GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari ,dvoumim se izmedju dva motora oba mi se jako svidjaju i ne znam koji da uzme upitanju je neka zamena to jes prebijanje duga... Da nesmaram sa tim... E ovako sta mislite to jes po vama sta je bolje Honda Cbr 954 2003god,zuto crna ima akrapovic izduv uradjen servis i itd ili Kawasaki ZX10R 2005 god,crna,isto ima akrapovic i uradjen servis.. Sta mislite sta je bolje od ova dva motora uzeti?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 19, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju Honde i Kawasakija nema dileme. Honda je sigurno bolji izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3093 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 1179 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako između 03 i 05 nema dileme. 05 je sigurno bolji izbor. Stanje motora ti je najbitnije za odluku. Džabe se zove Honda ako je krš i džabe je noviji ako je padano... Jasno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Jul 19, 2011 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih svakako uzeo noviji motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Na hondi fali plastika za uzis vazduha, sto ide od farova do rezervoara, pa me buni da nije padano sa nje..... evo i slike od motora Sta mislite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 19, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da zbog toga fali plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim isto i sumljiv mi je motor u pm... Sa jedne strane ima Crash Pads,a sa druge ne koliko sam ja sada video ovde na slikam to jes uocio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...