Jump to content

Moto Zajednica

MZ Kupujem - prodajem

Recommended Posts

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator
  • Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

OK je to sto ceni svoj motor, ali ipak 1500 evra za motor koji nije u originalnom stanju, mislim stvarno...

Prvi ozbiljniji strani kolekcionar ce mu "nabiti" na nos ove ruzne zmigavce od TAM-ovog kombija!!

Primera radi:

Imam ZIPPO upaljac iz 1958 godine. 2000 sam ga (uz pomoc prijatelja) slao za Ameriku da mi poprave poklopac (ZIPPO ima dozivotnu garanciju) i putem pisma trazio njihovu procenu upaljaca. Poslali su mi samo potvrdu da je moj upaljac iz 1958 godine, da je original i poslali su mi obrazlozenje da nije autentican jer mi je sredinom '90-tih jedan sajdzija busio rupe i pokusavao da popravi sarkicu na poklopcu. Procenili su ga na 55 $...

Da sam dobio sertifikat da je upaljac autentican (nema veze i ako je izlupan) procena bi bila preko 300 $...

Toliko o tome da li su strani kolekcionari "glupi"  :-\

Da se vratim na temu, covek za svoju stvar ima pravo da trazi koliko hoce, a da li ce naci kupca to je vec demagosko pitanje...!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Da je ovom sto trazi 1500e motor u perfektnom fabrickom stanju mozda bi ga i prodao...ovako,covek ga izvukao iz supe i trazi taj novac!? Ne verujem da ce ga prodati,bar ne po ovoj ceni! Pa evo linka sto je lisac,isti motor,isto stanje,10x jeftinije!

@Gile

Mislim da ti je problem oko prodaje zadaju mnogo lose slike i ovaj rezervoar! Kad bi nasao negde drugi,namontirao i samo zalepio fabricke nalepnice na njega i kasetice,cena bi dostigla cak 400e i mnogo lakse bi ga prodao veruj mi!

• Svrati ponekad, 156 postova

Menjam Moto Force ganc nov karburator 17,5 mm za skutere (ima izlaz za sajlu za saug ne elek.) za ocuvan i dobar karburator od ETz 251 ili neki njemu slican promera do 30mm - dogovor kakav god dalje :)

• Самарићанин, 794 postova
  • Motocikl: коњусина с педес' коњића

Deki,

hvala na ponudi. Motor mi izgleda korektno na slikama. Zadnji blatobran verovatno treba da pretrpi samo neka fina, tanana podešavanja.

Do duše, 150 ccm mi liči za nijansu slabije od mojih potreba, ali evo, razmišljam, pa se čujemo...

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Motocikl je u generalno dobrom stanju,nove gume,boja u losem stanju imam i cilindar,klip i glavu od 250 koji su stavljeni na njega,radilica nema mesta,struja originalna,akumulator nov i papiri se vode na dedu koji je umro pre 10 godina  >:( pa ako je nekome zanimljivo... 063/8-123-324

post-1070-12879062106547_thumb.jpg

post-1070-12879062133808_thumb.jpg

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Ajd' sad' popi kafu pa sve lepo od pocetka  :D :D

-Jel' je masina u redu ili cilindar i klip od 250 idu posebno-odvojeno od masine?

-Radilica?

-Gde je ziveo deda (Bog da mu dusu 'prosti)jel' ima nekog' od rodbine da se to prenese (jel' usao motor u ostavinsku raspravu)?

-Slike-slike-slike-slike-slike...!!!

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Tema Prodajem mz 175 es iz '68.za 120 evra je objedinjena sa Kupujem - Prodajem jer tu pripada. Molim da se otvaraju nove teme bespotrebno.

Idemo dalje.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Molim da se otvaraju nove teme bespotrebno.

Pa stvarno neznam šta pametno da kažem...  :o :o :o

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Radilica ti i dalje  " NEMA GRAMA MESTA - daj nam konacno definisi sta ti ovo znaci ??  Kad je neko budala - za njega se obicno kaze da " nema gram mozga " .   Po toj logici tvoj MZ nema radilicu, ako nema onda napisi da nema.

Papiri su najzanimljiviji Vode se na dedu koji je umropre 10 godina ali je ziv naslednik

Ne vidim sta je ovde zanimljivo, obicno su naslednici zivi!  Ovo moze biti zanimljivo samo za novcanik jer ako motor nije bio uveden u ostavinski postupak - mora se pokrenuti " ostavinska rasprava za naknadno pronadjenu imovinu " .  Normalno naslednika to ne zanima, jer deda je prodo motor i nije on kriv sto taj neko nije preveo motor dok je deda bio ziv.  Znaci taj kome trebaju papiri treba da poplaca sve troskove oko novog ostavinskog postupka. Jos ako je deda imao vise naslednika koje treba sakupiti , pa i tu treba ljudima platiti troskove. To moze da kosta i deset puta vise od cene motora !

I ja sam imao MZ gde je deda umro, a naslednici dva sina i jedna cerka. Jedan sin zivi ui N. Sadu, drugi u Kanadi, a cerka u Australiji. Kad sam video koliko bi me to kostalo - rasturio motor u delove !

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Dragi jahaci paklenih makina ja vam se svima izvinjavam na shturim informacijama! Sustina je da je agregat jako zdrav,ja sam na njega postavio klip,cilindar i glavu od 250,kada kazem da radilica nema grama mesta znaci da je lezaju velikoj pesnici dobar a najvaznije nisam rekao AGREGAT JE NEOTVARAN. Prica sa papirima: imam izbledelu saobracajnu,racun iz robne kuce Beograd,kontakt tel od naslednika ali motocikl nije uveden u ostavinsku raspravu. Iz Panceva je vlasnik,ja iz mesta pored Panceva. Slike kacim danas Vise informacija na 063/8-123-324

• U prolazu, 12 postova

LEPA ova coperica,Dekijeva,moze se tu lepo motorce dobiti za cenu solidnog APN.Jel su ovo Harlijevi migavci,ili se tripujem?Ako su,a mislim da jesu,koliko para samo oni?Ozbiljan sam ne za...vam se.

• Drug član, 1702 postova

LEPA ova coperica,Dekijeva,moze se tu lepo motorce dobiti za cenu solidnog APN.Jel su ovo Harlijevi migavci,ili se tripujem?Ako su,a mislim da jesu,koliko para samo oni?Ozbiljan sam ne za...vam se.

Ne tripujes se,procitao si gore u oglas.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja