Jump to content

Moto Zajednica

GT250

Recommended Posts

• Zainteresovan, 605 postova
  • Motocikl: CBR600RR

Prodajem Hyosung GT250 2003. prva registracija 2004.

kupljen kod nas, ja sam drugi vlasnik, oko 27000km

Odlicno stanje, generalno sredjen

dodatna oprema:

-Lampa retrovizori

-siri korman

-Puig vizir

na 24200km promenjeno:

-Motul ulje

-filter ulja

-Motul dot4 u kocnicama

-filter vazduha

-NGK svecice

-ocisceni i nastelovani karburatori

Na 25000 stavljeni D.I.D. lanac i lancanici

Gume u odlicnom stanju, na oko 80%, napred Bridgestone BT021, pozadi Dunlop RaodSmart

Feabricka boja, registrovan do 16. novembra...ima jedno malo ostecenje na rezervoaru, od proslog vlasnika, i ne vidi se, meni nije smetalo pa nisam sredjivao...ovde sam napisao moje misljenje http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66059-hyosung-gt250-gt250r-2005-i-noviji/

Razlog prodaje je prelazak na isti model od 650ccm ili eventualno ZXR400(98+), za koje je moguca zamena, ili nesto slicno ponudite...

cena: 1500e

kontakt:

064 110 25 38

a.karaula@hotmail.com

FvKKx_46013009.jpg

r8EOl_29128240.jpg

BUEGQ_84838222.jpg

GKdHN_73903550.jpg

lSMLG_68626490.jpg

tvI7p_74888946.jpg

SUlrm_30585612.jpg

ahJEj_93222657.jpg

kwlyN_58762737.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Suzuki an125

Prelep, odlican, stvoren za ucenje, ali i za iskusnije, sve u svemu zabavan! Samo reci hvale i za Hyosung marku, imam njihov skuter 2003, presao 20000km, bez ikakvih ulaganja, osim servisa i kvalitetnog ulja, jedino sto sam radio, to je farbanje, jer brat imao udes, ali druge zamene nisam imao, sve je originalno, i svaka cast onom ko ga napravi, nikad ga ne bih menjao! Srecno sa prodajom! :)

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Vstrom T-Max 500

Pozdrav druže dali te možda interesuje zamena za CBR 600 F3 1998 kao nov bez ikakvih oštećenja, danas produžena registracija,fabrička dokumentacija ,leo vince,servisi itd.retko očuvan motor ko god ga vidi oduševljava se a ja prelazim silu na manje i jeftinije polako stiska kriza a ima i mladjih naslednika koji već traže skutere.Ako si zainteresovan dogovorili bi se za doplatu pusti sms pošto nisam često na forumu.

Meda NS

063520738

post-8861-0-26265300-1311230397_thumb.jpg

post-8861-0-61246200-1311230509_thumb.jpg

@MilanPa

Hvala, Pozdravljam

@Meda

hvala na ponudi, nisam se interesovao za tu hondu, eventualno F4/i...svidja mi se sto i F3 ima full podesivo ogibljenje, mada se ustrucavam tih 100+ konja na dvoklipnim kljestima...momentalno nisam zainteresovan ali cu razmisliti, pozdrav

zaboravio sam da napisem da su pre par dana i manje od 150km stavljene nove plocice napred-"Carbon Lorein A3"

ne vozim se puno ovih dana da ne raste kilomtreaza zbog prodaje, uzeo pre sat vremena da podmazem lanac, ostavio da odstoji 45 minuta, i da obrnem krug oko zgrade pa da ga parkiram, izlete dete, kocnica, sljunak, bum....izgreban rezervoar povrsinski i napukao blatobran....nova cena 1000e

• 24/7, 42 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03

Da li bi dao vizir posebno ? Jel mu to fabricki ili ?

Inace to sa decom je strasno, tako je i kod mene, trce, provlace se izmedju kola i izlete na put... bukvalno moras ici 10 na sat ... 1hmm.gif

ne bih davao vizir, nije fabricki, vizir je Puig, kao sto pise gore, vidi se i na slikama, oko 9000 u Maxmomentu...

...i isao sam 10 na sat, ali je na tom mestu bilo bas puno sljunka, nije bilo spasa, klinac je munjevito izleteo, cim sam pipnuo kocnicu, a morao sam naglo, skliznuo je, glupost velika...

stvarno ne mogu sad da ga slikam, dusa me boli, pokrio sam ga ciradom i zakljucao, ako ga neko ne uzme za ove pare uskoro, pa se proda gt650r koji jurim, sredicu ga i vozicu ga jos jednu sezonu...

evo fotke

kao sto se vidi ne fali ni jedan deo, samo je napukao, mislim da je ovo prelak posao za bilo kog plasticara

K9wM9_48087485.jpg

povrsinski ogreban, vidi se napred i ostecenje od proslog vlasnika koje sam gore naveo

7GyZz_61035681.jpg

rucica je u gevari 690din Vicma

27SAb_14627950.jpg

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Suzuki an125

Predobar je. Vozio bih ga i ovakvog, al' imam problem sa nadleznima( roditeljima ), istraumirani su nesrecama itd... Moram jos da vozim 125, pa onda sledece godine da predjem na nesto jace, sve postepeno. -.- A stvarno ne vozim ko manijak, imam kocnicu sto bi rekli, al' dobro, mnogo puta su bili u pravu kad sam ja mislio da nisu, pa eto, verovatno i sad. :D

• U prolazu, 52 postova
  • Motocikl: Freewind

cestitam :D sad sam prvi put video oglas i odusevio sam se.mnogo mi se svidja,a narocito gt250r.samo da ga nadjem negde za pristojnu sumu i pazarim ga :D

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja