mvSHOEI 267 Napisano Avgust 1, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam slupan zzr600 i u moru polovnih prolupalih motora u oglasima dvoumim se izmedju 600tke i 1100. Prvo me zanima da li neko zna dal pase prednja viljuska i tocak za 1100 na 600 i da li se moze iskoristiti cajger i jos poneki delovi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Avgust 1, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Spolja delovi uglavnom mogu da se namontiraju, mozda sa manjim prepravkama, prednji trap moze komplet od 1100 ali od masine malo teze, mozda alnaser odgovara no ako ga kupis trebaju meni neki delovi, srce korpe kvacila, dekl i mozda jos ponesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Avgust 1, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan A meni ceo agregat od zzr1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Avgust 1, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan u C model pashe mashina od zzr1200...u D treba da kratish rezervoar ali to je sve kod 1100. Za 600 prepostavljam da mozesh da ubacish vile uz sitnije prepravke.... Unutrasnju nosecu plocu lamela ima Misika iz B Palanke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Avgust 1, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala vam svima na brzom odgovoru. Uglavnom ove sto gledam su prolupali agregati (jeftiniji motori) i ne znam dal se tu i sta isplati da kupujem ispravan. Raspitacu se kod mog majstora kakve su to moguce prepravke i koliko bi mi se to isplatilo a za delove bi vas naknadno kontaktirao.. Jos poneki saveti bi bilo svakako dobrodosli ako ima neko ko je radio slican zahvat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...