drumskalisica 8741 Napisano Decembar 21, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa radilica se uvek balansira ( tegovi ) kad se menja ležaj i bolcna il komplet klipnjača - bez obzira dal je u pitanju APN 4 il neka trkalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 21, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno se ne razumemo, kada promenis bolcnu, mozes staviti neku koja je 100gr laksa... i sa tom bolcnom mozes ucentrirati radilicu, ali je ne mozes ubalansirati osim ako ne dodas neki teg na toj, ili olaksas (zabusis rupe) na suprotnoj strani. Skoro kao balansiranje tocka na autu. E sad, motor ce raditi i sa neuravnotezenom radilicom, ali ce zbog vibracija trpeti pokretni delovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 22, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da, da ! i onaj sto je kod vulkanizera krpio prezervativ , posle doso da ga balansira ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 23, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta da radi covek da mu vuce u stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto delova sto je preostalo od MZ,poslednja prodaja pre nosenja na otpad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steppenwolf 43 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto delova sto je preostalo od MZ,poslednja prodaja pre nosenja na otpad. Koliko kosta sve to djuture ? Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 24, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno okaci cenu.... ovde ima dosta toga sto nije nikako za otpad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Znam i ja da nije za otpad,imam jos i sediste za etz 250 i neke delove menjaca i jos jedan karb,nisam ih uslikao.Vrte se delovi vise od godinu dana po oglasima,slabo idu,a i ovako imam krsa po garazi ne mogu vise da se snadjem gde je sta.Sve to komplet 100 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 24, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ako slabo ide "na đuture" potroši pola sata vremena pa napravi specifikaciju od tri kolone: vrsta, stanje i cena. Ovako sa slika je ... hmm..., bolje je kad je sve navedeno, onda nema zabune. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 27, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi gume i limovi koji idu sa strane rezervoara TS-a 250. Trebaju jednom mom drugu koji pravi neki cafe-racer, pa ako neko ima da pokloni ili proda neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 28, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mogu te obradovati , ili tvog druga , da tih guma rezervoara IMA , na veleprodaji "preko" . cena je "samo" 23,5 e/par , za razliku od hromiranih ukrasa kojih ni nema a zadnja cena (kada ih je bilo) : 12,5 e/komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 28, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Sumnam da ce ga to obradovati Mnogo bre to para za delove,cisto estetske prirode. Da napomenem da u opticaj dolaze i zardjali limovi, jer sve jedno hoce da ih farba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Krajnje povoljno....bolje da našije gumu na unutrašnju stranu farmerica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 28, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Krajnje povoljno....bolje da našije gumu na unutrašnju stranu farmerica A jos "bolje" da zasije za djonove (kako ih ne bi trosio) pa peske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa radilica se uvek balansira ( tegovi ) kad se menja ležaj i bolcna il komplet klipnjača - bez obzira dal je u pitanju APN 4 il neka trkalica. Slucano naleteh na snimak onoga sto sam hteo da kazem... znaci i pored toga sto je radilica ucentrirana, mnogi majstori ne vrse balansiranje, a to je neophodno pogotovu kada se stavlja laksa ( ili teza) blocna (i klipnjaca). Moje izvinjenje sto remetimo temu, ali bolje nego da misli ostanu nedorecene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ,sta se desi kad rikne treca...ne moze da se ubaci? ispada? ili sta vec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ,sta se desi kad rikne treca...ne moze da se ubaci? ispada? ili sta vec... Onda lepo kupis viljusku i zamenis jer uglavnom ona ode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan nije meni crkla..msm nije jos...da objasnim..kad je hladan motor nece da ubaci u trecu iz prve nego iz drugog treceg pokusaja..cim se malo ugreje lepo ubacuje ....e sad rekli su mi da za preko zime treba malo redje ulje u menjacu a kod mene je sae 90...pa sumnjam da je ulje mng gusto dok je hladno i zbog njega nece...isto tako kad stisnem kvacilo ne odvaja lepo,odvoji al se oseca da zapinje malo dok je hladno ulje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Bice dobro ako je samo ulje, ti se barem nadaj da je ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Bice dobro ako je samo ulje, ti se barem nadaj da je ulje nista..preostaje da sipam redje ulje..da ga zagrejem pre voznje i da se nadam da je problem resen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 13, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan nije meni crkla..msm nije jos...da objasnim..kad je hladan motor nece da ubaci u trecu iz prve nego iz drugog treceg pokusaja..cim se malo ugreje lepo ubacuje ....e sad rekli su mi da za preko zime treba malo redje ulje u menjacu a kod mene je sae 90...pa sumnjam da je ulje mng gusto dok je hladno i zbog njega nece...isto tako kad stisnem kvacilo ne odvaja lepo,odvoji al se oseca da zapinje malo dok je hladno ulje... Pa ni meni nemože iz prve u treću. To je menjač na motociklu, a ne na kolima. Na motoru moraš iz prve da ubaciš u drugu, pa tek onda iz druge u treću - direktno iz prve u treću - nemože. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan nije meni crkla..msm nije jos...da objasnim..kad je hladan motor nece da ubaci u trecu iz prve nego iz drugog treceg pokusaja..cim se malo ugreje lepo ubacuje ....e sad rekli su mi da za preko zime treba malo redje ulje u menjacu a kod mene je sae 90...pa sumnjam da je ulje mng gusto dok je hladno i zbog njega nece...isto tako kad stisnem kvacilo ne odvaja lepo,odvoji al se oseca da zapinje malo dok je hladno ulje... Pa ni meni nemože iz prve u treću. To je menjač na motociklu, a ne na kolima. Na motoru moraš iz prve da ubaciš u drugu, pa tek onda iz druge u treću - direktno iz prve u treću - nemože. hehe..mislio sam u trecu iz prvog pokusaja..i ja sam malo bezveze napisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad upalis motor ostavi da radi da se malo ulje ugreje, pa onda ako se ponasa normalno sipaj neko redje ulje i to ti je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan ok..hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 14, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ulje, glavi ti birač!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...