Doktor Mabuze 83 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju HONDA VFR 750F RC36, godina proizvodnje kraj 1989, registrovana do oktobra i vodi se na mene. Pre 2000 km zamenjeno ulje, filteri, akumulator, lanac i lančanici, svećice, prednje kočione pločice, kočiono ulje, sinhronizovani i podešeni karburatori. Na motoru urađena LED-ilizacija kontrolne table, stavljen Joškin regler, pištalica za migavce, dodati distanceri za retrovizore, ima Sebring izduv i povišeni crni vizir. Gume mogu da izdrže do kraja sezone, za sledeću ih treba zameniti. Motor je u odličnom stanju, prešao 52705 km (do sada). Uz motor ide originalni Kappa nosač kofera sa Givi monokey pločom i Givi V46 kofer sa stop-svetlom (nema ga na slikama, ako treba, dodaću fotografiju). Cena fiksno 1700 evra, bez zamena. Kontakt na PP ili 064/117-56-86 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jul 26, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hm... zar se ona nije pravila od 1990? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Ne, vec mislim od druge polovine 89-te, tad su se uporedo pravile rc24 i rc36 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jul 26, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan OK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Jul 27, 2011 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan lepo motorce, vredi svaku paru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Jul 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i nema razvodnog lanca, sve sami zupčanici...zvuk agregata neponovljiv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan lepo motorče!! ja sam imao rc-24 i bilo mi toliko žao što sam je prodao ali.... sretno sa prodajom a i onaj koji ga kupi imaće lifetime motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ga malo vise od mjesec dana u identicnoj boji. Motor je perverzija i ko ga kupi nece se pokajati. Presao sam vec oko 3000km i jedina zamjerka je pomalo tvrdo sjediste ali i to ce se srediti. Sretno sa prodajom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Jul 28, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Super mašina, srećna prodaja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Može i ovako: - bez kofera i ploče za kofer: 1500 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 69 44 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Srednji Banat -Čenta Motocikl: 1995 Yamaha Diversion 900S Prijavi odgovor kao problematičan Odoh ja da ubeđujem ženu... Neka mi je sa srećom. Javiću se sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 3, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Убедљиво најлепши који сам видео Е да су другачија времена..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1745 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Moze li slika kofera ako je na prodaju i koliko love Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Kofer ide sa motorom ili ako ode motor bez kofera, onda može posebno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 620 Napisano Avgust 12, 2011 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ...nikad para kad vidim nešto što mi se sviđa....Odličan primerak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Avgust 17, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, može LOCK Novom vlasniku puno bezbednih i bezbrižnih kilometara.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...