mrxfon 1495 Napisano Jul 25, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Pogonski lanac mi se neravnomerno isteglio i sav krcka iako je ociscen i podmazan. Dosao red da ga zamenim. E sad, lancanici su mi odlicni, ali sam cuo od raznih ljudi da treba menjati komplet jer ce lanac brzo stradati sa starim lancanicima. Imate li neku preporuku gde najpovoljnije naci lanac i lancanike? Video sam u Louis-u je DID oko 160e komplet. Jel ima jos neka firma koja moze da parira DID-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 25, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Imas PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 25, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Video sam u Louis-u je DID oko 160e komplet. Jel ima jos neka firma koja moze da parira DID-u? Ima i boljih ....ENUMA npr. a imas i RK ....sa cenama su tu negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 25, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel RK bolji od DID-a? Ko radi sa RK i ENUMA? Iskreno prvi put cujem za ENUMA, jel proizvode i lancanike i lance? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bolje uzeti Enuma O-ring ili DID VX? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...