drugsef 137 Napisano Jul 16, 2011 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan A kad se vratismo iz setnje zatekli smo veoma nafrakane chikice , pa onda svi djuture odosmo kao i sav normalan svet u kafanu. A stize i glavna zvezda veceri Uh decace ja tebi rekoh da belezis sve jer ja necu moci da popamtim pojedinosti ali ti ga bas izvestavas do koske da ne kazem do jaja. Ma bilo je lepo i ne zalim ni trenutka posle jutarnjeg okrepljenja po principu : "ko vecera rakiju , doruckuje vodu" krenusmo put Donjeg Milanovca i lepenskog vira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 16, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Sjajne slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan E, pa da nastavimo dalje kao sto smo i mi nastavili napustajuci Kladovo, dobre drugare i odlazeci dalje prema Donjem milanovcu i Lepenskom viru. Vreme predivno za voznju, predeli oko nas predivni , pogled na Dunav koji se rasirio ispred brane hidroelektrane Djerdap i napunio svoje kazane samo pokazuje kako smo mi ljudi slabasni u poredjenju sa rekom koju smo ukrotili. Vozimo a pluca nam se sire i pune mirisima jutarnjim koji se mesaju sa vode i sa kopna. Prolazimo tekiju prepunu hrizntema koje su samo tu tako lepe i velike i zovu ih Tekijanke. Skrecemo ka Lepenskom viru i praistorijskom naselju koje je sada uredjeno i pokriveno i lici na svetske lokalitete sto i zasluzuje svojom jedinstvenoscu i ekskluzivom da su tu ziveli praistrijski ljudi. Tu se srecemo sa Aleksandrom koji putuje iz Dablinqa i gazi dobrih 2600 milja na svojoj masini. Iz Lepenskog vira krecemo put Golupca i voznja je stvarno fantasticna , motori besprekorno pripremljeni nose kilometre sa lakocom. Kad smo ugledali Golubac stali smo zapanjeni pogledom. Staro utvrdjenje koje kao da nadgleda sada jos siri Dunav koji se pruza skoro kao more pred nama u najlepsoj plavoj boji i kao da zeli da opovrgne reputaciju mutnog crnog i da podseti na valcer Na lepom plavom Dunavu. Naravno ponovo slikanje da se ovekoveci svaki trenutak ove skoro bajkovite ture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo slika Lepenskog vira i posto mi se zamera da se exponiram molim uvazene kolege da se dohvate tastature i da se upisaju malo. Da pisu malo htedoh reci. U Golupcu smo pozvani na kafu i sok kod Ljubise Brsanovica vlasnika restorana Boomerang kome smo se dopali i zeleo je da nas pocasti. Uslov da prihvatimo cast je da se slika sa nama sto se njemu veoma dopalo. Napravio sam mu fotografije i poslao postom da ih stavi na zid i da od nas pocne tradicija da u taj restoran otvorenog srca od sad svracaju bajkeri ili ti motorciklisti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Golupca , po najvecoj vrucini krenusmo put Velikog gradista i Srebrnog jezera misleci samo na to kako ce mo se bucnuti i osveziti u jezeru. Stigosmo, sve se usijalo zraci temperaturu, izgore sve i nebo i zemlja. Srebrno jezero i plaza na njemu puna kao oko nemas gde iglu da spustis. Krenemo mi u potragu za nekom svlacionicom da se presvucemo u kupace rublje zvano gace ali takvih objekata nema pa nema.Jednog trenutka meni pukne film i kazem ja mojim pajtosima,, dosta je bilo , prokuvao sam , ja cu vde izmedju ovih kola da se presvucem pa ko nije imao prilike da vidi musko dupe eto mu je sada. Mihajlo se kao komandos zavuce u neki zbun i hop eto nas u gacama!! Milos se nesto zalio na prehladu tako da je ostao da nam cuva stvari i da nas slika iz potaje tako nastadose ove predivne fotografije. Posle osvezenja i susenja , presvlacenja (striptiza za DZ) krenusmo osvezeni kao novi dalje prema Pozarevcu mestu gde ce mo se rastati sa Milosem jer on nastavlja za Beograd a ja i Mihajlo cepamo za Jagodinu preko Svilajnca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan I tako se rastadosmo teska srca, ubedjeni i zeljni da ovo ponovimo u nekom drugom kraju nase prelepe majke Srbije. Piramide stoje vec 3000godina i stajace kos toliko sigurno a ljudi hrle da ih vide a nemaju pojma sta se krije na samo par stotina kilometara od njih. Mi upoznajemo Srbiju da bi je vise voleli. Vidim da je bilo preko 400 pregleda ove teme, drago mi je da ste pratili, ako zelite nesto da kazete predlozite nedaj boze da kudite izvolite. Voleo bi da sa nama podelite radost sledeceg putovanja. Do tada BRRRRRRRMMMMMMMM BRRRRRRRRMMMMMMMMMMM RADE KOJIC DRUGSEF JAGODINA. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Jul 18, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan odlicno i poucno, bravo svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan E pa evo i mene opet da okacim koju fotografiju mada dosta kaskam za Radetom. Sve je vec rec eno sad samo uzivajte u fotkama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan I jos malo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Sledeca stanica Golubac... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan I mi imamo dusu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Nakon srebrnog jezera i kraceg osvezenja uputismo se ka poslednjoj zajednickoj stanici Pozarevac gde se rastadosmo pa kud koji mili moji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Bili kako bilo, ovo je bilo jedno sjajno druzenje, voznja i iskustvo. Nadam se da ste uzivali makar jedan mali delic koliko smo to mi ucinili i da smo uspeli da docaramo lepotu ovog dela Srbije. Sve ovo nas je jos vise podstaklo da vec planiramo sledecu turu na kojoj ce nadam se biti vise ucesnika. Do tada BBBRRRRRRMMMMMMMMMMMM DE Milos Kanjo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast momci, nema shta. Odlichna vikend tura, shta recji. Dok gledam fotografije, prosto se chudim chega sve ima u Srbiji. Rado bih i ja sa vama, ako me primate, dodushe tamo negde u novembru. Valjda necje biti zime puno. Dodushe, za mene nikad nije mnogo hladno hihihi. A vidim, mogli biste vas dvojica u fotografe, a? Imam vezu ovde, pa ako ste zainteresovani Samo vi furajte dok ja ne dodjem, hocju josh da gledam i chitam. Pozdravlja vas "morski mrmot" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan He he, naravno da te primamo i zeljno iscekujemo u druzini morski mrmote. A sto se fotografije tice moze, reci koju lepu rec . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jul 31, 2011 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu, naravno i na fotografijama. Ja sam rodjen u Boru, odlicno poznajem celu Istocnu Srbiju, a Dunav pogotovu. U svojoj 6. godini sam prvi put video tu lepotu, i odmah se zaljubio najlepsu reku. I evo vec 17 godina mu se uvek iznova vracam, kad god imam prilike... Nazalost, nikada nisam motorom obilazio te krajeve, ali bice vremena i za to. A do tada evo i par slicica ove nase lepote, ako ne zamerate... Neko je pomenuo i Zvonacku banju. Igrom slucaja, i taj kraj sam cesto posecivao, a i sada ga posecujem, jer je matori rodom odatle. Ko nije bio - ne zna sta propusta. Takve prirodne lepote i netaknuta priroda se retko gde vidjaju. Sume, livade, planine, kanjon reke Jerme... To se mora videti. I jos jednom moram da se ponovim, da kazem ono sto sam i do sada pricao svim "svetskim putnicima" - vidite prvo sta ova nasa lepa Srbija nudi, i postujte to, pa tek onda sve ostalo. Jer imamo i mi sta da ponudimo, cak i mnogo vise od drugih ... Pozdrav, Nemanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...