Jump to content

Moto Zajednica

MK"TRIUMPH" zajecar 5.6.7.avgust XV MOTO SKUP I 45. gitarjada

Recommended Posts

• Drug član, 1021 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Ne dobijam ja nego klub.

To je praksa na svim motoskupovima.

Deda,deda, to bi trebao da znas.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Znam druze,naravno da znam, a posto sam prvi dan tamo bio i video koliko ulazu rada i truda oko organizacije, rekoh ajde da ih malo branim. Vidimo se i sledece i ko zna jos koliko narednih godina u Zajecaru sa ovim divnim ljudima.:takoje:

• Svrati ponekad, 381 postova
  • Motocikl: Suzuki GS500E

Svi znate našeg gradonačelnika pa otud i sklop Gitarijade i Moto-skupa(ako se ne održava zajedno nema podrške za moto-skup (moje lično mišljenje)).

Što se pucanja i turiranja tiče,mislim da je stvarno bezveze da devojka na bini čita spisak prisutnih moto klubova a u isto vreme "bajker" (Suzuki ,gore plavi a dole zeleni,uz to skinuo sve prigušivače,a mislim da je Zvezdanac) puca kao da je na ratištu.

Ne smeta mi ni turiranje ni pucanje (njihov motor) ali osnovne kulture bi trebalo da bude.

Možda je bilo više ljudi nego prošle godine ali motora (moje mišljenje) je bilo manje.

Bezveze je bilo i plaćanje na ulasku (treba ga ukinuti sve dok je moto-skup zajedno sa gitarijadom) jer su svi imali besplatan i ručak i koncert.Obojeni program treba da vrati pare ako im je plaćeno,a Rambo-Amadeus da vrati samo deo para,neka zadrži putne troškove ali da zabrani reprodukciju snimljenog materjala za Nemoguću misiju.

Žao mi je što se medijske kuće nisu više zainteresovale (čak je i onlajn server TTR-a bio blokiran) da proprate ovaj događaj u Zaječaru (uz to što Zaječar već više godina blokiraju magistralnim putem Paraćin-Zaječar) ali mislim da je 45-ta Gitarijada i Moto-Skup događaj kome treba više pažnje.

• Podržavam 1

• Ol' dirty bastard, 631 postova
  • Motocikl: Yamaha

...Što se pucanja i turiranja tiče,mislim da je stvarno bezveze da devojka na bini čita spisak prisutnih moto klubova a u isto vreme "bajker" (Suzuki ,gore plavi a dole zeleni,uz to skinuo sve prigušivače,a mislim da je Zvezdanac) puca kao da je na ratištu...

Ma jeeeesteee,Zvezdanci krivi i za frku na Wall Streetu... :haha1:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja