase moto zajednice (neki flajer, nalepnice) i naravno rec podrske sa zeljom da covek sto pre ozdravi i vrati se voznji motora. Cope definitivno zasluzuje da bude u delegaciji koja ce otici kod kolege, a videcemo ko ce jos sa njim da predstavlja ovu moto zajednicu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 7, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, OK, Lancia odradio domaci....dakle, mogu da povedem ekipicu od jos dvojice sastavljenu (ja se svakako mogu izmaci, samo da ih uvedem), sutra, 08.08. na Ortopediju na Banjici od 13.00h, tako sam se dogovorio jer mu je od 14.00 supruga u poseti pa da ne pravimo guzvu. Sada mi jos trebaju i imena te dvojice pa da zavrsimo stvari. Koga interesuje sve potanko, tokom rutinske patrole mahnuo je kolegi iz stanice, dovoljno da se u tom delu vremena (kako sam kaze, rec je o jednoj sekundi) stvorio automobil ispred njega. Kaciga mu je spasla glavu ali nije taj 12. prsljen pa nije bas bezazleno proslo. Ostatak nisam siguran koliko je sad zanimljiv ali mi treba sto pre da se organizujemo za sutra. Meni se cini da bi prigodno bio jedan set fotografija sa zajednickih BJB okupljanja na disku, ne znam koliko je ovo problematicno za izvesti do sutra ali nekako mi zvuci primereno. Naravno, i set nalepnica, taj cu ja da platim, koliko da se vidi sta je sa nase strane u neku ruku izvorno doslo do njega u momentu kada smo saznali za nezgodu. Eto...odgovorni uglavnom imaju moj mobilni, nece biti aktivan od 21.30 do ponoci ali pre i posle toga funkcionise pa javite imena da se dogovaramo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 7, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, OK, Lancia odradio domaci....dakle, mogu da povedem ekipicu od jos dvojice sastavljenu (ja se svakako mogu izmaci, samo da ih uvedem), sutra, 08.08. na Ortopediju na Banjici od 13.00h, tako sam se dogovorio jer mu je od 14.00 supruga u poseti pa da ne pravimo guzvu. Sada mi jos trebaju i imena te dvojice pa da zavrsimo stvari. Koga interesuje sve potanko, tokom rutinske patrole mahnuo je kolegi iz stanice, dovoljno da se u tom delu vremena (kako sam kaze, rec je o jednoj sekundi) stvorio automobil ispred njega. Kaciga mu je spasla glavu ali nije taj 12. prsljen pa nije bas bezazleno proslo. Ostatak nisam siguran koliko je sad zanimljiv ali mi treba sto pre da se organizujemo za sutra. Meni se cini da bi prigodno bio jedan set fotografija sa zajednickih BJB okupljanja na disku, ne znam koliko je ovo problematicno za izvesti do sutra ali nekako mi zvuci primereno. Naravno, i set nalepnica, taj cu ja da platim, koliko da se vidi sta je sa nase strane u neku ruku izvorno doslo do njega u momentu kada smo saznali za nezgodu. Eto...odgovorni uglavnom imaju moj mobilni, nece biti aktivan od 21.30 do ponoci ali pre i posle toga funkcionise pa javite imena da se dogovaramo. Bravo Lancia, ti si Car! Pablo, jer imas Paypal account? Voleo bih da ti posaljem koji dinar tj dolar pa da se nadje za ovakve akcije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2334 Napisano Avgust 7, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, OK, Lancia odradio domaci....dakle, mogu da povedem ekipicu od jos dvojice sastavljenu (ja se svakako mogu izmaci, samo da ih uvedem), sutra, 08.08. na Ortopediju na Banjici od 13.00h, tako sam se dogovorio jer mu je od 14.00 supruga u poseti pa da ne pravimo guzvu. Sada mi jos trebaju i imena te dvojice pa da zavrsimo stvari. Koga interesuje sve potanko, tokom rutinske patrole mahnuo je kolegi iz stanice, dovoljno da se u tom delu vremena (kako sam kaze, rec je o jednoj sekundi) stvorio automobil ispred njega. Kaciga mu je spasla glavu ali nije taj 12. prsljen pa nije bas bezazleno proslo. Ostatak nisam siguran koliko je sad zanimljiv ali mi treba sto pre da se organizujemo za sutra. Meni se cini da bi prigodno bio jedan set fotografija sa zajednickih BJB okupljanja na disku, ne znam koliko je ovo problematicno za izvesti do sutra ali nekako mi zvuci primereno. Naravno, i set nalepnica, taj cu ja da platim, koliko da se vidi sta je sa nase strane u neku ruku izvorno doslo do njega u momentu kada smo saznali za nezgodu. Eto...odgovorni uglavnom imaju moj mobilni, nece biti aktivan od 21.30 do ponoci ali pre i posle toga funkcionise pa javite imena da se dogovaramo. Bravo Lancia, zasluzio si 5 bambija za samoinicijativu! Pablo, i ja bih isto poslao prilog preko PayPal-a ako postoji mogucnost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 7, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor je pao, ekipa izabrana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Avgust 7, 2007 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Onda, sutra imamo izvestaj sa Banjice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pa ga ižljubite sutra umesto nas . Šalim se, jako lep gest. Svaka čast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 7, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Slike, obavezno slikajte! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 8, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, odradili, jeli, pili, ziveli..... Na kraju se uredno povukli bez gubitaka i tako to... Prijatno iznenadjenje, policajac jeste u gipsu ali hoda skoro normalno, izasao pred nas, lepo smo se narazgovarali, predstavili ukratko nasu on-line zajednicu, on ne koristi internet ali mu je drago da neko propagira stavove na kojima pociva BJB ideja. Napomenuli smo da je inicijativa pocela jos od ideje na ovoj temi da se ipak policajac u ovom slucaju treba tretirati kao bajker, a da je Cope nadgradio to idejom o poseti koju smo i realizovali. Bilo je sve lepo, ostao je osecaj da smo odradili nesto korisno. U smislu promocije BJB-a, darovali smo nekoliko nalepnica i flajera te jedan CD sa nabrzinu naslaganim fotografijama sa nasih okupljanja i voznji. Nekako smo se snalsi u zadnji cas za koliko-toliko adekvatan omot pa bi trebalo da je licilo na nesto sve to sa poklonima. Eto, ukratko. Cope ce slike kasnije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 8, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Imace to pozitivnog odjeka, siguran sam. Makar u onim krugovima koji mogu biti od koristi . Ljudski, lijepo, korisno i sto je najvaznije ODRADJENO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 8, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nista od nekih novinara? Steta,jer mi se cini kao prica koja bi mogla da ih interesuje Pa da i drugi cuju za nas,dela,stavove.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2227 Napisano Avgust 8, 2007 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nista od nekih novinara? Steta,jer mi se cini kao prica koja bi mogla da ih interesuje Pa da i drugi cuju za nas,dela,stavove.. Zar nije Cope novinar? Tj. radi za novinske agencije kao fotograf... Eto nove ideje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 8, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pa, imamo Bambija i njegovu emisiju i mogu cu temu za razradu bas u emisiji, ko zna...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Avgust 8, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest, od strane BJBikersa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Avgust 8, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta ... bez zamerke ... svaka cast ... Realno bi sam se malo uplasio da ce policajac shvatiti to kao sprdnju neku da ga prozivamo ... ali dobra ekipa je odradila ozbiljno to ... Jos jednom svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Cestitke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...