balkanlover70 690 Napisano Jul 31, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz svima.jos 10-tak dana pa na zasluzeni godisnji odmor.u mislima mi se vrti da na YASMINI ,Dube i ja,krenemo iz Italije za Srbiju. Kao skolarci,davnih 80.-ih god,bili smo u poseti Plitvickim jezerima,ali su secanja izbledela,pa,rekoh,eto prilike da se obidju ponovo. od Plitvickih j. preko Bosne do Loznice (pa dalje ka Pozarevcu). svaki savet,upozorenje,sta videti,sta izbeci - su dobro dosli.... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tattoo 91 Napisano Jul 31, 2011 zajebant, 81 postova Lokacija: beograd Motocikl: ducati streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan opalite jadransku magistralu,lep put,super asfalt,makarska,ploce,mostar,jablanica i jagnjetina,sarajevo,kladanj,zvornik,loznica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 1, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan presjecite vi čizmu do prvog trajekta za Crnu Goru pa najkracim putem u Požarevac. od tamo gdje jeste pa preko Plitvica do doma otpašce vam dva para jaja. neisplate se Plitvice otamo. za tu uštedu možete piciti po Rumuniji i njihovim jezerima ( jeste da su naša najljepša ali ...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Avgust 1, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan presjecite vi čizmu do prvog trajekta za Crnu Goru pa najkracim putem u Požarevac. od tamo gdje jeste pa preko Plitvica do doma otpašce vam dva para jaja. neisplate se Plitvice otamo. za tu uštedu možete piciti po Rumuniji i njihovim jezerima ( jeste da su naša najljepša ali ...) ih bre,Mile,ti kao da nas ne zelis u "gostima"???? u planu mi je da idem "kopnom" do Srbije,tj. Pozarevca,pa sam pomislio da u jednom cugu,uz nekih par stotina km vise,zadovoljimo dusu i posetom Plitvicama. produzili bi nase putovanje za nekoliko sati razgledanja - posle toga,ako je neophodno, mogu i autoputem do kuce.... stvarno .... a bice i Rumunije ovog leta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13017 Napisano Avgust 1, 2011 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo si da se provozas i vidis usput nesto i uzivas tako da, ako ti se ide negde, idi, kakve ima veze sto ces duze putovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan presjecite vi čizmu do prvog trajekta za Crnu Goru pa najkracim putem u Požarevac. od tamo gdje jeste pa preko Plitvica do doma otpašce vam dva para jaja. neisplate se Plitvice otamo. za tu uštedu možete piciti po Rumuniji i njihovim jezerima ( jeste da su naša najljepša ali ...) ih bre,Mile,ti kao da nas ne zelis u "gostima"???? u planu mi je da idem "kopnom" do Srbije,tj. Pozarevca,pa sam pomislio da u jednom cugu,uz nekih par stotina km vise,zadovoljimo dusu i posetom Plitvicama. produzili bi nase putovanje za nekoliko sati razgledanja - posle toga,ako je neophodno, mogu i autoputem do kuce.... stvarno .... a bice i Rumunije ovog leta ako ste tako odlucili nda OK. Pula je tek malo van vaše rute za Plitvice pa vam evo nudim odmor sa prenocištem i okrjepu hranom i picem. sutradan Pula , Rijeka, Senj, Žuta lokva, Plitvice. ceste je da nemože bolja. to je ova cesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano Avgust 2, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao dobar put do Srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan neceš pogrješiti. jucer ja u šetnji vidim jedan suzuki kao i tvoj talijanskih tablica, stanem i pogledom pređem preko lica gostiju ali nema tebe. poslje si pomislim pa nebi došao u Pulu da se ne javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano Avgust 2, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan neceš pogrješiti. jucer ja u šetnji vidim jedan suzuki kao i tvoj talijanskih tablica, satnem i pogledom pređem prkao lica gostiju ali nema tebe. poslje si pomislim pa nebi došao u Pulu da se ne javi. Taman posla.Ja krecem tek u nedelju,pa dok obidjem krug.....trebace mi jedno par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan neceš pogrješiti. jucer ja u šetnji vidim jedan suzuki kao i tvoj talijanskih tablica, satnem i pogledom pređem prkao lica gostiju ali nema tebe. poslje si pomislim pa nebi došao u Pulu da se ne javi. Taman posla.Ja krecem tek u nedelju,pa dok obidjem krug.....trebace mi jedno par dana ko krece u nedelju?? @Mile uf Mile sto tvoja ponuda dobro zvuci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pronto krece u nedjelju a vi razmislite, ponuda stoji. sada sam tek skužio da vi polazite iz mjesta carpikod Modene a ja sam stalno mislio da ste u Capriju skroz na jugu Italije. ovo sa voznjom kopnom sada mi ima smisla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan sutra zovem PRONTO-a i ...ko zna mozda krenemo zajedno pa onako,svi,pravac Pula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan zbog obaveza morao sam da promenim plan puta i da naravno najbrza varijanta je /autoput. stigao sam ziv i zdrav a o poseti Plitvicama i kolegi forumasu Miletu nekom drugom prilikom. zivi bili,temu zakljucavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...