deki 168 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Desna za akumulator.Cena.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 21, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 600din... Bila je farbana nekom ruznom bojom(cetkom) pa sam to skinuo do spric gita(hteo meni da stavim)... treba da se osmirgla nabaci sloj spric gita i prefarba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Octobar 22, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan 600din... Bila je farbana nekom ruznom bojom(cetkom) pa sam to skinuo do spric gita(hteo meni da stavim)... treba da se osmirgla nabaci sloj spric gita i prefarba.. imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam retrovizor...karbon 11,5x5cm...pomalo izgreban 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 27, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP... I ti isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Octobar 29, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan 600din... Bila je farbana nekom ruznom bojom(cetkom) pa sam to skinuo do spric gita(hteo meni da stavim)... treba da se osmirgla nabaci sloj spric gita i prefarba.. Sumenko,ovo mi je stiglo danas,nisam stigao da otpakujem,nisam bio tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 29, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 600din... Bila je farbana nekom ruznom bojom(cetkom) pa sam to skinuo do spric gita(hteo meni da stavim)... treba da se osmirgla nabaci sloj spric gita i prefarba.. Sumenko,ovo mi je stiglo danas,nisam stigao da otpakujem,nisam bio tu. Vazno je da je stiglo, ovi na posti pogubili se oko postanskog broja... :unsure: Ps.Bila je crna , pa crvena pa je sad u spric gitu nije nigde ostecena(slomnjena i tako) jednostavno nije mi se uklapala u moju viziju.. :rolleyes: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 30, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko da proda komande od MZ-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 30, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko da proda komande od MZ-a Ima jedan lik prodaje usisno glo od mz 250(novo mislim da trazi 10e), a posle trazis karb.. i ustrojis rusa na potrosnji.. Konekretno?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 30, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan :blink: :blink: :blink: mislio sam na komande na guvernali rucice od kvagila i kocnice prekidaci rucke i sve sto ide uz to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 30, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan :blink: :blink: :blink: mislio sam na komande na guvernali rucice od kvagila i kocnice prekidaci rucke i sve sto ide uz to Prekidaca imam 2-3 para ali fale im svima prekidac za setlo(kratko dugo). ostalo nabrojano nista os toga... (mozda imam 2-3 karburatora ali nisu na prodaju) :unsure: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojauto.rs/polovni-auto/598207 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Novembar 14, 2010 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,bio mi danas poznanik iz komsiluka,nudio mi mz 125,koliko sam video ne izgleda lose (mada sam ga video u polu mraku) kaze upao u dugove a sitna deca... Trazi 300e a mislim da bi ga dao i jeftinije. Ako je neko zainteresovan neka javi pa ga mogu i slikati. i Neregistrovan je,zabotavio sam da napisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 15, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neku sliku. mozda se nekom svidi motor .Takodje napisi nesto o njemu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Novembar 15, 2010 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno sam danas dosao sa posla a imam jos dosta obaveza po kuci tako da cu sutra kad se vratim otici da okinem par slika i vidim u kakvom je stanju. Papire ima to znam sigurno,a vlasnik je ako se nevaram iz kucure (okolina Kule),ali opet sutra cu otici pa cu okaciti slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Novembar 16, 2010 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako-bio,video... pogledajte slike pa ako se nekom svidi nek javi. Ono sto sam video je skroz zadovoljavajuce za 300e-fali par stvari kao na primer gume lanca,sajle km sata i obrtomera, zadnji desni zmigavac je slomljen,km sat je od skode-identican samo sto meri do 180 km\h i nema sijalice za indikaciju-ja na mom imam isti takav,cini mi se da je problem regler,prosijava lampica na nizim obrtajima. gume su ok,akumulator je nov i lako je upalio. Nevide se ostecenja od padanja i radi skroz ok. KIaze da je zvao vlasnika i nije nikakav problem da se prevede. Sto se mene tice za te pare je skroz dobar pa ko voli nek izvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam i ja nesto: par retrovizora za nase lepotane. 062/9698922 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan mom uceniku treba korpa za etz 150. ima li neko da proda i kolko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Retrovizori otisli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Decembar 13, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem sledece, REZONANTNI aupuh za MZ 250/251, 1 ili 2 kom MZ 150 1-2 kom MZ 125 1-2 kom Takodje sam zainteresovan za auspuhe drugih proizvodjaca,iskljucivo namenjenih za dvotaktne masine,gore navedene kubikaze. Ponude sa slikom iskljucivo na mail dekimoonrider@gmail.com Napomena Posto su namenjeni za izvesne prerade,samo stanje i nije od presudnog znacaja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 13, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od ts 150,,cm,, kolko das das stoji zabadava na tavanu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Decembar 13, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od ts 150,,cm,, kolko das das stoji zabadava na tavanu OK.Reseno. Ako budes dolazio za BG,ponesi,ili cemo to resiti AKSom,kako bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 13, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kako god ti odgovara lakse mi aks,om da posaljem,sibni pp,i to ti je to,pa cemo sve dalje u trku ono ima jos tu po tavanu nekih auspluha,ima i od jawe enduro negde ,valjda ako nije dobio noge,treba da imam i od rd 350,i od ..je=bemliga cega svega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 13, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan kako god ti odgovara lakse mi aks,om da posaljem,sibni pp,i to ti je to,pa cemo sve dalje u trku ono ima jos tu po tavanu nekih auspluha,ima i od jawe enduro negde ,valjda ako nije dobio noge,treba da imam i od rd 350,i od ..je=bemliga cega svega... dodjem jednom da vidim sta imas ti po tavanu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...