kataran 92 Napisano Maj 9, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eto pogledajte ovog sivca, ON izgleda kao da je preso samo 2850 km. Izvinjavam se u napred ako gresim ali kada majstor prodaje motor a SAMO treba zameniti dihtung... Inace ja bih rado zamenio moj etz 150 za 250 ili 251 uz doplatu naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 10, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Verovali ili ne, na agregatu nista nije radjeno nikada jer nije imalo potrebe. Kazem cak ni paljenje nije ni stelovano. Jedino sto je menjano su zastitne gume oko lanaca i plastika oko lancanika i stavio sam hromirane slepe matice gde god sam mogao. Za godinu dana koliko je bio registrovan presao je 10000 i posle toga jos 3000... I da, ofarbao sam ga jer je fabricka boja potamnela. Skinuo sam nalepnice, video kakva le bila boja i ... Ma kazem vam, ne bih ga nikad prodao da ne moram da isplatim BMW-a Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 10, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Juzni, okaci cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 10, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Recimo 700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 10, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan A da, uz njega idu i koferi sa drzacima (nisam ih montirao jer neki ne vole kofere na motoru), novi paknovi (nisam ih menjao jer nije bilo potrebe), to sam sve dobio uz motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Juzni ostavi br. telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 13, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan 0649657773 ali izgleda da sutra ide za 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,jel ima u ponudi ts-ova 250,i kako se krecu cene? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ko vozi TS-a tesko se odlucuje da ga proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam kupovao mog, nailazio sam na par 250-ke po okolnim selima, ali niko nije hteo da prodaje. Ovaj deda sto je meni prodao, na moju srecu je resio da proda motor tek kada je razgovarao sa sinom i unucima i kada su oni rekli da ih motor ne interesuje... Da su naslednici bili naklonjeni motorima, tesko da bih sada imao TS-a... Inace, i ja se nosim sa mislju da (ako SEKA ubrzo napusti moj novcanik) uzmem jos jednog MZ TS-a ali samo 250/1...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se nadje,imas jedan na Moto berzi u ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan MZ TS-a ali samo 250/1...!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima jedan solidan ts 250/1 za prodaju u rumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ima jedan solidan ts 250/1 za prodaju u rumi Novci-Papiri-A moz' i neka slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima jedan solidan ts 250/1 za prodaju u rumi Novci-Papiri-A moz' i neka slika juce sam ga pogledao i moze se reci da nije los.Nema zmigavce ali mislim da je ostalo sve orginal, radi kao sat lepse nego moj ETZ >:(papire ima i matori kaze da ga neda bez 330e, mada mislim da tu jos ima prostora.Po meni treba samo farbanje i glancanje i samo teraj.Ako si zainteresovan mogu uzeti broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjo 0 Napisano Jun 12, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Ugrinovci Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, mene interesuje da li neko ima da proda gume za MZ ETZ 250? Konkretno, treba mi prednja... i spoljna i unutrašnja. Polovna ili nova svejedno, samo da nije trula i ćelava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 12, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Covek ima puno guma svih dimenzija, odi do Panceva ili covek salje postom 064/142-0127 Za Hondu 750 prednja i zadnja u odlicnom stanju su bile 4000 dinkosa! ;D A postoji i trayal domaca kosta oko 1100 din. nova ali ti to nikako ne savetujem to je guma do 100km na sat!Napred mozes i malo siru da stavis od fabricke lepse ce da izgleda mz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan juce sam ga pogledao i moze se reci da nije los.Nema zmigavce ali mislim da je ostalo sve orginal, radi kao sat lepse nego moj ETZ >:(papire ima i matori kaze da ga neda bez 330e, mada mislim da tu jos ima prostora.Po meni treba samo farbanje i glancanje i samo teraj.Ako si zainteresovan mogu uzeti broj. Mozes mi pustiti broj na pp...Zamolio bih te ako mozes ikako da ga slikas!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Trayala vozim Guzzija od 230 kg i jos toliko ga tovarim(ja, zena, oprema za kampovanje,alat...)znaci oko 450 kg vozim na obe Trayalke 3.50/18,za sada su super pu pu pu da ne ureknem,tako da MZ moze bez problema da ih koristi,ja sam ih vozio na ETZ i isto toliko ga tovario.Sto se tice brzine retko prelazim 100 ali i kada malo poteram nema nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Dukijem, i ja teram trajalke i napred i pozadi. Gume odlicno nalezu na put, a sa dvoje na motoru, bez problema podnose do 135k/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mozda uzela zadnju,zvacu ga u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 12, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, mene interesuje da li neko ima da proda gume za MZ ETZ 250? Konkretno, treba mi prednja... i spoljna i unutrašnja. Polovna ili nova svejedno, samo da nije trula i ćelava! Kad sam kupio mog ETZ-a , bio je slupan, prednja felna i guma unistena. Kad sam ga sredjivao, odem u radnju i kupim Trayal gumu za APN 4 - 2,75 / 18 . Evo jos par stotina kilometara, pa ce biti da sam sa njom presao celih 10.000 kilometara. Da ne pricam mnogo, svi znaju kako vozim, a i kako se natovarim, a i ima me , pa vidi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Zvala sam coveka danas,ima zadnju koja je mene zanimala. U odlicnom je stanju, kaze skoro pa je nova,a ima mozda i novu tako da cu otici da pogledam svakako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Plavu Pticu!!! MZ-a 250! Motor je '87 godiste,ja sam treci vlasnik,presao 26000km... Ove godine na zvanicnom okupljanju MZ-a proglasen za najlepseg,najoriginalnijeg i najocuvanijeg MZ-a ! Motor je u fabrickom stanju!!! Cena je 800 evra! Ako se ne proda ja odoh sa njim na more pa vi vidite koliko je pouzdan! p.s. Jutro je mozda pametnije od veceri ali jutro jos nije doslo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjo 0 Napisano Jun 12, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Ugrinovci Prijavi odgovor kao problematičan Narode ako ima neko na prodaju gume za MZ ETZ 250 nek mi se javi!! Treba mi i prednja i Zadnja, spoljna! Može polovna roba. Čuo sam da ima neki lik u Pančevu i da prodaje polovne gume... Pa ako ima još takvih nek se jave, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...