jigoro cano 234 Napisano Jul 24, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Nazvali smo ga i "projekat x" (kolega i ja) . U pitanju je primerak MZ motocikla model ETZ 250 u poprilicno zapustenom stanju . S obzirom na kolicinu radova i delova potrebnih za zamenu ali i delova koji nedostaju , dobio je taj radni naziv. Mehanicki je vec u velikoj meri pri zavrsetku , slede elektricarski radovi ali i kozmeticki se pripremaju . Iz svega vec pomenutog sledi pitanje : KOJU BOJU BI STE VOLELI , DA JE MOTOCIKL NAMENJEN VAMA ? Zahvaljujem , unapred na sugestijama i misljenjima ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Farbar koji je meni ranije farbao sva vozila na 2 tocka imao je samo jedno pitanje kada donesem delove na farbanje, da li je za tebe ili za prodaju? Objasnjenje: Ako je za prodaju onda ide u crveno a ako je za mene, onda ide na razmatranje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 24, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan prava tema za mene, uskoro treba da izaberem boju za moj MZ... hteo sam crvenu, pa odustao... onda crnu, pa zutu...nikako da se odlucim... za sada je 80% sigurno da ide u sivu boju, kakav je bio kad je napustio fabriku... mada, opet nisam siguran ni u taj izbor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Ispoliras mu dekle, itd... prefarabras u pearl black, i bice mnogooo dobar. Naravno mozes ako zelis i u belu pa neke airbrushove da radis, kao kolega sto je uradio sa Kawasakijem, ali za MZ mislim da bi prva kombinacija bila najbolja, ja sam siguran da ne bih ostao ravnodusan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam video sveze ofarban zuti 251,izgleda bas dobro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 25, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan bilo koja boja, samo da se kvalitetno pripremi i isto tako ofarba. Jedan prijatelj je farbao spaceka u mnogo ruznu boju (sivo-maslinasto-ekstremno-ruzna nijansa), ali kada se to lepo baci na vozilo, pa se jos fino ispolira bude odlicno .... znaci bitan je kvalitet a ne boja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12513 Napisano Jul 25, 2011 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan MZ je klasican motocikl. Kao klincu mi je bio odvratan a vec sada kako bivam stariji, smatram ga za lepu klasicnu napravu. Kao takvog, ofarbao bih ga u neku retro boju. British racing green: Modro crvena: Naravno crna ali bez sljokice i sl. bela sa nekim detaljima, nebo plava... Sto vise potrudis oko detalja, to ce lepse biti Stim sto ja iskljucivo za klasiku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jul 25, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ofarbaj ga u bilo koju akrilnu boju koja je jeftina i i dobra a kako ce izgledati? izgledace kao mz, nema mu drugaciji izgled tako mora da izgleda kao sto jeste a boja samo sluzi da ne truli lim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Jul 31, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ga ofarbao u metalik sivu ta boja ipak najlepse stoji MZu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 31, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih u sarenkasto 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 31, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan MZ - crveno ( na radost ) . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ga ofarbao u metalik sivu ta boja ipak najlepse stoji MZu imao sam plavog, i strašno sam bio ljubomoran na sive! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctorr67 6 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 12, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Plava!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 12, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan u zlatno pa ga pretopi u prstenje ja MZa imam u sechanju sivog, tako da glasam za sivu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan U crvenu, fabricku, komunisticku Dobro mu stoji, nece biti toliko nevidljiv u saobracaju, a i ako ga budes nekad prodavao lakse ces ga prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 12, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj primerak , zbog kojeg je otvorena tema , vec odavno nosi (i ne stidi se) crvenu boju . Po vec datoj vecini sugestija . Mozda bi vec mogla tema da se promeni, u neki drugi naziv , jer vec je svoju funkciju (bar za mene zavrsila) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...