Swa 58 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aj okaci i mail i broj. Moracu ja uskoro u nabavku lancanika pa bih voleo da ih nadjem iz prve, a ne ko prosle godine kad sam zvao pola srbije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Mart 11, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas do servisa da kupim rezervnu sajlu za gas, drzac tablice i prvu pomoc. I ima sta da cujem, firma Mad Auto u Krusevcu vise ne drzi ni prodaju novh motora Kee Way, niti nabavljaju rezervne delove. Tako da sad moram i ja da narucujem delove iz Beograda, sto ce zbog postarine svaka posiljka sigurno da mi izadje skuplje bar za 300din. Razmislicu da li da uopste teram motor na servis dok je u garanciji i gde, ulje i svecicu znam i sam da zamenim. Peki, turi broj telefona i mail tog servisa u Beogradu, da se informisem sta imaju od delova i jel salju postom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki TDR 2 Napisano Mart 11, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo e-mail servis@srg.rs a telefon sam negde izgubio, napisao sam na nekoj novini i nema ga sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, to je Mass. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 16, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao danas vozilo. Izaslo me sa tehnickim, aj da zaokruzim na 9500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 841 Napisano Mart 17, 2011 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 351 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li slika mesta gde si nalepio nalepnicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 17, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nalepio sam je na km sat, ali ne od gore nego od dole, iznad fara. Mora da se cucne da bi se videla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toske 19 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav spidadzije. Jurim za ortaka komplet dihtunga,karike,semeninge...a koju god radnju da smo pozvali imaju sajle gume i ostale gluposti. Pa bi vas molio ako znate gde ima da se kupe navedeni delovi unpred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 17, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sem mass-a ne mogu nista da ti preporucim, nego koliko je presao taj motor kad mu vec menjate karike? Verujem da mozete od drugih motora da nadjete. Odete sa dihtungom (ako se nije raspao), karikama, a semering verujem da mozete naci u radnjama koje prodaju semeringe i lezajeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toske 19 Napisano Mart 18, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan Prdjenu kilometrazu neznam,posto je ortak kupio motor u delovima ustvari masinu je doneo u dzaku.Karike nisu za menjanje nego je majstor koi je rasturao motor izgubio uljnu kariku,a zasto je nju dirao neznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strelica.net 2 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Niš Motocikl: speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan 3850km MOTUL 5100 ESTER 4T 10W40 NGK DPR8EA-9 Probajte sa ovom kombinacijom pa javite! Oseća se razlika na bolje u odnosu na: MOTUL 5100 ESTER 4T 10W50 NGK DR8ES-L Link na detaljan opis Cedio sam ulje sigurno pola sata (krivio sam motor ← → ↑ ↓) i onda sipao tačno 1L i nivo je OK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 22, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad niko od vas nece da se igra, igrao sam se ja. Uzeo sam HALOGEN 35/35w i balonjaru 45/40w da uporedim. Evo slika. Ovo je obicna balonjara 35/35w dugacko te balonjare Ovo je HALOGEN 35/35w. Ne znam zasto je neravnomerno tako svetlo, mozda je nisam bio skroz okrenuo. Dugacko halogen balonjara 45/40 dugacko 45/40 kratko balonjare 45/40. Mnogo je krivo bilo i razbacivalo. dugacko 45/40 nije uopste siroko i lose je fokusirano HALOGEN kratko. Dosta sire i duze, mada se na slici ne vidi, ali nekako je kockasto bilo Dugacko halogen. Mnogo je dobro fokusirano i jako. Zakljucak bas i nemam. Nisam nigde vozao, samo oko bloka i nije potpun mrak. Ovako, zasad mi halogenka bolje deluje. Nisam slikao ovo na kontejner prvu obicnu balonjaru, mada sam odmah video da su obe ove bile jace. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 23, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodjirao malo veceras, i definitvno halogenka 35/35w koju sam ostavio unutra bolje svetli od balonjare 35/35w. Necu stavljati 45/40 balonjaru jer ona rasipa mnogo svetlost, pa ne daje jacinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan blago tebi, ja sta god da radim svetlo mi bije u nebo, krovove, krosnje, far ne mogu da iskrivim na dole udara u satove, porenio sam nekoliko sijalica i okretao ih u skoro sve moguce polozaje i nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 23, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.motobike.rs/index.php?searchStr=sijalica&_a=viewCat&Submit=OK Pa mozes od njih naruciti, a i dolazim na sajam u BG u subotu, pa ako si i ti tad tamo, mogu ti doneti. Meni je samo dugacko bacalo u nebesa, a kratko je ok radilo. Nisam sad isprobao dal valja dugacko sa halogenkom (na magistrali nisam). Jace je sigurno, e sad, ja imam prostora da spustim far pa cu taman nastelovati ako baca visoko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam psovao svetla i sijalice i ko ih je stavio,svaki put kad bi me uhvatila noc na otvorenom putu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 23, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ti sad presao na suzuki, nemoj da se zalis Da, svetla su nocu ocajna. Ne mozes preko 80 voziti jer skoro da vozis u mraku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ma dzabe mi svetla kad crkavaju ko muve malo malo pa puf, crna sijalica, cas kratko, cas dugacko, e to toliko moze da iznervira coveka da predje na suzuki, k'o kolega hehehe, ovaj videcu, hvala na ponudi inace koristim i sijalice od traktora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 23, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zavisi na kakvu sijalicu naletis. Imao sam koje su crkle posle 1500km, a ova poslednja koju sam izvadio je kupljena na moru kad sam imao recimo 15500 km i drzala sve do sada kada imam 20550. Znaci 5000 km. I radi jos uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Mart 24, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Meni za 4000km nije riknula ni jedna sijalica..valjda sam trefio dobru seriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Mart 24, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Od kako sam kupio motor ne gasim svetlo, sem ujutru pri startovanju i nemam nikakvih problema sa crkavanjem. Doduse nisam ni gledao koja mi je sijalica unutra. Da to ipak nema neke veze ne sa sijalicama nego sa necim drugim? Proverite koliku vam struju stvara alternator i koliko puni regler, mozda je nesto od toga. Ne vozim nocu po putu pa ne mogu da komentarisem kako mi baca snop, za po gradu mi zavrsava posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 24, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko dimenzije srafa za ispustanje ulja? Pretegao sam ga, pa je otisao navoj (na agregatu :'( ) pa sad moram da smislim nesto, neku podlosku ili duzi sraf jer curi kad vozim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuLe-Speed 29 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan probaj da namotas teflon traku na taj tvoj sraf,mozda zadihtuje... Ako ne uspes tako,onda samo nerezivanje drugog navoja sa novim srafom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Mart 24, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ti preporucio te eksperimente sa namotavanjem trake, moze da bude dobro ali mi nije bas sigurno. Ako na bloku ima mesa narezi veci navoj, turi veci sraf i ne razmisljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan isi savet od kolege iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...