Vuja 36 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan I ja ga podržavam, da je sreće pa da svi mi tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 24, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Naidjoh slucajno na ovaj oglas,sumnjam da ce ga prodati za te pare u Srbiji,u svetu mozda hoce,ali potpuno ga podrzavam sto ceni svoj motor. http://www.polovniautomobili.com/oglas178999/mz_trophi/ Za ove pare ga nece prodati nigde ! Ko ne veruje, nek pogleda cene u Nemackoj : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING〈=de&scopeId=MB&_features=on&category=&makeModelVariant1.makeId=18400&makeModelVariant1.modelDescription=&makeModelVariant2.makeId=&makeModelVariant2.modelDescription=&makeModelVariant3.makeId=&makeModelVariant3.modelDescription=&minFirstRegistrationDate=&maxFirstRegistrationDate=&minMileage=&maxMileage=&minPowerAsArray=&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=&maxPowerAsArray=KW&cubicCapacities=&minPrice=&maxPrice=&fuel=&transmission=&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&ambitCountry=&zipcode=&adLimitation=&daysAfterCreation=&drivingMode= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan OK je to sto ceni svoj motor, ali ipak 1500 evra za motor koji nije u originalnom stanju, mislim stvarno... Prvi ozbiljniji strani kolekcionar ce mu "nabiti" na nos ove ruzne zmigavce od TAM-ovog kombija!! Primera radi: Imam ZIPPO upaljac iz 1958 godine. 2000 sam ga (uz pomoc prijatelja) slao za Ameriku da mi poprave poklopac (ZIPPO ima dozivotnu garanciju) i putem pisma trazio njihovu procenu upaljaca. Poslali su mi samo potvrdu da je moj upaljac iz 1958 godine, da je original i poslali su mi obrazlozenje da nije autentican jer mi je sredinom '90-tih jedan sajdzija busio rupe i pokusavao da popravi sarkicu na poklopcu. Procenili su ga na 55 $... Da sam dobio sertifikat da je upaljac autentican (nema veze i ako je izlupan) procena bi bila preko 300 $... Toliko o tome da li su strani kolekcionari "glupi" :-\ Da se vratim na temu, covek za svoju stvar ima pravo da trazi koliko hoce, a da li ce naci kupca to je vec demagosko pitanje...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 5, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Da je ovom sto trazi 1500e motor u perfektnom fabrickom stanju mozda bi ga i prodao...ovako,covek ga izvukao iz supe i trazi taj novac!? Ne verujem da ce ga prodati,bar ne po ovoj ceni! Pa evo linka sto je lisac,isti motor,isto stanje,10x jeftinije! @Gile Mislim da ti je problem oko prodaje zadaju mnogo lose slike i ovaj rezervoar! Kad bi nasao negde drugi,namontirao i samo zalepio fabricke nalepnice na njega i kasetice,cena bi dostigla cak 400e i mnogo lakse bi ga prodao veruj mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Menjam Moto Force ganc nov karburator 17,5 mm za skutere (ima izlaz za sajlu za saug ne elek.) za ocuvan i dobar karburator od ETz 251 ili neki njemu slican promera do 30mm - dogovor kakav god dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 6, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi brrrm rrrttmmm ttmmm ttmmm... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=46856.0 Aj' Bože pomozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Nadjen karburator od MZ TS 250 ali se Moto Force i dalje prodaje kao i cilindar Airsal za a3 nov od 70 cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 10, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan obrisan oglas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi cudan ovaj zadnji blatobran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 11, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Deki, hvala na ponudi. Motor mi izgleda korektno na slikama. Zadnji blatobran verovatno treba da pretrpi samo neka fina, tanana podešavanja. Do duše, 150 ccm mi liči za nijansu slabije od mojih potreba, ali evo, razmišljam, pa se čujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 11, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl je u generalno dobrom stanju,nove gume,boja u losem stanju imam i cilindar,klip i glavu od 250 koji su stavljeni na njega,radilica nema mesta,struja originalna,akumulator nov i papiri se vode na dedu koji je umro pre 10 godina pa ako je nekome zanimljivo... 063/8-123-324 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi neku sliku da stavis? I sta znaci da radilica nema mesta? Nema lufta,u klipnjaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' sad' popi kafu pa sve lepo od pocetka :D -Jel' je masina u redu ili cilindar i klip od 250 idu posebno-odvojeno od masine? -Radilica? -Gde je ziveo deda (Bog da mu dusu 'prosti)jel' ima nekog' od rodbine da se to prenese (jel' usao motor u ostavinsku raspravu)? -Slike-slike-slike-slike-slike...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 11, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan slikeeeeee..... !!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 11, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tema Prodajem mz 175 es iz '68.za 120 evra je objedinjena sa Kupujem - Prodajem jer tu pripada. Molim da se otvaraju nove teme bespotrebno. Idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 11, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Molim da se otvaraju nove teme bespotrebno. Pa stvarno neznam šta pametno da kažem... :o :o :o :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 13, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Radilica ti i dalje " NEMA GRAMA MESTA - daj nam konacno definisi sta ti ovo znaci ?? Kad je neko budala - za njega se obicno kaze da " nema gram mozga " . Po toj logici tvoj MZ nema radilicu, ako nema onda napisi da nema. Papiri su najzanimljiviji Vode se na dedu koji je umropre 10 godina ali je ziv naslednik Ne vidim sta je ovde zanimljivo, obicno su naslednici zivi! Ovo moze biti zanimljivo samo za novcanik jer ako motor nije bio uveden u ostavinski postupak - mora se pokrenuti " ostavinska rasprava za naknadno pronadjenu imovinu " . Normalno naslednika to ne zanima, jer deda je prodo motor i nije on kriv sto taj neko nije preveo motor dok je deda bio ziv. Znaci taj kome trebaju papiri treba da poplaca sve troskove oko novog ostavinskog postupka. Jos ako je deda imao vise naslednika koje treba sakupiti , pa i tu treba ljudima platiti troskove. To moze da kosta i deset puta vise od cene motora ! I ja sam imao MZ gde je deda umro, a naslednici dva sina i jedna cerka. Jedan sin zivi ui N. Sadu, drugi u Kanadi, a cerka u Australiji. Kad sam video koliko bi me to kostalo - rasturio motor u delove ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi jahaci paklenih makina ja vam se svima izvinjavam na shturim informacijama! Sustina je da je agregat jako zdrav,ja sam na njega postavio klip,cilindar i glavu od 250,kada kazem da radilica nema grama mesta znaci da je lezaju velikoj pesnici dobar a najvaznije nisam rekao AGREGAT JE NEOTVARAN. Prica sa papirima: imam izbledelu saobracajnu,racun iz robne kuce Beograd,kontakt tel od naslednika ali motocikl nije uveden u ostavinsku raspravu. Iz Panceva je vlasnik,ja iz mesta pored Panceva. Slike kacim danas Vise informacija na 063/8-123-324 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 13, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan kupujem brzinomer za etz 250,,,, ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rundika 1 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan LEPA ova coperica,Dekijeva,moze se tu lepo motorce dobiti za cenu solidnog APN.Jel su ovo Harlijevi migavci,ili se tripujem?Ako su,a mislim da jesu,koliko para samo oni?Ozbiljan sam ne za...vam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 14, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan obrisan oglas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan LEPA ova coperica,Dekijeva,moze se tu lepo motorce dobiti za cenu solidnog APN.Jel su ovo Harlijevi migavci,ili se tripujem?Ako su,a mislim da jesu,koliko para samo oni?Ozbiljan sam ne za...vam se. Ne tripujes se,procitao si gore u oglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...