vwomoljica 0 Napisano Jul 30, 2007 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan E drugari ja po obecanju nastavljam da vas smaram sa mojim trajkom i mojom problematikom. Napravio sam suzu rezervoar i sada samo treba da mu napravim suplje stranice, pa sam mislio da to radim od fibera. Moje pitanje glasi: Gde da nadjem fiber tkanine na metar ili slicno,( pronalazio sam po farbarama ali to je samo komplet kit za krpljenje camaca i ima mozda kvadrat tkanine i kilo smole, meni je to malo). Naravno ako neko ima neki podatak o fiberu neka baci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 065 3435345 Darko Objasni mu sta radis da bi znao koju gramaturu da ti posalje. Ako si dalje City Express ce ti to doneti za 300 dindzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Jul 30, 2007 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan OOOOOOOO fala brate, ovo je bas bilo brzo i ekspeditivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan zato imamo forum. Ako ti treba tehnica podrska za izradu pozitiva negativa nazovi me na 022 640750. Bolje da ucis na mojim proslim greskama nego na tvojim buducim. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Jul 31, 2007 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da cu da te nazovem, meni je ovo prvi put da radim ovako nesto tako da mi je svako pomoc vise nego potrebna, a ne bih da dam da mi neko drugi to radi, ipak je to moja igracka ;D Hajde mi daj i tvoj mail Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jul 31, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Solidarnost za primer, bravo ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...