Vuja 36 Napisano Jun 13, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Djordjo, pogledaj malo par postova gore i sve ti stoji iako kontakte mozemo prosledjivati samo na PP. Makice devojcice da li ti je dobro? ??? Meni bi trebao karburator, samo da valja, necu vise da guram Crnca, smucilo mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 13, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice guma toplo preporucujem Tubeles gume!! Malo se teze nabacuju na felnu , ali zato kada se nabusi moze da se vozi bez problema, nema da izleti iz falca!! Vujo kupi vec jednom NOV karburator!! : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2709 Napisano Jun 13, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Vredi i više! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ovaj motor vredi tih para...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jun 13, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan znate sta me uzasno nervira? ljudi koji misle da je 800-900eura prevelika cena za MZ... zasto da MZ ne vredi te pare? zato sto su se pre 15-20god samo vozili i NE odrzavali pa su vlasniku pravili probleme? pa ko jos moze da radi bez odrzavanja? i tako im je MZ ostao u secanju kao jako kvarljiv... a sta bi sa onim likovima sto za stare japance iz '79-'83 god traze po 2000eura? to vredi te pare? po cemu se MZ razlikuje od drugih motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 13, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro mi je ! Stavila sam ga u oglase pa ako ode otisao je. Meni se ne zuri jer nisam bez motora a ovaj ako proda gpz-a onda mi i nije bilo sudjeno da ga kupim. Vozim se ja lepo a motor je u oglasima pa sta god da se desi. Najverovatnije idem u Kosovsku Mitrovicu sa njim sad za dve nedelje, a krajem jula na more a ako se nesto u medjuvremenu desi (ako ga prodam) onda cu vec videti sta cu. Cena? Bez obzira sto se iznerviram kad vidim za kakve rvine i groblja traze 500-600 evra ja mislim (mozda neko misli da gresim..) da ovaj motor vredi te pare,opet moje je da trazim pa ako neko hoce kupice ga. Tako je isto bilo kad sam prodavala MZ-a 125, svima se svidja,odlican,kao casa ali mi daju 400-500 evra,e pa vala rekla sam ne bih ga prodala za te pare pa kad bih ga vozila do kraja zivota! Cekala sam i dobila pare koje sam htela. Da li znate da se automatik prodaje za 300e a apen za 400-450 evra! Ne podcenjujem ni jedan motor ali ako bi poredili kakav je to motor u odnosu na MZ-a onda vam je jasno zasto ni u najludjim snovima ne bih dala moj za 500-600 evra! Pa pre bih sacekala da se zaposlim,skupila jos tih 500 evra i lepo ostavila MZ-a zauvek kod sebe i kupila jos jedan motor. Nisam lupila cenu,stvarno mislim da vredi jer je u besprekornom, stanju. Mozda gresim,mozda i ne sto ga prodajem ali znam da sam ga prevazisla. Jedno je sto ga volim i sto mi je tesko a drugo je sto hocu veci motor. Dosla sam u fazu da pozajmljujem tudje motore a to ne volim,ili cu kupiti ono sto hocu ili cu voziti ono sto imam! Krstarice Plava Ptica jos dugo,dugo drumovima,sa ili bez mene,znam ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Jun 13, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Makice, moj j otisao tako sto je covek video motor i rekao uzimam, nije ni pitao za cenu, a uopste nije izgledao kao tvoj. A i ovi sto misle da je cenja velika, verovatno ga nisu videli uzivo, pa misle da je samo nasminkan za prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 13, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o motoru na kome stvarno nema sta da se popravlja. Ako se ta cinjenica uzme u obzir i sve stavi na papir onda nije mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 14, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nasminkan nije,tako je lep i u stvarnosti,a kad zaviris u nadi da ces mu naci manu ti se jos vise odusevis.. Vecina vas ga je videla i mislim da vam se stvarno svideo,a meni je bas drago zbog toga! Kako se samo ljudi prevare pa uzmu krsa u nadi da ce ga popraviti i tako ustedeti,pa kad se presaberu shvate da su pogresili.. ...MZ ce mi uvek biti u srcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 14, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi trebale bi mi rucica kocnice i kvacila od nekog mz-a,da budu sa nosacima za korman pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjo 0 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Ugrinovci Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vuji i MZu. Ne snalazim se još uvek baš najbolje sa forumom, al bože moj, uhodavam se polako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Oducila si?Dolazio je lik,pre par meseci,pogledao Goluba,velikodusno ponudio 500 eura uz komentar da celog zivota :"emzejce i poznaje ih u dusu...",pritom ne verujem da ima 25 godina.Koliko je to mogao da ih upozna? Takvih nakupaca ima suma,Ne daj ga takvima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 14, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ne dam ga! Ma moze da dodje ko god hoce ali cenu zna,a ja mogu da ga vozim jos 5 godina i da me bas briga! Kazem opet,taman ga vozila ceo zivot...nauzivacu se kao sto i sad uzivam! Upravo sam dosla sa druma,pomazila ga i ususkala...neka se naspava,san je najvazniji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan juce sam ga pogledao i moze se reci da nije los.Nema zmigavce ali mislim da je ostalo sve orginal, radi kao sat lepse nego moj ETZ >:(papire ima i matori kaze da ga neda bez 330e, mada mislim da tu jos ima prostora.Po meni treba samo farbanje i glancanje i samo teraj.Ako si zainteresovan mogu uzeti broj. Mozes mi pustiti broj na pp...Zamolio bih te ako mozes ikako da ga slikas!! jel si dobio slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 16, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo oglasa za drugara,,mz ts 125,mislim da je u 150cm sad,masina je od ts,a, ram od danubije,mnogo lepo je preradjen,ima i originalnu struju,mnogo lepo ide,lagano se vozi,i za divno cudo gde god ga parkirate skupe se da ga gledaju,retko ko prepozna sta je,ima i papire,150e,moz zamena za neki digitalni foto aparat,za nokiju cinimi sen 6300,, :) mozete i mene nazvati 063697094... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 16, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 16, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Plava Ptica je upravo dobila novu zadnju gumu i to PIRELLI DIABLO :o Lezi na putu samo tako!!! Sutra pravac Uzice ali prvo obaranje na Divcibarima,da ponovim gumu ! Cena 750 evra!!! P.S. Promenilo se jos nesto...vise nije 26000 vec 27000km-za sve je kriva Kosovska Mitrovica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan i ja bi trebao da promenim gume... koliko si platila pirelli i gde? koje su dimenzije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste mali OFF pa zato stavljam link: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38131.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1753 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 894 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Moj MZ 250... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27402.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malteze 0 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan kupujem kmh sat i obrtomer za etz 150 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 7, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem gumu Pirelli 3.50 / 18 . Guma je za moto kros ili zesci enduro. Potpuno je nova, nikad nije stavljana na motor, mada je stajala neko vreme pa se nakupilo prasine ! Pogodna je za nekog prepravljenog MZ-a ili nesto slicno sto ima tocak od 18 coli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 8, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je ljudska glupost...Umesto 2% ulja sipah 1 ??? i zariba jadnicak te kupujem delove za generalnu mz 251! Zaribao je u pesnici jos nismo rasturili celi masinu ali bilo je opiljaka kod klipa! Ako neko ima deo delova ili mozda i celu masinu nek se javi a ako ne nek crknu dusmani! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bre ne znam sta se ovo desava sa ovim velikim pesnicama...Sto se u mom selu kaze "rednja" ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...