Floyd**** 15 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Treba mi plastika koja ide oko fara na es-u 150,moze li se to naci igde,ili da je pravim sam? I treba mi 3-4 zbice za es-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cokula 0 Napisano Octobar 6, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ Cokula Bolje da malo sacekas da skupis pare pa odes i pogledas par motora,nego da kupis pravi krs (kao sto je ovaj koji si stavio) pa da te posle kosta kao djavo! Финансијску конструкцију бих требао да затворим за неких 7-10 дана, а моторе би могао да почнем да гледам и раније, зар не Планирао сам да направим компилацију свих ствари које треба погледати на мотору, јер искуства у куповини немам А ни у моторе се не разумем :Р Иначе, падају ли цене пред зиму? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ljudi iz Lovackog drustva Novi Becej su me zamolili da dam oglas u njihovo ime.Naime,radi se o licitaciji tri ETZ-a 150.Licitacija ce se odrzati 17.10 u Novom Beceju,pa ko je zainteresovan moze pogledati.Pocetna cena je 300e.Motore su koristili lovocuvari kao sluzbena vozila,znaci nisu u salonskom stanju ali se kotrljaju! ;DMislim da nisu registrovani.Za sve blize informacije mozete se obratiti na telefon 023/771-076.Sutra ako budem imao vremena mogu otici da uslikam motore,cisto da vidite o cemu se radi.PoZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 9, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Zo, da li je to onaj sto je prosle godine bio u Bjeljini, samo u drugoj boji?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 9, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije. Taj je jos uvek u Temerinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da pita vlasnika,da li mu je ostalo nesto od originalnih delova,fale mi neke sitnice pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vulic_Bandit 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Baric Prijavi odgovor kao problematičan gde mogu kupiti zupcanik za trecu brzinu,a da to nije na buvljaku i da nije neka visoka cena,a moze i polovan da je u dobrom stanju :) .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Definisi sta ti treba. Zupcanik za bandita ili za MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vulic_Bandit 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Baric Prijavi odgovor kao problematičan za mz-a 250 89 god... :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Definisi sta ti treba. Zupcanik za bandita ili za MZ :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Utopio sam temu o zupčaniku u Kupujem - prodajem, to je to. Kome nije teško neka Vulicu pusti na PP objašnjenje kako kupujemo delove. Nažalost, ako su novi onda su to isti delovi pa je svejedno buvljak ili naručivanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel zanima nekog kompletan ram od ts-a 250 za papire nisam siguran valjda ima,znacu za par dana sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zanima nekog kompletan ram od ts-a 250 za papire nisam siguran valjda ima,znacu za par dana sve? Sta znaci kompletan ram, sve osim masine ili samo ram, bez tockova, amortizera viljuski, struje, volana, sediste itd, itd, itd...? Raspitaj se za papire i za cenu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 27, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam na karburator za TS 250 na limundu. Karburator nije moj samo prenosim informaciju. http://www.limundo.com/aukcija-Bing-karburator-745304 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi km sat za mz 125 ts 74 god. ako neka ima neka se ja vi na pm (jer mislim da je obavezan na tehnickom) a moze i sajla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes originalni km sat stavi digitalni koji obicno ide na bicikl.Samo napravi drzac za sondu na prednjem tocku i resio si problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan To sam i mislio imam na matiku vec takav ali sigma samo radi ostali ne hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roda 0 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa ramom od TS-a? Imali papire i koja cjena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ups,zaboravio sam da odgovorim,drugar tek treba da ode po taj motor,papire ima a ostalo cu javiti kad ga vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Novembar 22, 2009 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan prodajem delove mz-a cros 100e za sve na slikama (ram ima papire)..... http://cdn.bjbikers.com/images/imported/8g/kLgcf_21112009202.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Ru/sqpMq_21112009198.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/KQ/viq3x_20112009196.jpg a da takodje menjam ga za neke delove za mz-a.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi za es 150 osovina iz menjaca na koju ide saltalica,mrzi me da trazim sliku,verovatno znate o cemu se radi,na mojoj su zubi pojedeni i neko je probusio to i saltalicu i uvrnuo sraf.Jako me nervira. Takodje mi treba i saltalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 22, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Floyde uspevas li ti da nadjes sve te delove sto ti trebaju?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uspevam,delova ima i novih i polovnih... Lale mi je najvise pomogao oko potrosne robe... A od ostalih delova mi je do sada trebala plastika koja ide oko fara(nju sam nasao) i treba mi ta osovina i saltalica. To ne znam kako se istrosilo,verovatno je motor vozen sa popustenom saltalicom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...