Vuleta 850 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, ovo je bila voznja u treptaju oka, a za cilj je imala samo jedno, da mi popravi san! Ciji je mir bio narusen, jos od prvog trenutka kada je motor presao u moje vlasnistvo. Sledecim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Jul 19, 2011 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E super je putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Marsuta je bila sledeca Obrenovac-Beograd-Novi Sad-Srbobran-Becej-Backo Petrovo Selo-Mol-Ada. Posto je dogovor bio da se pojavim u radionici do 10h, a i nisam poznat kao neki ranoranilac, izbor je pao na najbrzu varijantu putovanja, auto-putem. A za povratak vec cemo smisliti neko alternativu... U svakom slucaju polazak ispred La Casa Pavlovic, drustvo malo ali odabrano, kolega i drug Marko, na forumu marcony. Kilometar sat ponisten, i krecemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan E super je putopis Polako, polako, tek se zagrevam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Jul 19, 2011 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mala sala Cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Prvo zaustavljanje, naplatna rampa BG-NS... Negde sam procitao apel da se za bike-ere ukinu, ili bar smanje putarine, jer nikako nismo bara-bar sa automobilima, ni u zagadjivanju, ni u konstantnosti voznje tokom godine... Ali da ne duzim, za pola zavrsen auto-put 240 din Dobro, nekom drugom prilikom... Elem, rampa ko rampa, nista zanimljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Sledece dranje koze, takodje na ne dovrsenom auto putu NS-Subotica... Iskljucenje za Srbobran sa istog je bio zesci off road! Medjutim, savladasmo ga nekako... Inace, ovde je cena putarine 330 din po motoru Otud i zamisljena faca, "boze, gde ja zivim" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Put se nastavlja, utom pocinje vec i ozbiljno da przi... Lufteri na jakni, sta je to, pa prvo utociste od sunca nalazimo u Srbobranu... Lep put, sve oko njega posumljeno, visoke krosnje daju hlad i eto razloga za jos jedan Pit Stop, sto su neki proslavili, na sebi svojstven nacin Da Marko, na tebe mislim! No da ne duzim slika govori hiljadu reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Preko Beceja, Backog P. Sela gde smo imali jos jedno odmaranje u hladovini pored puta i Mola, stizemo do Ade na cijem se samom ulazu nalazi Race radionica. Vreme je oko 10:30h, malo smo odocnili, no Robert ne zamera! Prima nas sa osmehom i rasklapanje pocinje jos dok je motor vruc... Mi smo kao i u svakoj pravoj domacinskoj kuci, posluzeni kafom i vodom za okrepljenje, i posednuti pokraj motora, odakle smo pomno pratili kako se magija desava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Dok nam je Robert ljubazno objasnjavao, kako i kojim redom ce teci izrada, i pritom bio primoran da odgovori na par mojih, pa moze se reci dosadnih i streberskih pitanja, kako, koliko, a jel moze, a da cujem isl Naslo se nesto u radionici i za markony-a, tacnije njegovog ljubimca na dva tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ubrzo zatim i pored napada sindroma "dete u prodavnici slatkisa", pala je odluka kako ce izgledati i koliko ce biti otvoren moj top. Robert mi je demonstrirao na licu mesta, nakon sto je izradio odgovarajucu izduvnu granu za moj motor, kako bi se cuo skroz "otvoren", "polu otvoren" i maksimalno prigusen top... I ljudi, sta da vam kazem! Muzika za usi... Skroz otvoren je zaista bolestan, da se najezis, ali u strahu od mogucnosti da mi komsije pevaju onu corbinu, komsije ce da me biju zbog preglasnog "rokenrola", izbor je pao na "polu prigusen-ovalan top"! I mislim da nisam pogresio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nakon sto smo se pozdravili sa Robertom i ostatkom tima, koje ovom prilikom pozdravljam, krenuli smo nazad... Sa svega tri misli u glavi: 1) gas-niza-gas-niza(da se daleko cuje) 2)restoran Jelen na klopu(Robertova preporuka) i 3) izbegavanje naplatnih rampi po svaku cenu(NS starim putem, pa preko Indjije sve do Simanovca i nazad za Obr) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu jos slika i snimaka, ovo je za veceras sveze pod utiskom, kombinovano tel-foto aparat, a bio je i drugi aparat... Njegov se upload sa nestrpljenjem ceka, pa do tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 19, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno izgleda ovaj top na tvom motoru A drugar nije kupio za XJ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Jul 20, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Super! Kolko košta jedna takva radost za oči i uši? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno izgleda ovaj top na tvom motoru A drugar nije kupio za XJ? Drugar je u fazi pregovora sa zenom, ne ide u zensku glavu kako to da se 260 evropskih potrosi na motor! Posto na XJ-a idu dva topa, radost, ali itrosak je dupli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Super! Kolko košta jedna takva radost za oči i uši? Mene su top sa granom i montazom, kostali 120e I ne krijem, misljenja sam da su to najbolje potrosene pare do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je u fazi pregovora sa zenom, ne ide u zensku glavu kako to da se 260 evropskih potrosi na motor! Neka smanji izdatke na frizera i kozmetičara Ili se možda plaši da će se neka druga primiti na nove izduve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ženu povremeno pitam samo šta ima za ručak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ne bi se reklo, Acime. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Jul 20, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Sledece dranje koze, takodje na ne dovrsenom auto putu NS-Subotica... Iskljucenje za Srbobran sa istog je bio zesci off road! Medjutim, savladasmo ga nekako... Inace, ovde je cena putarine 330 din po motoru Otud i zamisljena faca, "boze, gde ja zivim" Srbija BATO! samo mi nije jasno zašto ste išli tuda, kad ste mogli preko Čeneja i Siriga džaba.. a put ubio se za motor, nema gužve, policije , ima taman malo krivina. Kad budete išli za Markov XJ da znate Inače, sad da ne idem na odmor, toliko mi se svidela tvoja priča, sutra bi išao da i ja stavim izduv Aj bar ako imaš s nečim snimi video da čujemo zvuk pa gi turi vamo, to me živo interesuje kako grmi. Da slušam na moru bar nešto dobro Sve u svemu, čestitke na uspešno obavljenoj misiji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan ne bi se reklo, Acime. Pazi, papučari se uvek hvale kako su veliki frajeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Jul 20, 2011 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imun na ovu temu, moj motor prakticno nema auspuh Znaci da mogu da budem papucar na miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 21, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan turaj neki snimak, da cujemo kako grmi ovaj jednocilindras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 21, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan turaj neki snimak, da cujemo kako grmi ovaj jednocilindras Turam, turam Evo za pocetak i ukupna kilometraza predjena spomenutog dana i par slika nakon sredjenih, prvih utisaka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...