Jump to content

Moto Zajednica

bahata saobracajna policija

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 293 postova

pa mislm ako su japanke onda netreba nishta da im rade, ali ako su u ovim obichnim papuchama..... to je totalno bez veze... kako sa njima u mogu da izlaze u grad???? :lol: :lol: :lol:

• Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Ma ja mislio na one sandale što nose Švabe. Ako može. Pri tom u čarapama, ne mogu da nosim na bosu nogu-žuljaju.

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Honda CBR1000RR

...ljudi mozda i nisu svesni da policija tolikom kontrolom ipak utice na svest ljudi da budu uredni,pridrzavaju se propisa(koliko-toliko) i na kraju krajeva nekom sacuvaju glavu...

Odavno poznata fora...udri ljude po dzepu i da vidis kako se postuju propisi :))

Inace protiv plavusica i crnki nemam nista protiv, njih ne treba mesati u sve ovo :PP

• Svrati ponekad, 446 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R

treba bre da kaznjavaju...sinoc sam blejao kod arene(na jugu do autoputa) a tamo svi zavrcu das. proslo je nekoliko GSXR-ova,nindzi i R keceva.svaki je vozio neku plavusu ili crnku bez kacige.a nisu isli ispod 150...

Pazi se kamera ;)

• Podržavam 4

• Andragog, 5136 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Ovo je dobar deo!!!

Pazite se vi koji volite da divljate i mislite da ste neki opasni bajkeri, sa sve fila papucama i majici na bretele (i sa cigarom)!!! :moto3:

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Cuo sam i da pisu kaznu ako nosis Air Max na Reebok trenerke, i ako imas Lacoste japanke i sportski sorc. Kazu, ne ide tako, ne moze, nije u modi :neznam: ... Salu na stranu. Noc utorak na sredu, oko 4h ujutru su bili kod BAS-a, 2 patrole sa po 3-4 "organa" i sa jedne i sa druge strane, bas pred ulazak na Stari savski most. I Boga mi, bilo je dosta zaustavljenih automobila, ali nisam video ni jedan zaustavljeni motor u tom trenutku. A bile su 2-3 njihove Aprilije pored, tako da je moguce da su sve cesljali, i 2 i 4 tocka...

• BJB Maxi Scooter Club, 507 postova
  • Motocikl: BMW R1150RT

Samo neka cesljaju, imacemo bar uredne i lepe frizure.

Osim celavaca, ali oni su i onako iz neke druge price.

:zdravo:

• Podržavam 2

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

a sta da radimo sa onima koji imaju zanoktice????0stabre.gif0stabre.gif0stabre.gif0stabre.gif0stabre.gif

Ne znam da li mogu da ti pomognu sa zanokticama, ali sam cuo da imaju jako kvalitetnu masazu bubrega. A i novcanike prazne u sklopu akcije preventivne medicine, jer se zbog neraspodeljenog tereta po dzepovima krivi kicma.

• Podržavam 2

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja