Cope 215 Napisano Jul 31, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan -Evo vec drugi dan za redom kako stoji saobracajna policija u poslepodnevnim satima pre ulaza na Adu Ciganliju i kontrolise sve zivo na dva tocka sto prolazi ili ulazi na Adu. Posebna poslastica su im usisivaci i fenovi... Svaki dan tu prolazim Africom i samo su me gledali psiholoski, a danas me zaustave na Liberiju 125 radi kontrole. Imam kacigu, BG table, motor registrovan, imam A... Potpuno besmisleno i neinventivno sa moje strane )) -Takodje je aktivan i po koji marsovac duz staze za bicikle. toliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 31, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ...e mogo si bar kacigu da skineš... čisto, onako, da imaju šta da drndaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan eto a ja lepo dao savet pre dva ipo meseca o pandurima na adi!!!Nemoj te voziti po stazi pisu kazne jer moraju da skupe sto vise kazni da nose kod sefova da pokazu da rade svoj posao!!!zato pame u glavu i kacigu NA glavu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 1, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan eto a ja lepo dao savet pre dva ipo meseca o pandurima na adi!!!Nemoj te voziti po stazi pisu kazne jer moraju da skupe sto vise kazni da nose kod sefova da pokazu da rade svoj posao!!!zato pame u glavu i kacigu NA glavu!! Nepisu se kazne zbog toga vec zato sto se motorno vozilo NESME upravljati na pesackoj ili biciklistickoj stazi. Zato se i tako zovu: Pesacka i Biciklistacka staza, ne Moto Staza ili slicno. Mnogo se bre nesto bunite, sve vam nevalja kad vas kaznjavaju sto krsite zakon. Drkaju za kacigu drkaju kad parkiras na trotoar, drkaju kad vozis po zelenoj povrsini drkaju kad dizes na zadnji itd. Postuj zakon i niko te drkati nece a kad te zaustave rutinski neces morati da se znojis i nerviras. Opet ponavljam probaj tako da vozis na zapadu pa da vidis kako ode dozvola na par meseci a ako si ponavljac moze i dozivotno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si , ali u pravu je i Funduk. pandur dobije domaci koliko haraca treba da sakupi. To svi zamo posto svako ima nekog svog pandura. A znamo i koliko " zarade" preko leta na auto putu. Toliko da kada treba da ide na godisnji odmor place od muke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 1, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, problem je sto onda ne mozes motorom na Adu...ili rizikujes da se vratis bez njega jer su svi parkinzi van vidokruga i mogu se opisati sa "izvol'te" za lopove. Ostatak je jasan, ovaj samo deo je sporan. Doduse, alternativa je da na 35+ stepeni ostavis motor ispred kuce i kolima odes u duuugo cekanje kolima za parking i sa parkinga pa si miran na Adi dok se kupas...ako lopovi ne provale da je samo motor kod kuce a ti na Adi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan alternativa je da na skoro svaki kafic na makiskoj strani mozes da udjes preko onih malih putica uz put,i to svi pameni koriste.Dodjes do kafica kog hoces,cup preko stazice i parkiras motor u svom vidokrugu.Za to nekaznjavaju(bar ne jos),zato sto jure one koji se voze stazom.Znam to jer svaki dan idem dva puta dnevno tamo sa usisivacem da razvozim neke krosancice na Speak Easy kucice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Avgust 1, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan alternativa je da na skoro svaki kafic na makiskoj strani mozes da udjes preko onih malih putica uz put,i to svi pameni koriste.Dodjes do kafica kog hoces,cup preko stazice i parkiras motor u svom vidokrugu.Za to nekaznjavaju(bar ne jos),zato sto jure one koji se voze stazom.Znam to jer svaki dan idem dva puta dnevno tamo sa usisivacem da razvozim neke krosancice na Speak Easy kucice Bila je jedna tema o voznji po stazi ... i ja sam nevernim tomama isto to ispricao da svaki kafic ima put i parkiras ga kod kafica ... al mene ne *ebe niko 5% ;D Nadam se da ces ti uspeti . Vidjao sam te par puta na adi ... ako vozis beli free sa punoooo krofni pozadi i nosis crnu noshu na glavi Jednom sam te prestigao gore na putu obrenovackom i reko da ti se javim al si bio nesto smoren maximalno pa reko neki drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Da bas taj sam!!!!Sledeci put se slobodno javi,nisam ja nikad smoren nego sam verovatno razmisljao kako jos ove iz firme da izjebem za pare!!!A ako ti nekad nedaj boze neki motor rikne mogu opusteno u onu korpetinu nazad da ga spakujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 1, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da, naravno...kada ne bi bilo parkiranih automobila ili onih koji ce se tek parkirati na te prolaze, ali i kada bismo svi vozili motore koje mozemo bas tim stazama proterivati itd. Da zaboli glava od zelje za kupanjem u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 2, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si , ali u pravu je i Funduk. pandur dobije domaci koliko haraca treba da sakupi. To svi zamo posto svako ima nekog svog pandura. A znamo i koliko " zarade" preko leta na auto putu. Toliko da kada treba da ide na godisnji odmor place od muke. TAKO JE!!! ...bilo do ove godine! Ove godine su nakon zvanične žalbe od strane EU, da su putarine previsoke, da SVE ŽIVE sa stranim tablama nemilosrdno zaustavljaju na svakom mogućem ''punktu'' i deru kožu s ledja i saznanja da šoferi polako ''obilaze'' Srbiju na putu ka jugu, uljudili svoje pit-bulove na auto-putu, pa se retko vidi situacija da se neko sa stranim tablama drži za glavu na sred auto-puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 3, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si , ali u pravu je i Funduk. pandur dobije domaci koliko haraca treba da sakupi. To svi zamo posto svako ima nekog svog pandura. A znamo i koliko " zarade" preko leta na auto putu. Toliko da kada treba da ide na godisnji odmor place od muke. TAKO JE!!! ...bilo do ove godine! Ove godine su nakon zvanične žalbe od strane EU, da su putarine previsoke, da SVE ŽIVE sa stranim tablama nemilosrdno zaustavljaju na svakom mogućem ''punktu'' i deru kožu s ledja i saznanja da šoferi polako ''obilaze'' Srbiju na putu ka jugu, uljudili svoje pit-bulove na auto-putu, pa se retko vidi situacija da se neko sa stranim tablama drži za glavu na sred auto-puta... Lepo kaze cika Velja Ilic: "Da kraduckate po malo, pa i da vas tolerisemo, ali ovako...." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 4, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan eto a ja lepo dao savet pre dva ipo meseca o pandurima na adi!!!Nemoj te voziti po stazi pisu kazne jer moraju da skupe sto vise kazni da nose kod sefova da pokazu da rade svoj posao!!!zato pame u glavu i kacigu NA glavu!! Nepisu se kazne zbog toga vec zato sto se motorno vozilo NESME upravljati na pesackoj ili biciklistickoj stazi. Zato se i tako zovu: Pesacka i Biciklistacka staza, ne Moto Staza ili slicno. Mnogo se bre nesto bunite, sve vam nevalja kad vas kaznjavaju sto krsite zakon. Drkaju za kacigu drkaju kad parkiras na trotoar, drkaju kad vozis po zelenoj povrsini drkaju kad dizes na zadnji itd. Postuj zakon i niko te drkati nece a kad te zaustave rutinski neces morati da se znojis i nerviras. Opet ponavljam probaj tako da vozis na zapadu pa da vidis kako ode dozvola na par meseci a ako si ponavljac moze i dozivotno! A kako onda ja da stignem do red suza i ostalih mesta gde ima dobrih cica ako ne biciklistickom stazom bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Avgust 4, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor su ti oni putici sa strane preko onog brdasceta ako motor tvoj moze uopste tu i da prodje,posto se mnogo njih bas tu zaglavi i izgrebe motor . .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...