Gugi.Poseidon 4 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki Burgman 400, najbolji skuter u klasi (Maxi) , 2000 godiste.... u odličnom stanju, kompletno servisiran, bez ulaganja ,nove gume, registrovan godinu dana (do 15. jula 2012 god)...nije padano sa njega....CG table ,budvanske... ...Cijena simboličnih 2.000 eura.... Ovo je stara slika ...sada još ljepše izgleda....stavio sam mu nosač za kofer...original za Burgmana... Može zamijena za motor od 500 do 750 kubika ... srb ili mne table , nebitno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakve kombinacije ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 1, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Dobronameran savet. Prejaka cena uopsteno,a pogotovo za trziste Srbije sa tim tablama mu dodje kao stranac.Tako da nemoj puno ocekivati kombinacije,bar ne sa takvom cenom. ps.Ja sam takav bukvalno isti,isto godiste u fabrickom stanju,na SRB table, prodao pre mesec dana,cena je bila 1700e i imao sam 10-ak glupavih ponuda i 2 ozbiljne od kojih sam jednu naravno prihvatio. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 2, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stvar bi bila da stavis jos neke slike jer se s jednom niko nece upecati. p.s. Takodje kilometraza, broj vlasnika,.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Avgust 14, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ode Bugi...Hvala svima..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...