Usamljeni jahač 1088 Napisano Jul 20, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Inače u Kampu nas čeka jedno 150 klinaca koji će sigurno biti oduševljeni da vide nas i naše motore. Ovo nije samo vožnja do Tare već nešto slično akciji za Novu godinu. Iako ne nosimo poklone, sigurno je da će sam dolazak kod dece da izazove veliko oduševljenje. Zato bih voleo da nas bude što više. Oni koji idu za Novu Godinu znaju da doček dece ne može da se meri ni sa jednim sličnim dogadjajem koji vas može oraspoložoti i napuniti pozitivnom energijom. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Jul 21, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dal bi isao neko iz pravca Kraljeva ,čačka ,kruševca pa da idemo zajedno ??? Ja bi mozda krenuo iz Kraljeva,ajde da probamo da se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Jul 21, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lucky Vladano 2. 3. Pablo 4. PapaStalin 5. Usamljeni jahač 6. Severian 7. VladaSD 8. Kamikaza Da prepravim 1. Lucky Vladano 2. Pablo 3. PapaStalin 4. Usamljeni jahač 5. Severian 6. Vlada SD 7. Kamikaza 8. Jelena580 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 21, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan e jbg sad ako moram da crtam. nadao sam se da mogu da ustedim tih 1600 din ako ne moze, nema veze http://putovanjenadlanu.com/mali-oglasi.html?page=show_category&catid=0&order=10&expand=1&start=250 noćenje na perućcu oko 8 evra. treba da se registruješ da bi dobio kontakt tel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan e jbg sad ako moram da crtam. nadao sam se da mogu da ustedim tih 1600 din ako ne moze, nema veze http://putovanjenadlanu.com/mali-oglasi.html?page=show_category&catid=0&order=10&expand=1&start=250 noćenje na perućcu oko 8 evra. treba da se registruješ da bi dobio kontakt tel Ja sam takodje za varijantu spavanja u satorima. Na orijentiring takmicenjima smo vec n puta spavali u satorima(na Tari, bas blizu Mitrovca) i niko nam nije pravio problem pa valjda nece ni sad. Da li se planiraju jos neke aktivnosti tipa voznji po Tari(zaista ima sta da se vidi) ili kupanja na Perućcu? P.S. Necu jos da se zapljunem jer postoji mogucnost da cu morati da radim za taj vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 22, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan takođER... zapljunuću se u četvrtak pred polazak kad bude sigurno da ne radim u subotu. spavaću u užicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jul 22, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Papa i drugari... ne bih da vam solim pamet ali malo su vam cudna razmisljanja i brige... U zemlji gde se secerane prodaju za po evro ( sa predhodno napumpanim obavezama ) , putevi kroz ravnice grade kao da su kroz Grand Canyon, prave sajtovi za desetine i stotine hiljada evra, a na putarinama se '' kraducka'' , vi brinete gde cete i da li uopste mozete da postavite sator na jednoj od najlepsih planina sto Bog napravi ? Postavite satore tamo gde vam se najvise bude svidjalo , uzivajte i ne brinite nista! i naravno... djubre svo u kesu pa u kantu! ps. mozda vam se i prikljucim bum videli 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja cisto sumnjam da bi bilo ko pravio probleme zbog satora, nikad do sad i nisu. i naravno... djubre svo u kesu pa u kantu! Ovo se naravno apsolutno podrazumeva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Jul 23, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim da bih video da li će se pojaviti još koji entuzijasta sa malim motorom (250ccm). Išao bih, ali ne bih da vozim sam po sata iza ili da vas usporavam (vidim da su svi radi za vožnju 500+). Ako ima još ko 'mali' da bi išao zapljunite se, pa da imamo podgrupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*DukE* 22 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Bg-Va Motocikl: bmw f800r Prijavi odgovor kao problematičan pozz svima ,90% da cu vam se pridruziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim da bih video da li će se pojaviti još koji entuzijasta sa malim motorom (250ccm). Išao bih, ali ne bih da vozim sam po sata iza ili da vas usporavam (vidim da su svi radi za vožnju 500+). Ako ima još ko 'mali' da bi išao zapljunite se, pa da imamo podgrupu. Drugar, ne idemo na trku, nego na uzivanje. Slobodno se prijavi, nema situacije unutar legalnih brzina gde 250-ica ne moze da drzi ritam sa vecim motorima. Zato, samo opusteno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim da bih video da li će se pojaviti još koji entuzijasta sa malim motorom (250ccm). Išao bih, ali ne bih da vozim sam po sata iza ili da vas usporavam (vidim da su svi radi za vožnju 500+). Ako ima još ko 'mali' da bi išao zapljunite se, pa da imamo podgrupu. Drugar, ne idemo na trku, nego na uzivanje. Slobodno se prijavi, nema situacije unutar legalnih brzina gde 250-ica ne moze da drzi ritam sa vecim motorima. Zato, samo opusteno. Upravo tako,slobodno kreni i ne sekiraj se,ja sam sa malim dominatorom 250 bez problema drzao tempo sa afrikama i tenerama. Ja cu takodje da se prijavim u petak kad budem siguran da mi je slobodan vikend,inace odavno mi je Tara zelja pa taman da protegnem noge svojoj novoj devojcici Suzani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Lagana i opustena voznjica, samo jos vreme da nas posluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jul 24, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu da vam se pridruzim, 90% su sanse da idem. Tako da ako jos neko planira iz NS mozemo zajedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Jul 24, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan E pa hvala na ohrabrenju, onda: 1. Lucky Vladano 2. Pablo 3. PapaStalin 4. Usamljeni jahač 5. Severian 6. Vlada SD 7. Kamikaza 8. Jelena580 9. brm-brm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*DukE* 22 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Bg-Va Motocikl: bmw f800r Prijavi odgovor kao problematičan prognoza je oblacno sa kisom ... sta u tom slucaju ,jel se pomera za sledeci vikend ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvona 20 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XL600V Transalp - Brunhilda Prijavi odgovor kao problematičan Poz ljudi, ja sam trenutno u BB na odmoru. Ako budete prolazili javnite se na 064-48-48-121, pa se malo popricamo i provozamo do Tare. Sto se tice satora nemate frke, maknete se iz centra mitrovca ili malo dalje od hotela i razapnete sator, niko vam nece praviti probleme. Mozda je bolje da kampujete na samom Zaovinskom jezeru. Budjenje gore je fantazija. Pozz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Jul 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam prognozu i kaže da će subota i nedelja biti sunčano sa malo oblaka i veoma mali procenat šansi da bude prolazne kiše Prema tome, mislim da će ovo biti lepa vožnja, upravo planiram sa našim Boki.64 da izbunarimo neki jeftiniji privatni smeštaj u Bajinoj Bašti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 26, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan svaka slobodna sd kartica bez virusa od 4GB pa na više je dobrodošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam prognozu i kaže da će subota i nedelja biti sunčano sa malo oblaka i veoma mali procenat šansi da bude prolazne kiše Prema tome, mislim da će ovo biti lepa vožnja, upravo planiram sa našim Boki.64 da izbunarimo neki jeftiniji privatni smeštaj u Bajinoj Bašti Ako izbunarite nesto povoljnije mozete i mene da ubacite u tu kombinaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16895 Napisano Jul 26, 2011 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj' dodajte se na spisak - kako bi organizaciono znali ko ide i koliko nas ide . pz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 26, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lucky Vladano 2. Pablo 3. PapaStalin 4. Usamljeni jahač 5. Severian 6. Vlada SD 7. Kamikaza 8. Jelena580 9. brm-brm 10. O'šonesiZ (komada dva ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jul 26, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lucky Vladano 2. Pablo 3. PapaStalin 4. Usamljeni jahač 5. Severian 6. Vlada SD 7. Kamikaza 8. Jelena580 9. brm-brm 10. O'šonesiZ (komada dva ) 11. Smedic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lucky Vladano 2. Pablo 3. PapaStalin 4. Usamljeni jahač 5. Severian 6. Vlada SD 7. Kamikaza 8. Jelena580 9. brm-brm 10. O'šonesiZ (komada dva ) 11. Smedic 12.yanmar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*DukE* 22 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Bg-Va Motocikl: bmw f800r Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lucky Vladano 2. Pablo 3. PapaStalin 4. Usamljeni jahač 5. Severian 6. Vlada SD 7. Kamikaza 8. Jelena580 9. brm-brm 10. O'šonesiZ (komada dva ) 11. Smedic 12.yanmar 13.Dusan (duke) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...