NSmonster 1 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima foruma i ljubiteljima motorcikala. Sinoc mi je u Novom Sadu u vecernjim casovima ukraden Ducati Monster 600, metalik crne boje sa zlatnim ramom 1998. godiste. Jedinstven sa termignoni carbonskim izduvima potpuno ocuvan, ima nekolicinu sitnih stvari po kojima se veoma lako moze prepoznati. Sto se tice detaljnijeg opisa mozete me kontaktirati na dole napisani broj telefona. Apelujem na sve ukoliko budu primetili nesto slicno u svom gradu da mi se jave. U prilogu stavljam sliku motora u kakvom bi stanju trebao da bude ako ga budete videli. Unapred zahvalan Ognjen Novi Sad 062/292-070 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 25, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da napises sve te sitne i bitne pojedinosti upravo u ovoj temi, da ljudi znaju... Jer, ako neko vidi danas, sutra, nece obratiti paznju jer NE ZNA na sta da istu obrati... A, da tebe sad svi zivkaju da vide kakve su to pojedinosti u vezi sa izgledom tvog motora... Tesko.... To ti je moj najdobronamerniji savet. Zelim ti da brzo pronadjes svog ljubimca! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Jul 25, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Smo sto predstavljanje clanova mnogi ne prate pa je bolje to postaviti ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/67944-potraga/ ... a vidim da je vec postavljeno. Srecno sa potragom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NSmonster 1 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da obavestim da je motor pronadjen. Hvala svima koji su se javljali sa informacijama. Hvala jos jednom, srdacan pozdrav Ognjen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 1, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da obavestim da je motor pronadjen. Hvala svima koji su se javljali sa informacijama. Hvala jos jednom, srdacan pozdrav Ognjen. Ogi, daj nekih detalja, kako, šta, ko? Čestitam ti i da se više nikada ne razdvojiš od njega na taj način. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Gde su ti ga ukrali a gde ga nasli??? Daj detalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 1, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Detalji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan covjek se javio na forum tek kad su mu ukrali motor, bio je toliko dok ga nije našao i " MISLIM " da nakon zahvale pošto je moltor pronađen necemo više cuti o njemu, tako mi se cini, 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Avgust 2, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan važno da je nađen... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6016 Napisano Avgust 2, 2011 Pana, 584 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan covjek se javio na forum tek kad su mu ukrali motor, bio je toliko dok ga nije našao i " MISLIM " da nakon zahvale pošto je motor pronađen necemo više cuti o njemu, tako mi se cini, Samo da ne bude : Doviđenja , do sledećeg puta... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 2, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan covjek se javio na forum tek kad su mu ukrali motor, bio je toliko dok ga nije našao i " MISLIM " da nakon zahvale pošto je moltor pronađen necemo više cuti o njemu, tako mi se cini, + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanlu 35 Napisano Avgust 22, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ducati multistrada 620 '05 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...