pronto 6799 Napisano Decembar 23, 2014 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno...nepada mi napamet da slikam gomilu gvozdja. Da se razumemo, to nije u originalnom pakovanju vec nesto sto je ko zna koliko stajalo u podrumu. Dobar deo toga je sigurno za baciti. Javite se i dodjite da vidite....vec ima zainteresovanih. Sta biste da smo jos u eri Novosti oglasa Moj mob. 064 1150342 Igor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 23, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa oglas ko da je iz " Novosti oglasa " . Poznanik je kupio MZ 175 ES - i čim sam video oglas, pozovem ga telefonom i pročitam mu. Odmah me je pitao jel ima neka slika i na šta to liči ? Ja mu kažem da nema, ali da ću da te pitam za neku sliku. Poznanik kaže da mu je glupo da ide na put od oko 200 km ( tamo i nazad ) i potroši ceo dan - a možda ništa ne kupi. Jbg-a, danas skoro svi imaju kamere na mobilnim telefonima, neki mogu i da slikaju i odmah da postave sliku na net sa telefona. Evo, čovek poklanja stvari pa je slikao : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/106343-poklanjam/page__pid__1699564#entry1699564 Ovako ovaj oglas ostaje samo za nekog ko je tu u blizini ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 23, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan mogao bih da svratim neki dan da fotkam to.. a mozda nesto i da pazarim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 23, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan mene konkretno zanima poklopac koji sakriva karburator . ima li toga ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Decembar 23, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite,koliko je realno cena mz-u,1991-92.godiste,od prvog vlasnika,neregistrovan, u fabrickom perfektnom stanju,prvoj boji,presao oko 10 000 km. To je model koji ima disk kocnicu napred i ima 251 ccm. Pronasao sam ga kod jednog starijeg gospodina,koji jos ne zeli da ga proda,ali mislim da cu polako ali sigurno uspeti da ga ubedim u suprotno,uz obecanje da cu dobro da ga cuvam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 24, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno da nije 91-92' , naj mladji kod nas je 1990. ! eventualno , prva registracija : 91-92' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Decembar 25, 2014 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Gvozdje je otislo u druge ruke...pa ce se mozda opet i pojaviti u istom ili nekom boljem izdanju. Hvala na paznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 25, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan "gvozdje" !!! to nije lepo cuti , a ni reci !!! takav recnik ne iskazuje ni minimalnu dozu postovanja za ovaj forum MZ motocikala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Decembar 28, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se kolega, takvima ovde mesta neemmaa !!! Molimo da se ovakvi članovi u buduće odmah blokiraju!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Januar 21, 2015 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan potrebna mi je guma 4,00x18 za cz 350.ako neko ima neka me nazove na 063 339122 goran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Januar 21, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 22, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan ovo ja mogu nuditi : //www.kupujemprodajem.com/4-00-18-MITAS-H-15-HIGHWAY-Rear-18767283-oglas.htm?filter_id= jer si na mob, broj nedostupan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 22, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tema "treba mi guma" ubačena je ovde u Kupujem - prodajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Januar 23, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za kolegu Nastasovica evo slike gume.Naravno ako kolegi ne odgovara mozda ce odgovarati nekom drugom.Ja sam je platio 2500din i za toliko je i prodajem.Meni ne odgovara zbog sirine,treba mi uza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 3, 2015 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/polovni-motori/mz-125-es-oglas-108566/ ne mogu sa tableta da ubacim slike pa moram ovako da linkujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Februar 3, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berz...s-oglas-108566/ ne mogu sa tableta da ubacim slike pa moram ovako da linkujem jel to ide?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 4, 2015 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da ide , mislim kad upali e sad malo teze pali treba malo da se izcacka nisam ga vozio od prosle zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 21, 2015 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potreban stariji MZ, nisam siguran da li je ES TS ili tako nesto, u sto jeftinijem stanju, da ima papire i da je vlasnik ziv, moze samo dekla, ram i papiri ili tako nesto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 21, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan A bar koji ? koje kubikaze ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Februar 25, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Nek ponudi ko šta oće, meni samo smeta. Može zamena za deklu mz250 (ja bi doplatio), neke amortizere za mz ili ponudite bilo šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 25, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bar napiši za koju je kubikažu - 125, 150, 250 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 25, 2015 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je desna dekla ista kod ES i TS od 250 ccm, mislim vizuelno nije, TS ima utisnut znak na dekli a ES nema, zanima me da li su istih dimenzija i da li se fupe za srafove gadjaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 28, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da , moze ! Mala je vizuelna razlika ali se rupe srafova poklapaju . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da , moze ! Mala je vizuelna razlika ali se rupe srafova poklapaju . Onda su mi neke stvari jasnije, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shandoo 14 Napisano April 6, 2015 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Voždovac, Beograd Motocikl: Suzuki SV 1000 S Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni, amortizeri, nosac istrumenata, instrumenti za ETZ 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...