Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 375 postova

Kad smo vec kod guma u planu mi je da ih menjam recite mi vase misljenje koje su bolje za prednju METZELER ili CONTINENTAL (slicna cena)?

i za zadnju BRIDGESTONE ili METZELER ali bridgestone je tu skuplji 3 soma, mislim jel toliko kvalitetniji, iskustva?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Ako hoces da drze onda uzmi meksu, ali ce manje da ti traje, izbodes je noktom pa vidis koja je meksa.. A ako hoces da predjes vise km sa njom onda uzmi tvrdju, koji su dot te sto si gledao i koja cena

• Svrati ponekad, 375 postova

Kad smo vec kod guma u planu mi je da ih menjam recite mi vase misljenje koje su bolje za prednju METZELER ili CONTINENTAL (slicna cena)?

i za zadnju BRIDGESTONE ili METZELER ali bridgestone je tu skuplji 3 soma, mislim jel toliko kvalitetniji, iskustva?

evo ovde http://www.internet-prodaja-guma.com/search.php?mode=search&page=1

• U prolazu, 20 postova

Pozdrav drugovi speedashi. Da li neko moze da mi kaze gde mogu da nabavim zvezdu u zadnjem tocku, osigurace prednjeg diska i srafove za zadnji lancanik?

Hvala unapred.

• Svrati ponekad, 104 postova

E pa drugari moram da vam se javim sa losim vestima. Juce, dok sam se vracao sa Kosmaja, negde kod Zuca zakuca mi kurbla, poce da se okrece sama od sebe da preskace u voznji. Aj da sam ga nesto zavrnuo u obrtaje, nego nesto u petoj na 6 'iljada. Sve u svemu motor ne radi, al necemo tek tako, bez borebe da odustanemo! Odmah juce je pocela operacija na masini i ustanovio sam da moram da skinem kompletan motor da bih uopste dosao do kvara. Danas cu da rasturim masinu, mozda i nesto uslikam, cisto da imamo u arhivi ako nekom zatreba. ;)

Pozdrav!

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

e majku mu.. valjda se nisi namucio dok nisi stigao do kuce.. jel ti je motor odma stao ili je mogao da se vozi

• Svrati ponekad, 104 postova

e majku mu.. valjda se nisi namucio dok nisi stigao do kuce.. jel ti je motor odma stao ili je mogao da se vozi

Nisam se namucio hvala bogu, posto sam odmah video da motor nece moci da se vozi pozvao sam drugara da uzme mog karavana i spakovao sam motor u njega. Stade Speed u Astru bez problema, malo je samo virio prednji tocak iz gepeka. ;)

Situacija je bila takva da sam ja posle obilazenja nekog kamiona osetio da me nesto udara po desnoj mozi i prvo sam pomislio da mi je spala tank torba, mosto nista nije pucalo toliko u motoru, da bih onda video da me u stvari kurbla udara u butinu, onako kao da preskace. Cak sam posle i upalio motor ali kurbla je i dalje poskakivala i okretala se, da bi se kasnije i zaglavila za poklopac menjaca.

Inace vec sam skinuo agregat sa rama i eno mi ga u garazi na stolu, ceka da rucam i da ga rasturim u param parcad :) Nesto sam i uslikao, ali telefonom, pa ne verujem da ce biti neki kvalitet.

Pozdrav ;)

• Zainteresovan, 824 postova

Izgleda da mi riknula neka mala sijalica u satu, jel neko skidao sat i imao isti problem? Na slici sam oznacio da u voznji po naravno mraku ne vidim od 40 do 70km/h kada idem.

post-8374-0-61738600-1337544139_thumb.jpg

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: Kiwi speed125

Ako vec menjas sijalice, stavi ubodne led deiode umesto sijalica, jace ce da svetele a i nece biti ta dosadna zuta boja , vec bela ili boja po tvom ukusu ,:D

inace u ja sam u motor stavio xenon sijalicu, kad bude lepse vreme nocu uslikacu da vidite razliku izmedju obicne sijalice i xenona, sad vidim i nocu sve :D

I planiram da negde ugradim upaljac(kao sto ima u automobilu), to sam ranije imao na skuteru, i sluzio mi je kad sam sa drustvom na pecanju kampovvanju da punim mobilni telefon, ili za gps.. :) samo ne znam gde bi mogo da ga stavim, jel moze neki savet? :D

Ako vec menjas sijalice, stavi ubodne led deiode umesto sijalica, jace ce da svetele a i nece biti ta dosadna zuta boja , vec bela ili boja po tvom ukusu ,:D

inace u ja sam u motor stavio xenon sijalicu, kad bude lepse vreme nocu uslikacu da vidite razliku izmedju obicne sijalice i xenona, sad vidim i nocu sve :D

Koliko kostaju ubodne led diode u odnosu na sijalice? Uslikaj da vidim kako izgleda xenon sijalica sto si stavio.

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: Kiwi speed125

Koliko kostaju ubodne led diode u odnosu na sijalice? Uslikaj da vidim kako izgleda xenon sijalica sto si stavio.

Ubodne diode kostaju 150 do 200dinara 2 komada(samou paru mogu da se kupe) zavisnotsti od radnje .. najverovatnije sutra dolazi slika ako nepada kisa.

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: Naked: Honda CG 125

Au ljudi 112 strana... i da hocu ne bih uspeo za mesec dana sve da procitam xD U krajnjim crtama, da vam neko nudi speed125 da li biste ga opet uzeli ili se odlucili za nesto drugo iste kubikaze?hvala puno

Au ljudi 112 strana... i da hocu ne bih uspeo za mesec dana sve da procitam xD U krajnjim crtama, da vam neko nudi speed125 da li biste ga opet uzeli ili se odlucili za nesto drugo iste kubikaze?hvala puno

O istoj kubikazi nisam razmisljao ali kada sam kupovao speed 125 gledao sam mnoge motore u tom rangu, ili su mnogo skuplji, ili nemaju zvuk kao speed, pa sam uzeo nov da ne razmisljam kako je polovnjak cuvan. A mozda za 2 godine prodam speed i kupim suzuki bandita ali od 400ccm, ne treba mi jaci a zvuk je fenomenalan i bice mi jako zao odreci se speed-a!

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 404 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900rr

Ja bih ga zadrzao itekako za drugi motor,za vozikanje po gradu ali falilo mi je para kad sam uzimao veci pa nisam mogao da ga zadrzim inace posedovao bih ga opet! :zdravo:

• Podržavam 1

Ubodne diode kostaju 150 do 200dinara 2 komada(samou paru mogu da se kupe) zavisnotsti od radnje .. najverovatnije sutra dolazi slika ako nepada kisa.

E hvala sto si mi rekao za diodice, kupio sam par plavih 140din, bas prelepo izgleda, a obicna je 35din komad.

Evo ovako, planiram da preradim auspuh, posto nista ali nista ne mogu da nadjem od stvari koje su mi potrebne, umesto prohromske vune uzecu celicnu zicu za sudove, e sad poliesterska vlakna ili azbestno platno ne mogu da nadjem nigde po radnjama, odem u radnju gde se prodaju delovi za grejanje i te gluposti, kaze nemamo idi u gvozdjavu, tamo mi kazu ima u boje i lakovi, oni mi kazu ima u gvozdjarama, lud svet, nigde nema. Samo sam u boji i lakovi nasao kamenu vunu ali kaze mi prodavac da je ona tvrda i nema tu savijanja jer treba da oblozim izbusenu cev pa da uguram u top, tako da nisam nista nasao. Ima li ko idemu gde imaju ove stvari da se kupe ali ne da zezaju kao ovi, idi tamo idi ovamo?

• Svrati ponekad, 139 postova
  • Motocikl: SUZUKI GS-500

Na 0,05 i usis i izduv.Ja sam moje tako nastelovao tako je po fabrickim uputstvima...

Zdravo,

Izgleda da je to greska u dokumentaciji (0.05 i 0.05)!

Moj 150cm je isto tako stigao kao nov. Na prvom servisu su mi Keeway serviseri prestelovali ventile i Speed je POLETEO!!!

Znaci moja preporuka:

125cm usis/izduv 0.10/0.10

150cm usis/izduv 0.10/0.15

Par komada Speedova su u Cacku u servisu ovako nastelovani i doziveli su duboku moto starost - bez ikakvih problema uz min. potrosnju goriva i max vozne rezultate.

Definitivno, POSTOJE motori vece zapremine ciji se ventili steluju kao na skuterima od 50cm, (npr. Sprint Apollo 250cm 0.04/0.06), ali je praksa pokazala da Spidu vise pase gore napomenuto.

Poz.

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja