Markoooo 3 Napisano Jul 31, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem top Remus lepo ocuvan ali je skracen za 10cm, ima odlican zvuk i lepo izgleda na motoru, mozda mu treba malo poliranja i to cu verovatno ja da uradim ovih dana kada ga skinem sa motora, interesuje me i zamena za dva ista auspuha jer hocu da vratim na 4 u 2... Slike govore sve... Ako vas jos nesto o topu zanima pitajte... Cena 50 eura... 063327294 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jul 31, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan hmm kako bi se ovo culo na XTu na kom motoru je bio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jul 31, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan kao prvo na kome motoru je bio top drugo zasto je secen trece u jako losem je stanju iskreno receno nadam se da se ne ljutis ovde smo da ti pruzimo svu uslugu tako reci da te pohvalimo i iskritikujemo 8) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan na xt ne znam kako bi radio, verovatno bi se mnogo jace cuo nego fabricki, bio je na zzr600 pa je sada kod mene na suzukiu gsx550... Skratio sam ga jer je bio predugacak za moj motor, nije licilo uoste, nisam imao sta drugo da stavim pa sam stavio njega ali skracenog, u losem stanju uopste nije, ispoliran je lepo sada treba samo da se osvezi ja ga cele sezone nisam pipnuo, mozda ga malo ruzi ona crna selna koju sam stavio, ispoliracu ga danas-sutra pa cu da postavim nove slike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Avgust 1, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, taj model bi trebalo ima i pred-lonac, je l'? Koji je prečnik ulaza, 80mm? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6490 Napisano Avgust 1, 2011 Enduraš, 6430 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uhh ovo je preglasno na bilo kom motoru tako skracen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan ma nije verovali ili ne, mene nervira sto se ne cuje bas preterano jako na mom suzukiju... treba tu neki jaci agregat da ga potera... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan niko nista ne nudi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 4, 2011 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao (tj. imam jos ali ne na motoru) skracenog akrapovic-a i ne da je grmeo Ali mi nije prijalo na duzi put, zato je zamenjen loncem od z750, milina za voznju, ali te niko ne cuje Srecno sa prodajnom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja motor dok ne urla ne mogu ni da vozim...... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Avgust 6, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan bas to... ja skidam ovaj pa stavljam dva skroz otvorena da se to malo jace cuje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne putujes cesto onda je extra otvoren top, ali ako prelazis mnogo km onda je smrt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Avgust 6, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan ma uopste nije toliko glasan, mene to i nervira, tek pocne da reze kad ga oteram u veliki broj obrtaja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Avgust 6, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan ima extra zvuk ali nekako tih, ne znam kako bi radio na nekom jacem motoru... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Avgust 12, 2011 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Rece da te interesuju dva ista, mozda ti ova dva zavrse pos'o... http://forum.bjbiker..._1#entry1077 092 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Avgust 15, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan prodat top... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...