Vuleta 850 Napisano Jul 21, 2011 (promenjeno) Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i zvuka Ne zamerite na kvalitetu snimka, hteo sam da uzmem kvalitetniji foto-aparat, ali sam pare ipak potrosio na drugom mestu Promenio Jul 21, 2011 član acim Sređen link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Jul 21, 2011 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Grmlavina je prava rec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 21, 2011 (promenjeno) Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno koliko si ga platio i nije neki zvuk Ili ti neznas da ga uvrnes? Evo i moj je radjen kod drugog majstora za duplo manje para pa preporucujem tvom kolegi da tamo sredi svoj auspuh Nek cuje zvuk Promenio Jul 23, 2011 član acim Sređen link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Jul 21, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno koliko si ga platio i nije neki zvuk Ili ti neznas da ga uvrnes? Evo i moj je radjen kod drugog majstora za duplo manje para ... Mislim da je vrlo nezgodno davati bilo kakve komentare za nešto što je vrlo individualna stvar, i stvar ukusa. Nekom se sviđaju žuti, nekom crveni motori, nekom crni, nekom se bljuje opet na žute i tako dalje... Meni se recimo jako sviđa zvuk koji je dobio Vuleta na Freewindu, s obzirom da vozim isti motor i znam kako se (ne)čuje originalni auspuh. Ovako zvuči mnogo moćnije i bolje. Slažem se sa tobom da je Vuleta mogao malo da "uvrne" gas prilikom snimanja, ali opet, drukčija je to vrsta mašine nego GSXF600, retko se zavrće na velike obrtaje. A sad koliko šta košta, to i nije bitno, dečko je dobio što je tražio kod Ade i bitno je da je zadovoljan. Možda košta manje, ali meni se recimo uopšte ne sviđa ni zvuk ni izgled Anđelovog auspuha (bez ljutnje) S druge strane, ako imaš neki kontakt telefon Munjin, baci na PP, ili ako je radio neki sličan bajk, baci link ovde da ga poslušamo Što da ne uštedimo? I ja planiram da podignem "volume" malo na freewindu, slabo se čujem u gradu Možda ima čovek neko dobro rešenje. poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno koliko si ga platio i nije neki zvuk Ili ti neznas da ga uvrnes? Evo i moj je radjen kod drugog majstora za duplo manje para pa preporucujem tvom kolegi da tamo sredi svoj auspuh Nek cuje zvuk Znas kako buraz, Free-ja jos i zovu "pasuljara", zbog specificnog rada motora, koji je dominantan nad krajnje prigusenim i "ustrojenim" fabrickim auspuhom. Takodje rec je o dve potpuno razlicite vrste motora, nikada ne moze enduro i R da se porede, ili daju slican zvuk... Uostalom, da je tako, u cemu bi bila draz... Sto se tice zavrtanja, nema to veze sa znanjem, nego mi prosto zao Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ja bih voleo ovakav zvuk mozda malo tisi, ali takav kako ga postici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virus 45 Napisano Jul 22, 2011 U prolazu, 77 postova Lokacija: Banglades Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Tako je zvucao moj pokojni pegaz, kao na zadnjem snimku, imao je neki karbonski top a unutra prazno. Tako sam ga kupio i progao, pojma nemam odakle mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Jul 22, 2011 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li Robert stavlja karbonsku foliju ili je to mozda pravo vlakno? Ako je folija, kako podnosi temperaturu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je u pitanju folija, i bas to je bila jedna od tema razgovora, kaze da mu musterije dolaze sa karbonskim auspusima, koje je napravio jos pre 3-4 godine, da im iste prebaci na nove motore... To ti sve govori o dugotrajnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 22, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno koliko si ga platio i nije neki zvuk Ili ti neznas da ga uvrnes? Evo i moj je radjen kod drugog majstora za duplo manje para ... Mislim da je vrlo nezgodno davati bilo kakve komentare za nešto što je vrlo individualna stvar, i stvar ukusa. Nekom se sviđaju žuti, nekom crveni motori, nekom crni, nekom se bljuje opet na žute i tako dalje... Meni se recimo jako sviđa zvuk koji je dobio Vuleta na Freewindu, s obzirom da vozim isti motor i znam kako se (ne)čuje originalni auspuh. Ovako zvuči mnogo moćnije i bolje. Slažem se sa tobom da je Vuleta mogao malo da "uvrne" gas prilikom snimanja, ali opet, drukčija je to vrsta mašine nego GSXF600, retko se zavrće na velike obrtaje. A sad koliko šta košta, to i nije bitno, dečko je dobio što je tražio kod Ade i bitno je da je zadovoljan. Možda košta manje, ali meni se recimo uopšte ne sviđa ni zvuk ni izgled Anđelovog auspuha (bez ljutnje) S druge strane, ako imaš neki kontakt telefon Munjin, baci na PP, ili ako je radio neki sličan bajk, baci link ovde da ga poslušamo Što da ne uštedimo? I ja planiram da podignem "volume" malo na freewindu, slabo se čujem u gradu Možda ima čovek neko dobro rešenje. poz! Bez ljutnje ovo je moje misljenje niti koga omalovazavam niti podcenjujem Svako ima ukus razlicit. Naravno kao i sto se tebi nesvidja moj auspuh,nema ljutnje.Ali brata ja sam moj komplet platio 60 evra Lepo izgleda na mom motoru bas onako sto sam ja hteo.Sto se tice resenja pa covek je majstor i naravno da ima resenje za sve.Zelja tvoja je njegova zapovest. E sad sto se tice Freewinda Ja sam ga vozio 3 godine kad vecina od vas nije ni znala za ovaj motor.U Srbiji je bilo mozda jedno dva tri komada.I dosta njih ovde na forumu mu bas zna na tom motoru,Dosadilo mi bilo da objasnjavam koji je to motor koja kubikaza i td.... sa njim sam presao oko 35,000km..Dakle netreba da pricamo o razlikama sadasnjeg mog motora i predhodnog Moje misljenje je da u Adi deru sa cenom zato nisam otisao tamo.A kad je pocinjao bio je bas jeftin.A i nije on jedini sto je radio tako.I nezameram im u opste, na nama je da se odlucimo dali hocemo kod njih ili bilo gde drugo U pocetku su svi jeftini dok se ne procuju i ne porastu a onda prcccc A sto se tice kontakta na pp pa zasto bi ti slao kad si reko da ti se nesvidja Andjelov auspuh i zvuk Plati 150 u Adi i bices zadovoljan Kontak sa njim uspostavi sam ovde na BJB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CZ99 2 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kolega, u sredu krecem i ja po svoj par izduva kod Roberta. Sve je ugovoreno pa ako si raspolozen da se jos jednom provozas do tamo ima mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Jul 25, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da cu i ja uskoro kod Robike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kolega, u sredu krecem i ja po svoj par izduva kod Roberta. Sve je ugovoreno pa ako si raspolozen da se jos jednom provozas do tamo ima mesta Hvla kolega na cestitkama! A i na pozivu... Nazalost sam sprecen, ali nadam se ne jos zadugo.... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...