lalajko 2033 Napisano Jul 28, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam sve najbolje o Bel-Ray 80W140 menjackom ulju. Zna li neko gde moze da se kupi i po kojoj ceni. Takodje, zanimaju me i alternative u istoj, 80W140 gradaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jul 28, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam sve najbolje o Bel-Ray 80W140 menjackom ulju. Zna li neko gde moze da se kupi i po kojoj ceni? Takodje, zanimaju me i alternative u istoj, 80W140 gradaciji. te gradacije nisam koristio .. ja sipam u mog dedu sae 80 ili sae 90 .... sto se tice Bel-Ray to pitaj nekog iz svilajnca - lapova ... tamo cinimi se ima radnja tog ulja .... cimaj Bokilica ili ce se vec sam pojaviti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan link Pogledaj ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4305 Napisano Jul 28, 2011 Ne silazi, 6635 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Zvaničnog uvoznika za Bel Ray više nema jer je proizvođač izmenio celu paletu proizvoda, specifikaciju, tehnologiju i novi proizvodi su tridesetak procenata skuplji pa je to razlog povlačenja iz posla. <br><br>Pomenuta gradacija je u svoj preostaloj količini završila u sportskoj garaži ali će za 4-5 dana ponovo ulje biti dostupno, pa ako ti nije hitno za toliko, uzeću ti kad stigne, a ako ti gori, iskamčiću jednu litru za odmah.<br><br>Inače sam sipo ovo ulje u toj gradaciji. Pre sipanja uzeo sam neko 80790 čisto da isperem menjač i diferencijal. Sa njim a i sa onim koje sam zateko u motoru menjč je bio grub, bučan a pri brzom šaltanju iz pete na niže, u treću je ponekad bilo potrebno jače pritisnuti polugu. Viljuška treće je koliko znam malo problematična na mom modelu. Sa Bel Rayem je preporod. U prvu samo vidim broj 1 na displeju, nikakav zvuk ili otpor a tako se šalta sad u oba smera i na više i na niže, često prešaltam a ni ne osetim ikakav otpor pri pokretu pa gurnem dva puta polugu misleći da nisam išalto kad vidim da sam otišo dva stepena. Pri zaustavljanju redovno ubacim i u prvu neosetno. Ulje sadrži neki aditiv, Rekao mi Lovrić al sam zaboravio naziv, po kome je to ulje vrlo cenjeno. Preporuka zaista.<br><br>PS.Dupliro si temu, ujedini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Jul 28, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Motoland je nekad zastupao Bel_ray, vise ne. Kakva je situacija sa drugim proizvodjacima ulja u gradaciji 80W140? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2713 Napisano Jul 29, 2011 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Castrol 75-140 ali ga u Srbiji nema.Narucis u Luisu 22 evra L i imas 4 puta da sipas u kardan. U menjac sipam Mobil 80-90 oko 560 din. L i odlicno se pokazalo,. Menjam ga na 20000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4305 Napisano Jul 29, 2011 Ne silazi, 6635 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nije nužno uzimati iz Luisa, biće ovde BR ponovo za neki dan i to po ceni spod 10e za litru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Jul 29, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko poruka o motornom ulju premesteno u odgovarajucu temu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/62328-ulje-za-bmw-koje-i-gde/page__view__findpost__p__1123361 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima,kao sto verovatno znate vec,radim sa Agip-ENI uljima,ako nekom moze da pomogne,imam na stanju 4 vrste Gear ulja u sledecim gradacijama i cenama: 75W90 1100 dinara litar, 80W90 1100 dinara litar, 85W90 1100 dinara litar i 85W140 1300 dinara litar. 063319224 Vlada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2713 Napisano Jul 29, 2011 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Vlado, imamo te u vidu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Octobar 17, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh Vaximovu poruku. Sem nje, ima li negde u BG bilo kog kvalitetnog ulja gradacije 85W140? I da ne otvaram novu temu, zanima me Liqui Molly kao pasta za dodavanje u menjacko ulje. Da li je to neko video negde u BG? Ima li Liqui Molly zvanicnog zastupnika?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4305 Napisano Octobar 17, 2011 Ne silazi, 6635 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh Vaximovu poruku. Sem nje, ima li negde u BG bilo kog kvalitetnog ulja gradacije 85W140? I da ne otvaram novu temu, zanima me Liqui Molly kao pasta za dodavanje u menjacko ulje. Da li je to neko video negde u BG? Ima li Liqui Molly zvanicnog zastupnika?? Joj godine, žice... seti me da okrenem Lovrića sutra, a LM ima kod mene u kraju, ja uzimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 17, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas kod mene u kraju reklamu LM na jednom auto servisu ... ima gomila jako velikih reklama pa predpostavljam da drze ta ulja .. prvi su u gradu sa tim ...mogu da svratim da pitam ako te zanima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...