kukul cb 500 s 6 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ 250 ETZ u voznom stanju nazalost bez papira ima malo ulaganja lepo ide 350evra Tesko ces dobiti te novce za taj motor bez papira ! njemu toliko para treba a i generalku je uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Mart 9, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko mozada ima zadnji lancanik od bilo kog modela MZ-a ili Jawe. Moze sa ostecenim kucistem lagera ili sa slomljenim aluminijumskim delom, samo da su zubi zdravi (tj da nije preterano pojeden). Treba mi za budzevinu pa ne bih kupovao nov da bih ga unistio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 9, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Imam jako dobar , koristen od TS 250 , cena : jedna crvena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Mart 9, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan OK, videcu ako uspem da nedjem nesto blize, posto iz NS-a sa postarinom izadje prilicno, ako nista ne nadjem pravicemo dogovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MUME 0 Napisano Mart 9, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: stari banovci Motocikl: mz250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ 250 ETZ u voznom stanju nazalost bez papira ima malo ulaganja lepo ide 350evra Tesko ces dobiti te novce za taj motor bez papira ! njemu toliko para treba a i generalku je uradio pa nisam u toku mada bi mi odgovarao i neki skuter za njega od 50 kubika ako neko ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Mart 9, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.at/itm/Seltenes-Sammlerstuck-MZ-250-ETZ-Youngtimer-1987-u-bald-Oldtimer-/230757124368?pt=Motorr%C3%A4der&hash=item35ba324910#ht_1172wt_1396 http://www.ebay.at/itm/MZ-TS-150-de-luxe-4330km-kein-Schlussel-keine-Papiere-Scheunenfund-/230758162280?pt=Motorr%C3%A4der&hash=item35ba421f68#ht_500wt_1413 http://www.ebay.at/itm/MZ-TS-250-Tank-Scheunenfund-/260971504477?pt=Motorr%C3%A4der&hash=item3cc31d235d#ht_2470wt_1396 Нађох на нету па реко да поставим, можда неком треба... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko mozada ima zadnji lancanik od bilo kog modela MZ-a ili Jawe. Moze sa ostecenim kucistem lagera ili sa slomljenim aluminijumskim delom, samo da su zubi zdravi (tj da nije preterano pojeden). Treba mi za budzevinu pa ne bih kupovao nov da bih ga unistio. Imam od Jawe,MZ-a,600 din,solidni su lancanici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Mart 9, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko mozada ima zadnji lancanik od bilo kog modela MZ-a ili Jawe. Moze sa ostecenim kucistem lagera ili sa slomljenim aluminijumskim delom, samo da su zubi zdravi (tj da nije preterano pojeden). Treba mi za budzevinu pa ne bih kupovao nov da bih ga unistio. Imam od Jawe,MZ-a,600 din,solidni su lancanici. To je vec bolja ponuda znas li mozda od koliko su zuba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 9, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan ts-chopper - imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Mart 10, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Od MZ-a je 48 zuba,a od Jawe 52. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Mart 10, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju,'88. godiste,ofarban,nova klipnjaca,karike,jos je na standardu,cilindar nema anzeca,lezaji na radilici FAG C3,novi lezaji u menjacu,HUBER semerinzi,plastificirane dekle,i jos dosta novih sitnica.Motor se vodi na coveku iz Jakova kod Zemuna,nije problem za prevod.Cena 450 EUR Motor stvarno lepo ide,pre dve nedelje uradjen motor,od tada sam presao s njim 20-ak kilometara. Dao bih ga za 400,ako ima kakva musterija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Mart 11, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko mozada ima zadnji lancanik od bilo kog modela MZ-a ili Jawe. Moze sa ostecenim kucistem lagera ili sa slomljenim aluminijumskim delom, samo da su zubi zdravi (tj da nije preterano pojeden). Treba mi za budzevinu pa ne bih kupovao nov da bih ga unistio. Obustavlja se potraga, ipak cu morati ovaj postojeci da izmestam, tj da produzujem krakove koji ulaze u gumenu zvezdu. U suptronom bih imao vise prepravki. Znaci ostaje stari lancanik, hvala u svakom slucaju na ponudama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan mene zanimaju original zmigavci za etz ako ima neko i koja je cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 12, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan mene zanimaju original zmigavci za etz ako ima neko i koja je cena Vise sam izgubio iz vida da li hoces okrugle ili cetvrtaste???ETZ ima 250 i 251... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano Mart 12, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebala polovna kutija za vazduh ako neko ima za ETZ 250,bez filtera,samo kutija! I odma da pitam koja bi bila cena? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MUME 0 Napisano Mart 12, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: stari banovci Motocikl: mz250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ 250 ETZ u voznom stanju nazalost bez papira ima malo ulaganja lepo ide 300evra nije fiksna cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebala polovna kutija za vazduh ako neko ima za ETZ 250,bez filtera,samo kutija! I odma da pitam koja bi bila cena? Hvala unapred. Mislis na onaj deo gde stoji filter ili ona kutija kroz koju prolazi cist vazduh na koju se spaja karb. preko gumistucne?Imam ja sve to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano Mart 12, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebala polovna kutija za vazduh ako neko ima za ETZ 250,bez filtera,samo kutija! I odma da pitam koja bi bila cena? Hvala unapred. Mislis na onaj deo gde stoji filter ili ona kutija kroz koju prolazi cist vazduh na koju se spaja karb. preko gumistucne?Imam ja sve to E bas to sto prolazi cist vazduh i sto se spaja sa karburatorom preko gume! Imam filter i sve...samo mi kutija ta treba posto moja nije fabricka nego je od drugog motora. A hocu da stavim od emze standrardnu! Koliko love? I jel bi mi ti to posalo brzom postom ili kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan jel ti 2000 puno?imam i gumistucnu za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano Mart 12, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan jel ti 2000 puno?imam i gumistucnu za nju. Uf,nista!Nova je 15eura,nista,nista... Naci cu! Hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 12, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan e ja dao celu limariju za 3500.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano Mart 12, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan e ja dao celu limariju za 3500.. Pa mislim da to nije puno love! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 12, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan e ja dao celu limariju za 3500.. Pa mislim da to nije puno love! nije, toliko mene kostalo u kompenzaciju ostislo(rezeruar, 2 dekle vazduha, dekla akumulatora, i jos neke sitnice) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 14, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebala polovna kutija za vazduh ako neko ima za ETZ 250,bez filtera,samo kutija! I odma da pitam koja bi bila cena? Hvala unapred. Mislis na onaj deo gde stoji filter ili ona kutija kroz koju prolazi cist vazduh na koju se spaja karb. preko gumistucne?Imam ja sve to E bas to sto prolazi cist vazduh i sto se spaja sa karburatorom preko gume! Imam filter i sve...samo mi kutija ta treba posto moja nije fabricka nego je od drugog motora. A hocu da stavim od emze standrardnu! Koliko love? I jel bi mi ti to posalo brzom postom ili kako? ja verovatno imam od etz 150 ako ti odgovara javi da potrazim a cena je drugarska, kolko das Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Mart 15, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58573-mz-etz-251/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...