Floyd**** 15 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 012 gde je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pozarevac, Petrovac na Mlavi i okolina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan MZ ETZ 150, u kvaru, sa papirima, 200 EUR. 063/872-9395 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan MZ EC 175/2 (1967), vlasnik, 800 EUR, može zamena za skuter. 063/219-082 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan MZ ETZ 125ccm (1989), zadnja serija, crven, može zamena Tomos CTX 80, ATX 50 ili BT 50/80S. 062/109-3536 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Cena pala na 700 evra!!! Ko hoce da se vozi i ne misli neka dodje da pogleda i nece verovati kako je motor ocuvan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Impuls 3 Napisano Jun 2, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje, veoma lepo izgleda na slikama. http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=13394&trazi=1&ur=1&model=0&cena=1&m=MZ-chopper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i obecao, motor je na prodaji.Obavestenja na mob: 063/ 800 74 11. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 8, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan MZ ETZ 250 IFA, motor kompletno sređen, potreban rad oko enterijera, neregistrovan, 300 EUR. 037/490-901 Eto, pa ako se neko razume u ''enterijer''... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirke 0 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pirot Prijavi odgovor kao problematičan MZ ETZ 251 700e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je blok motora za papirima za es-175 ili 250 a moze i 150. Zapravo treba mom prijatelju ali on nema net. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragovicv 0 Napisano Jun 10, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za OFF ali me zanima koliko je uspesna reparacija kocionih kljesta sa MZ-u 251. Klipovi su u dobrom stanju, a kljesta nisu ostecena. Kljesta su stajala nekih par godina ne koriscena. Vezano za to, ja sam relativno nov u moto svetu i neznam gde u BG-u moze da se nadju polovni delovi za MZ-a. Rucica sa sve cilindrom, kljesta i ko pravi creva po duzini. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ...neznam gde u BG-u moze da se nadju polovni delovi za MZ-a. Rucica sa sve cilindrom, kljesta i ko pravi creva po duzini. Hvala unapred. Polovni delovi su u ponudi periodično, neko nešto rastura, ima viška, greškom je kupljeno pa eto ostalo... Koliko ja znam nemaš neko mesto koje stalno ima sve polovne delove da bi mogao da se osloniš na to. Sa polovnim delovima veće vrednosti (a to je ovo što tebi treba) rade Miki Jawa i Jožef na Buvljaku. Cene novih delova koji se šalju pozećem su: Ručica sa rezervoarom komplet 77e, kočiona klešta komplet 90e, crevo hidraulične kočnice 6e. Sve u svemu skupo ali crevo treba da uzmeš novo i originalno, 6 evra nije neki trošak. Naravno, mislim da nema potrebe da naglašavam da su to najznačajniji delovi na motoru i da je novo ipak novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 12, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam na prodaju blok motora i ram sa papirima za MZ ES 175/1 . Motor je iz 66 godine. Ako nekog zanima nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dosao je cas da se oprostim od mog mezimca... Oglas i slike su na http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=20161.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan E ako neko mozda ima lamelu za MZ 150, treba burazeru, ili neki info gde moze da se nadje nova ili polovna?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan imas lamele kod jozefa na buvljaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dosao je cas da se oprostim od mog mezimca... Oglas i slike su na http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=20161.0 NEEEEEEE!!!!!!!! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :( :( :( Orden na grudima ratnika, cvet u devojačkoj kosi, značka na reveru... *Pravila Foruma ne dozvoljavaju komentarisanje oglasnih ponuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Dosao je cas da se oprostim od mog mezimca... Oglas i slike su na http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=20161.0 Vujadine, nemoj se šalit s nama!!! Bio sam u Beogradu, nismo se stigli upoznati i sad da prodaš MZ-a. E pa ne može! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se sa mojim emzom sit navozao i stvarno me nije izdao. Sad dajem spravu dalje medju mladje ljubitelje motociklizma da novog vlasnika sluzi verno kao i mene. A za upoznavanje - siguran sam da ce biti jos prilike! Jos nisam odustao od 2 tocka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 15, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor je prodat! Devojka ce ga voziti i drago mi je zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan bas lepo cura je ponovo vlasnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Devojka ce ga voziti i drago mi je zbog toga Pozovi je da nam se pridruži, što nas je više to je bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Hitno su mi potrebne opruge zadnje kočnice, one koje se nalaze u zadnjem točku i drže paknove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Hitno su mi potrebne opruge zadnje kočnice, one koje se nalaze u zadnjem točku i drže paknove. Da li neko ima ideju gde mogu da nađem ove opruge, potrebne su mi za prikolicu da bi kočila tako da dok kočenje ne regulišem neću ni prikolicu moći da registrujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...