Jump to content

Moto Zajednica

MZ Kupujem - prodajem

Recommended Posts

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Picaso !!!!!!!!!

Odustani od prodaje,ne isplati se :lol:

Jedino ako je dogorelo.

Dogorelo rodjo, do nokata :staa:

Uzeo sam drugu masinu, pare pozajmio pa je red vracati dugove :neznam:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 24 postova

Prodajem svoj MZ ETZ 250 u stanju u kakvom je od juče, a to je spreman za generalnu. Motor je, inače sređen, ali sada treba zameniti stublinu, metnuti novi klip, a ja sam odlučio da mi je dosta ulaganja u njega i želim da ga prodam ovakvog kakav je. Cena je 300e. Motor je registrovan, ja sam vlasnik. Dogurao sam ga do sestre u Nišu i sad stoji u dvorištu i čeka svoju sudbinu. Ako nekoga interesuje, telefon je 062/1011977

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Prodajem svoj MZ ETZ 250 u stanju u kakvom je od juče, a to je spreman za generalnu. Motor je, inače sređen, ali sada treba zameniti stublinu, metnuti novi klip, a ja sam odlučio da mi je dosta ulaganja u njega i želim da ga prodam ovakvog kakav je. Cena je 300e. Motor je registrovan, ja sam vlasnik. Dogurao sam ga do sestre u Nišu i sad stoji u dvorištu i čeka svoju sudbinu. Ako nekoga interesuje, telefon je 062/1011977

Ponuda je sasvim korektna! Ukupno ulaganje 25e(15klip + 10e busenje cilindra) 1zvizduk.gif0takoje.gif

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Da li je stublina za zamenu ili moze da se razbusi ?

Mora da se menja (osim ako neće neko da je buši da napravi 300ccm)

Moze se znati razlog? 1zvizduk.gif sem ako nije 72mm ....

• U prolazu, 24 postova

Upravo tako. Ne sećam se tačne dimenzije, ali sam kod Miki Jawe poručio i bio je sedamdeset i kusur mm... Znam samo da je trebalo da odlučim da li da odmah menjam i stublinu i tražim klip 68-69 ili da pazarim ovaj veliki, znajući da će sledeća generalna podrazumevati i manjanje cilindra. Zato sam i uzeo jeftiniji klip. Jebiga, Miki je rekao da je nemački, ali nemački je kolko je i NGK svećica od 250 dinara japanska...

U svakom slučaju, dobro sam ga vozio, prešao sam od aprila nešto više od 2000km i juče mi je, na putu za Niš, zaribao klip. Kao što rekoh, ostavio sam ga kod sestre u Nišu i odlučio da ga prodam u takvom stanju. Evo i fotografija iz dvorišta... (Prednja guma je nova, stavljena pre mesec dana)

post-8645-0-10477100-1313359182_thumb.jpg

post-8645-0-40819800-1313359214_thumb.jpg

post-8645-0-14034100-1313359321_thumb.jpg

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: Tomos Elektronik 90,MZ ETZ 250

Pozdrav! Kupujem MZ ETZ 250,da je dobro ocuvan,i pozeljno je da je prva farba... Ako neko prodaje ili zna nekoga ili neki link gde ima neki MZ neka mi javi na PP ili ovde,ali samo neki dobar MZ...!? Nadam se da sam pitanje postavio na pravo mesto. :aha:

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: mz

Moj drugar MUME hoce da proda svog MZetz 250 zao mu je ali hitno mu treba lova da bi platio neke ispite radi zaposlenja u drugoj firmi koga interesuje evo broja pa o svemu cete cuti od njega da ja ne glumim gluvih telefona TEL066 9327531

• Svrati ponekad, 251 postova

Pozdrav! Kupujem MZ ETZ 250,da je dobro ocuvan,i pozeljno je da je prva farba... Ako neko prodaje ili zna nekoga ili neki link gde ima neki MZ neka mi javi na PP ili ovde,ali samo neki dobar MZ...!? Nadam se da sam pitanje postavio na pravo mesto. :aha:

na prodaju mz 250,u dobrom stanju...registrovan do maja sledece godine.od opreme ima givi kofer.. cena 700e za vise informacije 063/8622-397 ili 064/464-95-60 Ruma

post-2502-0-14646300-1315226118_thumb.jpg

post-2502-0-46381000-1315226133_thumb.jpg

post-2502-0-14831500-1315226151_thumb.jpg

• U prolazu, 24 postova

Prodato

• U prolazu, 18 postova

Treba mi kompletan alternator od MZ 250-ice. (Stator, rotor, kuciste, diodna ploca...).

Ocu da ga montiram na BMW R25/3.

Dal neko zna gde ima i sto je jos vaznije, kolko para?

Svaki odgovor znaci.

Hvala.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Naravno da ima . Stator, rotor i diodna ploca ti izadju oko 150 evra - novi. Polovni su ti ( ako ih nadjes upola jeftiniji ) . E sto se tog kucista tice - to mi nije bas naj jasnije, MZ - u, rotor i stator [ Alternator ] stoji na bloku motora, a diodna ploca ispod sedista. Preko alternatora ide dekla koja sigurno ne pasuje na BMW. Ako si mislio na neku reducir plocu ( izmedju alternatora i bloka od BMW -a ), to mora da ti napravi neki metalostrugar .

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja