AvramNS 0 Napisano Jul 21, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem par meseci stare Puigove retrovizore M2, kupljeni u Moto Lendu za 5700 dindzi. Jedan ima 2 sitne ogrebotine na sebi a drugom je napukla neka plastikica i nema nikakav uticaj na korišcenje istih! (vidi se na slikama)... Retrovizori su mali i brutalno stoje na Ninji 2009 ,ali su za moje standarde mali i ja sam jos i corav pa sve ukupno nastane problem... Stakla su konveksna, nisu obicna ogledala... Cena 3 crvene al moze i pogadjanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AvramNS 0 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar 101 pregled bez odgovora! ********************************************************************************************** NOVO! NOVO! NOVO! NOVO! NOVO! NOVO!NOVO! NOVO! NOVO!NOVO! NOVO! NOVO! Dajte ponudu koliko vama vrede ovi retrovizori pa cemo se dogovoriti! Da svi budu sretni i zadovoljni! ********************************************************************************************** Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...