ts-chopper 113 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Rale nemoj da pricas da si stvarno resio da ga prodas. A covek bio srecan kada ga je konacno kupio. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan covece, stavi neku sliku tog mz 251, da ne radim dzabe mog mz150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko Nis 2 Napisano Decembar 2, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Nis - DURLAN SITY Prijavi odgovor kao problematičan P nisam trenutno nista slikao,ram je ofarban u sjajnu crnu boju,rezervoar i kasete su na farbanju,masina upolirana sediste cigansko mislim da treba da se presvuce i to je to....ajd kad se to ofarba a nece skoro bar ne za nedelju dana ,postavicu slike.Prodajem ga mika,deda leka dao NOVAC za nov motor pa mi mz zauzima mesto....a da i potrebno mu je uraditi sledece za ostalo ja garantujem ,izbusiti se cilindar i zameniti klip,kao i razvuci novu instalaciju.ostalo je sve cakum pakum radilica je rolovana semerinzi su novi kao i lageri .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko može da mi objasni o kakvom je motoru reč? MZ Super Relly (2006), 4.000km, 4 takta, potrošnja 1.8l/100km, 600 EUR, nije fiksno. 064/282-8745 Hmm, ''potrošnja 1,8l/100km'' ??? Da nije neki skuter u pitanju pa da ga zato ne poznajem? Ali bre, ta potrošnja, stvarno je treba uzeti sa rezervom, nije mi baš realno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, ''potrošnja 1,8l/100km'' ??? Ali bre, ta potrošnja, stvarno je treba uzeti sa rezervom, nije mi baš realno. Nemoj da te cudi potrosnja, NSU 175 trosi isto toliko, BMW R25 trosi 2 litra, a to su motori pravljeni pre pola veka..Guzzi 500 trosi 3,8l.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam cuo za taj model MZ-a sumnjivo je to i meni ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 8, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto znate MZ fabriku je kupila neka Maleziska firma. Uz fabriku su dobili i ime, pa su poceli da valjaju i skutere pod istim imenom, a imali su cak i elektro skutere. Cisto sumnjam da su ih oni pravili, vec je verovatno bila poznata varijanta sa Kineskim skuterima. Bilo ih je od 50 ccm, i 125 ccm. Evo ovde nekoliko slika MZ - Moskito skutera, a ko zeli vise da sazna - nek jednostavno ukuca na guglu " MZ scooter ", pa nek istrazuje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Reče meni pre neki dan jedan naš čovek da su Kinezi spremni da na kupljenih 300 i više komada motora ukucaju bilo koje ime, koje kupac izabere pa me onda ništa ne čudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo na motore www.chinavasion.com Pogledaj robu,ni na jednoj nemas marku ,ako kupis odredjeni broj komada ima da napisu i Vuja na njima. Ako treba izbrisite link slobodno,da ne ispadne da ih reklamiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba izbrisite link slobodno,da ne ispadne da ih reklamiram. Neka linka, ako će se od ovakve ''reklame'' usrećiti svaka im čast. A nismo ništa ružno rekli o njima, nema šta da se ljute, tako je kako je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 8, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko godina sam bio u Segedinu ( klasicna vikend soping tura ), i prvo svratim na kineski pijac koji se nalazi na ulazu u grad. Setam izmedju tezgi, i gledam robu, i stanem ispred neke tezge sa obucom. Gledam onu obucu, kad dodje kinez, i pocne da mi pokazuje neke patike i govori " Rocket, Rocket " ( to i pise na patikama ). Posto je cuo moj razgovor sa prijateljem, shvatio da smo srbi , on onako natucajuci navali dalje " Rocket dobar, dobar marka . . . . ). Ja mu onako nonsalantno dobacim " Nikad cuo " , kinez se okrene, pogleda svoju robu i kaze " nema nikad cuo, izvadi blokce, i pocne da zapisuje slovo po slovo N I K A D C U O , i kaze " za dve nedelje bude NIKAD CUO " pa vi vidite ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ma ludi su skroz.Sreca sto su miroljubiv narod inace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Decembar 13, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko godina sam bio u Segedinu ( klasicna vikend soping tura ), i prvo svratim na kineski pijac koji se nalazi na ulazu u grad. Setam izmedju tezgi, i gledam robu, i stanem ispred neke tezge sa obucom. Gledam onu obucu, kad dodje kinez, i pocne da mi pokazuje neke patike i govori " Rocket, Rocket " ( to i pise na patikama ). Posto je cuo moj razgovor sa prijateljem, shvatio da smo srbi , on onako natucajuci navali dalje " Rocket dobar, dobar marka . . . . ). Ja mu onako nonsalantno dobacim " Nikad cuo " , kinez se okrene, pogleda svoju robu i kaze " nema nikad cuo, izvadi blokce, i pocne da zapisuje slovo po slovo N I K A D C U O , i kaze " za dve nedelje bude NIKAD CUO " pa vi vidite ! He,he,he, e jesu ludi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2692 Napisano Decembar 17, 2008 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Što reče neko, sva sreća što su miroljubivi kao narod. Pričao mi jedan serviser iz komšiluka, da je reklamirao nekakav propust na diskovima kod jednog modela kineskog skutera, i da le u sledećoj turi, u vrlo kratkom roku oktklonili nedostatak. Neverovatno kako brzo reaguju. Da ne bi bio veliki off-topic, nešto sam gledao po netu i nabasao na njuškalo: http://www.njuskalo.hr/index.php?search=mz&ukaz=search Čini mi se da nisu mnogo skupi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bi bio veliki off-topic, nešto sam gledao po netu i nabasao na njuškalo: http://www.njuskalo.hr/index.php?search=mz&ukaz=search Čini mi se da nisu mnogo skupi! Kod nas su MZ-i puno jeftiniji nego kod vas. Evo ja svoj dajem za 450€, a uložio sam prije pola godine 300€ u njega novih dijelova. Od zadnje generalke mjenjača prije dvije godine je prešao 36000km. Klip, karike i cilindar promijenjeni prije 10000km, a karburator repariran s originalnim dijelovima prije 6000km. Ovo proljeće ofarban u metalik plavu boju, rama očišćena, ofarbana. Stavljeno AET elektronsko paljenje koje zadnjih 7000km nije ni štucnulo, a u mašini se nalazi Denso Iridium svjećica koja je prešla 18000km, a može još makar duplo. Novi semerinzi prednje vilice i ulje Motul 15W, novi ležajevi volana SKF. Zadnja guma promijenjena prije 6 mjeseci (Sava MC7f), prednja prije godinu dana (Sava MC7). Od problema s mašinom jedino kvačilo loše odvaja dok je hladan. Zato s motorm idu nove lamele i korpa kvačila, pa neka novi vlasnik zamijeni ako ga smeta. Osim toga dajem uz motor i glavne ležajeve radilice kupljene u Njemačkoj (znači original DDR), kao i semeringe, 2 kompleta karika i 2 igličasta ležaja pod klipom. Naravno tu su i rezerve sajle, ručice kvačila i kočnice. Motor je neregistriran i odjavljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd sad ti lepo razmisli o svemu što si pisao i zašto si pisao pa da ja lepo obrišem ovaj oglas na sreću i zadovoljstvo svih nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 25, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd sad ti lepo razmisli o svemu što si pisao i zašto si pisao pa da ja lepo obrišem ovaj oglas na sreću i zadovoljstvo svih nas. A sto da mu obrises oglas?? Covek hoce da proda motor i sta sad?? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd sad ti lepo razmisli o svemu što si pisao i zašto si pisao pa da ja lepo obrišem ovaj oglas na sreću i zadovoljstvo svih nas. A sto da mu obrises oglas?? Covek hoce da proda motor i sta sad?? ??? Mislim da treba da promeni odluku, deluje mi da je doneta na nepromišljen način a evo i zašto: 1. Dva su jako dobra motora stala u njega, sve je prepakovao krajnje pedantno i motor je odličan, vozio sam ga... 2. Tačno je da su cene MZ-a u Hrvatskoj niže nego ovde ali su plate veće, sve ostalo je skuplje pa to što je tražio za motor stvarno nije neka cifra koja rešava bilo koji problem u životu 3. MZ-a poznaje, za jeftine pare može da ga održava, najveći deo poslova oko njega može da radi sam 4. Ima gde da ga drži, ne živi u stanu pa motor nema kome da smeta. A može i da se konzervira ako trenutno ne treba, da se ''ušuška'' što kaže Makica 5. On je jedan od ljudi koji treba da imaju MZ No, zna se ko je vlasnik, ako je baš rešio... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 25, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dal neko zna, ako bi neko odavde uzeo Svakak-ovog MZ-a, kolko bi izasla carina i porez ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li uopste moze da se carini ovo godiste? Pitanje je kako je regulisan carinski uvoz sa CRO ? Ako ima neko strucan neka objasni! P.S. Ovakvu masinu vredi uzeti!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Uvoz je kao i svaki drugi, osnovice za dažbine na katalošku vrednost i to je to. A što se prometa sa Hrvatskom tiče mislim da je to čak i olakšavajuća okolnost, sa obe strane granice pune su radnje razne robe, bezvizni režim je uveden odmah po uspostavljanju diplomatskih odnosa, došla su neka normalnija vremena... Bokilic je znao neke trgovce koji baš znaju sve oko uvoza, koliko šta i kome... Dobra je ovo ideja, ako nešto ispadne ekstra povoljno u Hrvatskoj mogao bi ovaj uvoz da se ustali, zašto da ne, svi zadovoljni a sve po zakonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 3, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo ko sto obecah,AKO zelite da sredjujete dodatno em z a,,meni je to visak,znaci cela rd 350 vazdusara,cak joj je i masina na plattine,fali joj jedan klip,ali bitno je da ima al felne,diskove,lepe cajgere,pa ko hoce da ulepsa emz a,nek se javi....naravno moze se upasovati i cela prednja vila itd,diskovi su dobri,kocnice ispravne itd,,pa ko voli nek izvoli,ausplusi niklovani lepo ocuvani,itd itd... :) za forumase moz i popust moz i zamena za neki mobilan itd itd,,uh,zamalo da zaboravim,ima i dva lepa mikuni karburatora..... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Cenu si bre zaboravio, koliko je sve to ukupno para, bez kupusanja. Točkovi bi morali da se budže, zadnji ima desno disk a kod MZ-a je tu lančanik. Neznam kako se prednji gađa, možda bi mogla da ostane MZ kočnica? ??? A lepi su, mogli bi da budu crni a verovatno bi mogli da se ispoliraju do besvesti. Da li ovaj motor ima alanser? Eto, to su ti moja interesovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem zadnje amortizere od MZ-a.Pravim trajk pa mi trebaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan MZ es175/2 '67. u odličnom stanju sa papirima 250 €. 064/211-7712 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...