faki85 0 Napisano Jul 22, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd Motocikl: T max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, imam jedan problem sa cajgerom na aeroxu ne radi obrtomer a kontakti su u redu ne znam kako da proverim ispravnost istog, kako da simuliram napon ili impuls (ne znam sta ga poktece) otvorio sam ga i nista nije izgorelo sve je u redu hvala unapred ako sam temu postavio na pogresnom mestu neka administrator premesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Jul 22, 2011 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi proverio kontakt na bombini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
faki85 0 Napisano Jul 22, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd Motocikl: T max 500 Prijavi odgovor kao problematičan na bombinu idu dve zice i one su u redu mislis da sa bombine uzima napon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Jul 23, 2011 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje skini manual za aerox,tu imas semu obrtomera pa lepo sve pregledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...