kukul cb 500 s 6 Napisano Mart 5, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze,imam karburator od ETZ 150,kompletan,2000 dinara,ako si zainteresovan salji telefonski broj evo da jos nesto kupim ,elektronsko paljenje za etz 150 ako neko ima da je ispravno neka ponudi i bocni nogar original , zmigavce 4 komada zadnji kofer givi od 45 lit i veci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Druze,imam karburator od ETZ 150,kompletan,2000 dinara,ako si zainteresovan salji telefonski broj evo da jos nesto kupim ,elektronsko paljenje za etz 150 ako neko ima da je ispravno neka ponudi i bocni nogar original , zmigavce 4 komada zadnji kofer givi od 45 lit i veci Imam ja neka 4 zmigavca postavicu slike danas kad stignem pa ako ti se svidjaju dogovoricemo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze,imam karburator od ETZ 150,kompletan,2000 dinara,ako si zainteresovan salji telefonski broj evo da jos nesto kupim ,elektronsko paljenje za etz 150 ako neko ima da je ispravno neka ponudi i bocni nogar original , zmigavce 4 komada zadnji kofer givi od 45 lit i veci Imam ja neka 4 zmigavca postavicu slike danas kad stignem pa ako ti se svidjaju dogovoricemo se! ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika žmigavca: Cena -1200din. Imam i gumu ako je neko zainteresovan Vee Rubber 2.75/18 made in Tajvan DOT(08) kupio sam je novu nisam sa njom prešao ni 1000km Cena-10 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan I drugar prodaje kacigu ako nekog interesuje,nije nošena više od 3-4puta kao nova je,nema ogrebotina ni na viziru ni na njoj atestirana Cena-30 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ram od ETZ 250 sa prednjim vilama,tockom,kljestima i crevom.Cena 6500 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi je l' prodaje neko sediste od etz 251, presvlaka mi je nebitna vazno da je sundjer i patos od sedista zdrav ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 6, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi je l' prodaje neko sediste od etz 251, presvlaka mi je nebitna vazno da je sundjer i patos od sedista zdrav ? mozda da ga posaljes nekom na tapaciranje.. kao sto sam uradio moje (isto lim bio polomljen i sundjer dotrajao) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Toga se nisam setio, dobra idea, ima u ns-u par tih sto to rade pa cu ih sutra obici, hvala na savetu Sumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Mart 7, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko izduvnu granu da proda od 251 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika žmigavca: Cena -1200din. Imam i gumu ako je neko zainteresovan Vee Rubber 2.75/18 made in Tajvan DOT(08) kupio sam je novu nisam sa njom prešao ni 1000km Cena-10 eura cena nije velika ali mi ne odgovaraju ,hteo bih original od etz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko izduvnu granu da proda od 251 ? Jel ti pase od 250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan pase ,to su original koja cena i napisi sta jos imas od delova mozda jos nekome treba nesto a ti imas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 8, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan pase ,to su original koja cena i napisi sta jos imas od delova mozda jos nekome treba nesto a ti imas Pase, ali kako ? Sto bi Bokilic rekao "moze i prst u oko ali boli "! Izduvna grana od MZ - a 250 i od MZ-a 251 se razlikuju. Tacno je da od 250 moze da se montira, ali zato mozes da nadrljas u voznji. Mrzi me sad da trazim, ali pre par meseci sam postavljao slike gde se vidi razlika. Izduvna grana od c251 je drugacija po obliku i ide blize masini jer je na tom motoru ram kraci i prednji tocak je blizi. Ako stavis granu od 250 na 251, ta grana je vise zaobljena ( ide vise napred ) i to se moze i tako voziti, ali ako malo prikocis, prednja viljuska potone - tocak ce ti udariti u tu granu i ako si u nekoj situaciji mozes da nastradas ! Evo ti pa pogledaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 8, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan pase ,to su original koja cena i napisi sta jos imas od delova mozda jos nekome treba nesto a ti imas Auuu , uuua ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 8, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ram od ETZ 250 sa prednjim vilama,tockom,kljestima i crevom.Cena 6500 dinara imas li saobracajnu uz taj ram ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan pase ,to su original koja cena i napisi sta jos imas od delova mozda jos nekome treba nesto a ti imas Pase, ali kako ? Sto bi Bokilic rekao "moze i prst u oko ali boli "! Izduvna grana od MZ - a 250 i od MZ-a 251 se razlikuju. Tacno je da od 250 moze da se montira, ali zato mozes da nadrljas u voznji. Mrzi me sad da trazim, ali pre par meseci sam postavljao slike gde se vidi razlika. Izduvna grana od c251 je drugacija po obliku i ide blize masini jer je na tom motoru ram kraci i prednji tocak je blizi. Ako stavis granu od 250 na 251, ta grana je vise zaobljena ( ide vise napred ) i to se moze i tako voziti, ali ako malo prikocis, prednja viljuska potone - tocak ce ti udariti u tu granu i ako si u nekoj situaciji mozes da nastradas ! Evo ti pa pogledaj: meni samo trebaju zmigavci ,sa njima ne kocim i ne menjam nista a krivina od auspuha me ne zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Mart 8, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko izduvnu granu da proda od 251 ? Jel ti pase od 250? Sutra cu izmeriti i proveriti pa ti javim,moram otici do prijatelja da izmerim i snimim kako to izgleda na 250 pa da vidim kako ce to da sedne na mog frankestajna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko izduvnu granu da proda od 251 ? Jel ti pase od 250? Sutra cu izmeriti i proveriti pa ti javim,moram otici do prijatelja da izmerim i snimim kako to izgleda na 250 pa da vidim kako ce to da sedne na mog frankestajna. Pa ja sam ubacivao na moj 251 krivinu od 250 i auspuh,i zabadao na kocnicu i nista,sve normalno islo,nigde nije udarala krivina,to sam radio pre dve godine,secam se kao da je juce bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ram od ETZ 250 sa prednjim vilama,tockom,kljestima i crevom.Cena 6500 dinara imas li saobracajnu uz taj ram ? Nemam saobracajnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 8, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jbg-a, malo se pobrkala pitanja i odgovori. Oboica pitate "Jel pase " - jedan za zmigavce, a drugi za izduvnu granu, pa se pobrkali i odgovori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka,nije bas da pase krivina od 250 na 251,sad sam isprobao,kad sabijem prednje vile koliko mogu,krivina malo udari o blatobran.Nasao sam jednu krivinu od 251,1000 dinara je cena,dobra je,nije iskrivljena niti iscukana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ram od ETZ 250 sa prednjim vilama,tockom,kljestima i crevom.Cena 6500 dinara Moze i posebno,dao bih vile sa tockom i kljestima za 4500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MUME 0 Napisano Mart 9, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: stari banovci Motocikl: mz250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ 250 ETZ u voznom stanju nazalost bez papira ima malo ulaganja lepo ide 350evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 9, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ 250 ETZ u voznom stanju nazalost bez papira ima malo ulaganja lepo ide 350evra Tesko ces dobiti te novce za taj motor bez papira ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...