kukul cb 500 s 6 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,posle duzeg razmisljanja odlucio sam i ja da postanem vlasnik MZ-a. Interesuju me 250 i 251 samo, tako da ako neko zeli prodati,nek se javi. imam na prodaju 251 u original stanju ,cena 509 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena 300 e ili menjam za etz 250/251 Motor je prodat. Ovo nije kraj, idemo dalje, valjalo bi kupiti 250-ku svaka cast sad jedna 250ilio251 zavisno od ljubavi i sa srecom onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 93 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,posle duzeg razmisljanja odlucio sam i ja da postanem vlasnik MZ-a. Interesuju me 250 i 251 samo, tako da ako neko zeli prodati,nek se javi. imam na prodaju 251 u original stanju ,cena 509 e Koje je godiste? Moze koja slika? I gde nadje tih 9 e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladja_Batajnica 0 Napisano Jul 25, 2012 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi leva dekla za 125-icu! Ima li ko? Ima li ko??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jul 25, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ima , ali nije jeftina ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladja_Batajnica 0 Napisano Jul 26, 2012 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kol'ko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jul 26, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan PP , OK ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Imam na prodaju drzac za akumulator ako nekome treba. Narucio sam za ETZ kod Gabora ali ovo sto su mi poslali kod mene ne odgovara, da li su se oni zeznuli, ili je kod mene nesto drugacije mesto za akumulator stvarno ne znam. Nov je. probano da se stavi ali prevelik. Zato ako nekome treba neka se javi. Kao na slici je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima ko da proda ovakav zadnji blatobran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 31, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam na prodaju drzac za akumulator ako nekome treba. Narucio sam za ETZ kod Gabora ali ovo sto su mi poslali kod mene ne odgovara, da li su se oni zeznuli, ili je kod mene nesto drugacije mesto za akumulator stvarno ne znam. Nov je. probano da se stavi ali prevelik. Zato ako nekome treba neka se javi. Kao na slici je. Ocigledno se nisi razumeo sa prodavcem kad si narucivao . Ovo JESTE originalni drzac za akumulator za MZ ETZ 250, 251, 125 i 150 . Akumulator se postavlja na njegovo mesto na ramu. ovaj drzac se stavi preko akumulatora, i uz pomoc dva brezona ( lice na zbice od motora - bicikla ) se pricvrsti za postolje. Posle na ovu plastiku dodje alat . To ti sve na kraju izgleda ovako : Jedini sto ni ja nemam te brezone za stezanje, al sad bar znas gde, sta i kako ide ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaa, to tako ide? Malo je to mesta za moj alat, a i ja sam bolje skockao nego sto je to napravljeno. U svakom slucaju hvala i kome treba neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva repa od suzukija jedan kraci jedan duzi i jedan od yamahe mozda moze da posluze sutra slikam da vidis kako izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jul 31, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima ko da proda ovakav zadnji blatobran? IMA ! samo to je od JAWE 350 TS !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 31, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko jedan 251 ostadoh bez motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Ima drugar prodaje za 400e. toliko ga je on platio pre par meseci.. uzeo za sina ali mali je jos mali pa ne moze da polaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 31, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima drugar prodaje za 400e. toliko ga je on platio pre par meseci.. uzeo za sina ali mali je jos mali pa ne moze da polaze daleko ste mi ali ipak bi mogla neka slika ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice slike moram da vidim sa njim pa da ga slikam. sto se mene tice mislim da je puno 400e jer nije registrovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jul 31, 2012 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam centralni stender,bio je na mz250,stoji godinama i eto ako nekom treba nek javi pp ili vec. treba ga mozda prefarbati i to je to,pozdrav svim mzovcima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima ko da proda ovakav zadnji blatobran? IMA ! samo to je od JAWE 350 TS !!! Nisam ni znao da moze od Jawe,imam takav jedan na tavanu,videcu kako ce da legne na MZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Avgust 1, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam reko ajde da pitam za delove.Kakvog tvaliteta su delovi iz MOTO SHOP-a iz Kaca?Mislim da li ima i boljih ili je to sve jedno te isto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Avgust 1, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sve uzimao od Gabora iz Subotice. Mislim da je on jeftiniji, a za kvalitet ne znam posto nisam uzimao od MOTO SHOP-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano Avgust 3, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je MZ 150, verovali ili ne , a posto me je prosla volja jer sam se ovih mesec dana domacinski izvozio, i na umu imam nesto sasvim drugo resio sam da ga prodam . 600 evrica i to je to. Registrovan jos skoro godinu dana, ispravan i sta reci pogledajte sami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Avgust 4, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je MZ 150, verovali ili ne , a posto me je prosla volja jer sam se ovih mesec dana domacinski izvozio, i na umu imam nesto sasvim drugo resio sam da ga prodam . 600 evrica i to je to. Registrovan jos skoro godinu dana, ispravan i sta reci pogledajte sami. Stvarno sta reci,kao da mi neznamo kako izgleda mz 150,sretno sa prodajom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 4, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je MZ 150, verovali ili ne , a posto me je prosla volja jer sam se ovih mesec dana domacinski izvozio, i na umu imam nesto sasvim drugo resio sam da ga prodam . 600 evrica i to je to. Registrovan jos skoro godinu dana, ispravan i sta reci pogledajte sami. Pa masina je od MZ-a, a sve ostalo od nekog drugog motora. Jesi li radio atest na masinskom fakultetu ? S'obzirom da se sad masina smatra rezervnim delom, kako se sad tvoj motor vodi u saobracajnoj ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Avgust 4, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan trebala bi mi zadnja guma za burazerovog mz-a. trenutno je na njemu 3.50 16 . posto vise od 80 posto vozi po makadamu neka kramponka bi bila super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...