dejan1994 4 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 22 postova Motocikl: Apn 4 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da ne baksuziram... ali neverovatno,jos nista nije stiglo NI meni ni drugu...ma i ne mora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Septembar 28, 2011 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan polako,ne sekiraj se,sticice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan1994 4 Napisano Novembar 4, 2011 U prolazu, 22 postova Motocikl: Apn 4 Prijavi odgovor kao problematičan Ima novosti... drugu stigla kazna(onom bez dozvole), i njemu je stigao samo ukor...i nista vise Ja jos cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Al´ je lepo biti mali, sve ti opraštaju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zar po novom nije ukinut ukor? EDIT:Sad vidim da je tebi samo bio neregistrovan motor...aj javi obavezno kad tvoj drug dobije,to me interesuje posto ja imam 2 motora 125cc,a nemam A1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan1994 4 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 22 postova Motocikl: Apn 4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa njemu je i stigla kazna-ukor...a meni jos nije napisano je gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan1994 4 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 22 postova Motocikl: Apn 4 Prijavi odgovor kao problematičan Eto konacno znaci zaustavili sa nas 15-tog Jula...a prekjuce 15 Novembra je i meni stigla kazna... Dok sam otvarao koverat,spremao sam se na najgore....ali i meni je stigao UKOR.. Tako da konacno stavljam tacku na to Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li pravo žalbe ili...? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan1994 4 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 22 postova Motocikl: Apn 4 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno mada ipak je suvisno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super se sve zavrsilo. Sad pamet u glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan1994 4 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 22 postova Motocikl: Apn 4 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno...vise nema tog zezanja... sad lepo bicikla i nema da me boli glava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...